| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Rodinné centrum Kašpárek

Popis:Rodinné centrum Kašpárek zahájilo svou činnost v lednu 2010 v centru sídliště Dukla v Pardubicích. Vzniklo jako občanské sdružení založené maminkami na mateřské a rodičovské dovolené z důvodu nedostatku volnočasových aktivit pro rodiny s dětmi v daném reg
Bližší informace:Naše centrum se snaží být klasickým komunitním centrem. Organizujeme volnočasové aktivity pro rodiny s dětmi, vzdělávací kurzy pro rodiče, výtvarné dílny, psychologické poradenství, divadelní představení, koncerty, Baby masáže, kurzy Baby Signs, Kurz efektivního rodičovství. Jsme zapojeni do celostátního projektu Celé Česko čte dětem. Ve spolupráci s městským obvodem a subjekty v našem regionu jako jsou školy, školky, ZUŠ a další neziskové organizace organizujeme jednorázové akce pro celé rodiny. Ve spolupráci s ostatními pardubickými RC a MC jsme loni uspořádali velmi úspěšný 1. ročník pochodu Míle pro matku.
WWW:www.rc-kasparek.cz
E-mail:info@rc-kasparek.cz

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.