Deníky Fotoalba Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

2.TURNAJ AVL, 26.11.06

Za spidery bojovali: Milli, Jarry, Merry, Ferry, Honzík K., Pepové 2x, Jindříšek a Vašek F.ml.
Výsledek: 5xvítězství a jedna bezvýznamná prohřička???!
Zvláštnost: dost zraněných a mezi nima i nově spidergypsovitý Ferry, blokař náš vezdejší…

Autor: Millca , 27.11.2006


Mnohé vyčísti podstatného dá se z úvodu, však vět několik k dokreslení turnaje tohoto AVL druhého, dobré jest pro upamatování nejen spideřího. Tudíž čtenáři zvědavý počti dále.


Makali jsme odpočátku na vítězství pavoučím urputně, však naplat nic nebylo a zapříti se nedaly hrátky a potulka večerní, dne soboty předešlé, hráčů našich některých (Maxíka i Jarry) a tak do tahu herního věru dostávati se bylo těžké. Vše nakonec uhráno bylo ku spokojenosti obecné spideří a styděti za hru bojovnou jsme se nemuseli.


Problémy v momentě zapracování hráčů nových Honzíka Kaneů a Martinky však zákonitě napoprvé nastaly. Nesportovním by bylo, když už na soupisce pavoučí se ocitli (fakt nikoli náhodou, ale vzhledem minimálně ke kvalitám lidskyspideřímseklonícím), je nenechati si plácnouti v boji lítém, opravdovém, obodyjdoucím!


Však konstatovati jest realitou sportovní, pakliže hráli by pravidelně, byly by zapracovanější, jistější, i jako spideřipostarší také zákonitě chytřejší. Však prvotní účast znáti herně byla a to v nepřesnostech činností herně individuálních, i pohybu v poli hře vymezené. Též z důvodu tohoto uhrál soupeř urputný set první na nás, a gloriolu výsledků dvounulových ve prospěch bandy spideří nám tím odňal. Horším však souboj předposledním se zjevil, když blokař, zdatně hrající Ferry, se se spoluhráčem na pavučině(saku čtenáři vnímej!) střetl, a po dopadu si bebínko na vanilce pravé spodní způsobil! V myšlence výronu kotníkova kloubu nejapného vanilka podchlazena byla poctivě. Poté na vozítko jednostopé, své, o pohonu vlastních běháků zbylenepoškozených, pavouk Ferry naskočil a na oddělení traumatizační nemocnice Budějické, krajské, se jal odšlapati. Tam ortel lékařský vyslechl, jenž bolístku jeho frakturou base 5. metatarzu beze slitování označil!!! Jaké to překvapení, nasrání a hnus spidera píšícího přepadlo, nelze písmem obyčejným vytesati! Navíc počin tento označen byl doktorem za frajeřinu s tím, že v neděli si pavouci jezdí se zlomenou hnátou pro sádru na jednostopém samohybu! Debil! Ale pravdu, žel bohu, měl ukrutnou!


Bitvu poslední, dne nedělního tohoto, však soukmenovci spideří ubojovali bezeztráty setíku a tak se po turnajích dvou ročníku tohoto AVL hraného pyšniti můžeme výhrami devíti a prohrou jedinou! Celková ztráta setů čítajíc doposud počtu tří, jest pořád, a nadmíru výsledkem chvalitebným!


Nuže Ferry, hnáto poškozeně zlomená, brzkého zdraví budiž tobě popřáno, abys nejen ku voliši chytře spideřímu se navrátiti mohl, ale i ski své milené užíti si v zimu, tuto prozatím nevalně se jevící, mohl chutně a pohodově sobě užíti…!!!


PS 1: Tento záznam kronikový o turnájku AVL druhém, psán byl v čekárně ordinační u spideří duše dobré Milli. Výsledkem poordinačním u kapacity ortopedické MUDra. Vodičky byla sjednána nutnost ,,navalit šrouby(ne do hlavy-Turbo), ale do nohy (Ferryho!!!)!



Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 417 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.