| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

občanské sdružení Na počátku

Popis:Občanské sdružení Na počátku usiluje o ochranu a rozvoj lidského života. Provozuje azylový dům se sociálním programem pro těhotné maminky v tísni.
Bližší informace:Občanské sdružení Na počátku usiluje o ochranu a rozvoj lidského života. Pro realizaci tohoto poslání členové sdružení volí cestu ochrany nenarozeného dítěte, jehož život je ohrožen umělým potratem, a dále podporou a vzděláváním rodičů, kterým je svěřena péče o rozvoj dětí. K ochraně a rozvoji života sdružení přispívá: - provozováním azylových domů se sociálním programem pro těhotné ženy v tísni, které si přejí své dítě donosit, ale ve svém přirozeném prostředí k tomu nemají podmínky, a taktéž pro matky s dětmi, jež jsou obětmi domácího násilí (takové domovy mají být bezpečným místem pro ochranu ohroženého života a prostředím podpůrným pro osobnostní zrání); - poradenstvím ženám, které se v souvislosti s těhotenstvím a mateřstvím dostávají do krizové situace; - vzděláváním a podporou osobnostního růstu žen s důrazem na objevení jejich ženství, procitání v něm a posílení mateřské identity; - informováním široké veřejnosti v oblasti úcty k lidskému životu (tj. o vývoji lidského jedince před narozením, o poslání muže a ženy, o interrupci, jejích následcích a o antikoncepci); - zapojováním dobrovolníků do projektů sdružení a cíleným podporováním jejich rozvoje. Společným úkolem členů sdružení je účinná snaha o rozvoj své osobnosti, tj. naplnění základního poslání být ženou či být mužem.
WWW:http://www.napocatku.cz/aktualityNaPocatku.do
E-mail:napocatku@seznam.cz

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.