| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Integrační školička Smíšek

Popis:V rámci dvou školiček nabízíme Vašim dětem kreativní prostředí s cílem rozvíjet talent, sociální inteligenci, samostatnost, sebevědomí a tvůrčí přístup za podpory odborných pracovníků.
Bližší informace:Cílem Integračních školiček Smíšek je především zajistit Vašim dětem dostatek mnohostranných podnětů v malém rodinném kolektivu (max. 15 dětí) pod vedením odborného personálu. Dále napomáháme dětem v předškolním věku z rodin ze znevýhodněného prostředí vyrovnávat vědomostní a vývojové hendikepy a začlenit se do běžného kolektivu svých vrstevníků. Ke všem dětem je přistupováno individuálně. Vzdělávací program školiček se řídí dle platného rámcového vzdělávacího plánu pro předškolní vzdělávání MŠMT. Ke klasickým denním aktivitám patří i pravidelné akce (keramika, tanec, zpěv, canisterapie, výlety, exkurze, divadla) a odborná podpora specialistů jako je logoped, sociální pedagog, dětský psycholog. Jsme otevřeni dalším podnětům a zájmům rodičů a dětí. Školičky jsou otevřeny celotýdenně od 8:00 do 17:00 hod. Děti přijímáme i v průběhu roku – dle aktuální kapacity jednotlivé školičky.
WWW:http://www.os-smisek.cz
E-mail:skolicka@os-smisek.cz

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.