| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Mateřské centrum PUTTI

Popis:Mateřské centrum PUTTI ( italsky andílci) jsme založily v únoru roku 2008. Naším hlavním motivem bylo, že v Sázavě ani v blízkém okolí do té doby neexistovalo žádné místo, kde by se mohly maminky s dětmi společně scházet – a vyhnout se tak obvyklé společe
Bližší informace:Mateřské centrum PUTTI ( italsky andílci) jsme založily v únoru roku 2008. Naším hlavním motivem bylo, že v Sázavě ani v blízkém okolí do té doby neexistovalo žádné místo, kde by se mohly maminky s dětmi společně scházet – a vyhnout se tak obvyklé společenské izolaci, do níž se po odchodu ze zaměstnání na mateřskou dovolenou často dostávaly. Ženy, které se aktivně podílejí na programu našeho mateřského centra, si spontánně udržují dřívější profesní i sociální znalosti, posilují své sebevědomí a organizační schopnosti a v neposlední řadě navazují nová přátelství. Děti zde nacházejí přirozené společenství vrstevníků a vidí své matky i v jiné než „tradiční“ domácí roli. Mateřské centrum je prostorem pro relaxaci - i výměnu zkušeností. Naší snahou je umožnit matkám trávit mateřskou dovolenou aktivně - ať už v rámci volného programu v herně, nebo v různých kroužcích; získané zkušenosti mohou matky využít i doma. Naše centrum je vedeno na principu svépomoci. Díky podpoře města Sázavy a několika sponzorským příspěvkům se nám podařilo získat vhodné prostory, které jsme vymalovaly a vybavily základním zařízením (koberce, stoly, knihovna, dětský nábytek, herna, malá kuchyňka). Rády bychom věřily, že se nám podařilo vytvořit příjemné místo pro společná setkávání matek, dětí i celých rodin.
WWW:www.putti.cz
E-mail:mcputti@seznam.cz

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.