tisk-hlavicka

Pozvánka na seminář - Táta v centru

4.11.2009 Mirka

Ojedinělý seminář na téma zapojení mužů do činností a aktivit v mateřských a rodinných centrech.

Dne 24. listopadu od 10 do 15 hodin proběhne v Rodinném centru Andílek na Smíchově ojedinělý seminář Sítě mateřských center a Ligy otevřených mužů na téma zapojení mužů do činností a aktivit v mateřských a rodinných centrech "Táta v centru".

Seminář povede PhDr. Martin Jára, ředitel Ligy otevřených mužů a otec čtyř dětí, a hosté. Program semináře zahrnuje témata jako je aktivní otcovství – fenomén doby a sociologický pohled, psychologický pohled na otázku jak se pozná dobrý táta, rodičovské kompetence u mužů a jak muž pečuje. Několik organizací se podělí o příklady dobré praxe a pohovoří o tom, jak se muži účastní života v rodičovské komunitě a na závěr semináře proběhne workshop na téma jak zapojit muže do činnosti mateřských a rodinných center.

Seminář organizuje Síť mateřských center ve spolupráci s Ligou otevřených mužů a obě organizace na něj srdečně zvou jak pracovníky neziskových organizací, tak účastníky z řad veřejnosti, které téma aktivního otcovství zajímá.

Registrace probíhají na info@materska-centra.cz do 10. listopadu 2009. Více informací o semináři najdete na www.materska-centra.cz, www.ilom.cz nebo www.rcandilek.cz.




Vyhledávání článků podle věku