| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Hledání 

Rallye Český Krumlov 2021

Vrcholný soutěžní podnik s tradicí již od roku 1971.
Kdy:21.5.2021
Kde:Český Krumlov 381 01 Český Krumlov
Region:Český Krumlov
Popis:Již od roku 1971 trvá tradice automobilové soutěže patřící k vrcholným podnikům tohoto motoristického odvětví u nás. Silnice v okolí Českého Krumlova se stávají dějištěm FIA European Rally Trophy a Mistrovství České republiky soudobých i historických automobilů.

Vrcholný soutěžní podnik s tradicí již od roku 1971. Silnice v okolí Českého Krumlova se stávají dějištěm FIA European Rally Trophy a Mistrovství České republiky soudobých i historických automobilů. Součástí závodu je i New Energies Rallye Český Krumlov a Rallye Legendy Show.

Trať závodu přivádí závodníky i diváky do zajímavých zákoutí regionu, která jinak řadě návštěvníků zůstanou utajena. Mimořádným zážitkem pro všechny zúčastněné bývá slavnostní start a vyhlášení vítězů v Jelení zahradě v Českém Krumlově.

Soutěž je opět zařazena do FIA Evropského poháru, tentokrát s koeficientem 3, Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally nebo Mistrovství České republiky v rally historických automobilů. Těšit se můžete i na další ročník Rallye Legend Show.

Můžete se těšit na tradiční rychlostní zkoušky (např.: Rožmitál, Bohdalovice, Kohout, Malonty či Lipno) či vyvrcholení závodů v podobě dvou polokruhových náročných zkoušek na Lipně. Divácky atraktivní je i slavnostní start a vyhlašování vítězů v bezprostřední blízkosti historického centra jednoho z našich nejkrásnějších měst.

Fanoušci divoce burácejících strojů si jistě nenechají ujít ani prohlídky servisního parkoviště a divácké superspeciálky v Českých Budějovicích. Oceněním pro organizátory i účastníky je skutečnost, že Rallye Český Krumlov byla v hodnocení soutěží Evropského poháru FIA vyhlášena v roce 2011 jako ta nejlepší.

Tradiční motoristickou akci zahájí páteční superspeciálka na českobudějovickém výstavišti. Na diváky ale čeká v Budvar Rallye Aréně bohatý program už od rána.

Typ soutěže je FIA European Rallye Trophy - koeficient 2 a Mistrovství České republiky v rally historických vozidel.
Mapa:
GPS:48°48'45.846”N, 14°19'2.878”E
Vložil: Admin
Názory k aktivitě (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

zpět

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě

Fotky podle věku

Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.

ValinkaKubaADÉLKAADELINKAmiláček ADELINKAADÉLKA☺VikiBříško

Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.

Přihlásit k odběru

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.