| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Hledání 

Aerosmith v Praze

Aerosmith, největší americká rocková kapela všech dob, se do Prahy vrátí po sedmi letech.
Kdy:24.6.2020
Kde:LIVE NATION CZECH REPUBLIC s.r.o. Českomoravská 2345/17 O2 arena 190 00 Praha 9
Region:Praha 9
Popis:Aerosmith, největší americká rocková kapela všech dob, která právě absolvuje sérií rezidentních vystoupení v Las Vegas s názvem DEUCES ARE WILD, míří do Evropy, kde dohraje omezený počet vystoupení! Do Prahy se vrátí po sedmi letech.
Aerosmith, čtyřnásobní držitelé Ceny Grammy ®, dnes oznámili termíny evropského turné, které se odehraje v roce 2020. Série koncertů odstartuje 13. června v Miláně, bude zakončena 27. července v Německu a mimo České republiky kapela zavítá i do Belgie, Francie, Španělska, Portugalska, Rakouska, Polska, Velké Británie, Maďarska a Dánska.

Jedineční Aerosmith, které tvoří Steven Tyler (zpěv), Joe Perry (hlavní kytara), Brad Whitford (kytara), Tom Hamilton (basa) a Joey Kramer (bicí), jsou živoucí součástí americké hudební historie. Během své kariéry prodali více než 150 milionů alb po celém světě, obdrželi nespočet ocenění a byli uvedeni i do Rock and Rollové síně slávy.

Čtyřnásobní držitelé ceny Grammy a osminásobní vítězové American Music Awards překračují hranice všech žánrů - příkladem budiž i ocenění v kategorii Nejlepší rapový singl za remix skladby Walk This Way na které se podíleli společně s RUN DMC. V lednu budou Aerosmith oceněni za své celosvětové filantropické úsilí, protože se stanou osobnostmi roku 2020 MusiCares®. Kromě celé řady multiplatinových alb jsou Aerosmith již několik dekád inspirací mnoha generací a díky tomu i jednou z nejoblíbenějších kapel všech dob!

V roce 2020 Aerosmith oslaví již 50. výročí své existence - jak jinak, než odehráním řady evropských koncertů po tomto kontinentu. Tyto budou následovat téměř okamžitě po sérii rezidentních vystoupení v Las Vegas v rámci programu pojmenovaného AEROSMITH: DEUCES ARE WILD. Ten odstartoval 6. dubna 2019, skončí 4. června příštího roku a již nyní boduje v nejrůznějších prestižních žebříčcích.

Během své padesátileté kariéry plné vzestupů i pádů jsou AEROSMITH stále pojmem amerického rock‘n‘rollu: na kontě mají přes 150 milionů prodaných desek, byli uvedeni do rock’n‘rollové síně slávy, získali nesčetné množství různých ocenění včetně 4 cen Grammy, 12 cen MTV Awards, 8 cen American Music Award a 6 Bilboard Awards. Po celém světě mají obrovskou fanouškovskou základnu známou pod názvem Blue Army, která zahrnuje víc než milion členů.

Velmi populární jsou Aerosmith i v České republice, kde mají taktéž velmi silnou fanouškovskou základnu. Ta se na své miláčky může těšit již 24. června, kdy kapela vystoupí v pražské O2 areně.
Mapa:
GPS:50°6'12.449”N, 14°29'37.921”E
WWW:https://www.o2arena.cz/cz/akce/AEROSMITH_1040.html
Vložil: Admin
Názory k aktivitě (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

zpět

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě

Fotky podle věku

Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.

ValinkaKubaADÉLKAADELINKAmiláček ADELINKAADÉLKA☺VikiBříško

Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.

Přihlásit k odběru

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.