| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

PETTO - dětské zboží, kočárky, postýlky

Popis:Prodej kočárků, autosedaček, postýlek a dalšího dětského zboží v Liberci a Mladé Boleslavi. Objednávat můžete i na internetu. Levné, kvalitní, nové i bazarové zboží.
Bližší informace:Od r.1994 se věnujeme maloobchodnímu prodeji dětské zboží. nabídce najdete: kočárky, golfky, dětské autosedačky, dřevěné postýlky, dětské matrace, cestovní postýlky, dětské krosny, lehátka, houpačky, elektrická vozítka pro děti, tříkolky, odrážedla přebalovací pulty, kočárky pro panenky, odsávačky, monitory dechu, elektronické chůvičky, hračky, jídelní židličky, přebalovací pulty, kosmetiku pro děti, lahvičky, kojící potřeby, odsávačky, ohrádky, povlečení do postýlky atd. * Nabízíme kvalitní renomované značky levně, rozšiřujeme nabídku levných kvalitních kočárků. Nabízíme velmi levné dřevěné postýlky z kvalitního masivu, matrace a povlečení do postýlky, které si sami dovážíme. * V prodejně Vás obslouží zkušený personál, který Vám ochotně předvede, pomůže s výběrem, poradí. * Při reklamaci kočárku osobně na prodejně je možné zdarma zapůjčit náhradní. Najdete nás: * LIBEREC - Pražská 520 * MLADÁ BOLESLAV - Náměstí Míru 1003 * eshop: www.petto.cz Součástí prodejen je i bazar kočárků, autosedaček, oblečení a dalšího dětského zboží.
WWW:http://petto.cz/
E-mail:petto@petto.cz

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.