Deníky Fotoalba Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Deník Naše akce od r.2005
O tom jak hrajeme, lyžujeme, slavíme a provozujeme všechny ostatní aktivity


 Články 110 z 51 [Dalších 41 >>] 
 Silvestr O6Naše akce od r.2005


                

Více ...
Vložil: Millca dne 31.12.2006| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 SilvestrNaše akce od r.2005
ll.část


                

Více ...
Vložil: Millca dne 30.12.2006| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 VltavaNaše akce od r.2005


                

Více ...
Vložil: Millca dne 21.12.2006| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 VltavaNaše akce od r.2005
ll.část


                  

Více ...
Vložil: Millca dne 20.12.2006| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 ENNSNaše akce od r.2005


                  

Více ...
Vložil: Millca dne 16.12.2006| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 VÁNOČNÍ TURNAJ V ENNSU 16.12.2006Naše akce od r.2005
ll.část


              

Více ...
Vložil: Millca dne 15.12.2006| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Mikulášský turnaj, Strakonice 2.12.2006Naše akce od r.2005
Nastal čas Mikulášský a těžcepracujícím zaměstnancům Českého ústavu spořitelního,
se z kopýtka vyhoditi zachtělo .
Za spidery hráli: Jarry, Milli, Maxík, Ivošek a dále dva ksichtíci v oboru bankovním makající,
Jarčini kolegové Milánek a Jiříček.

Jarka Farka využila možnosti expandovat havěť pavoučí i do oboru bankovního a tak jsme se zúčastnili hrátek volejbalových, ve Strakonicích konaných . A věru adventní víkend první, sporťíkem nám blízkým zpestřený, se vydařil. A to zajisté i z důvodů motliteb a pomazání vítězného, pajdavého spidera Feryho, jenž doma s gypsem zůstati musel a své palce zbylé, nezasádrované, zbytku hravému držel a zprávy SMSkové průběžné o bojích vítězných nervózně očekával.

Z oučasti mančaftů, počtu celkového šesti čítajícím, vítězně se podařilo opět odejíti! Leč již z výše uvedeného jasné jest každému, že zapracování agentů pojišťovacích do teamu našeho zpočátku problémem se jevil a tak vítězství celkové, jak zde jest prezentováno, rozhodně suverénní nebylo a dosti bojovnosti i chytrosti herně vyčůrané užíti vůči soupeřům býti muselo.

Závěrem pochvalme pořadatele za ceny hodnotné, jimiž počastováni byli účastníci hrající všici. Vyvrcholení a poctu individuální utrpěli jsme v okamžiku vyhlašování hráčky turnaje nejlepší, kterou Jarry Farry se stala a šíšu salámovce s šampígem na zachlastání pocty této obdržela! Konečně se zúročili léta nadávek, výčitek, rad i hádek ku hře její. A pakže to do ní nenatlučem! Však vona se to ještě naučí, holka naše spideří a věřme, že tohle byla první vlaštovka a ocenění výchovy jemněpedagogické kolektivu našeho!

Poté již jen anabáze cestovní domů následovala s dlabancem vítězným v Sedleci a dokopnou s dopitnou v hospůdce nám po turnajích oblíbené ,,U šípku“ v ulici Šípkové, kam dorazil radosti vítězné spideří užíti i čípek Kuba, přítel náš nejapný. A pak už jen zvonec a vítězné soboty nastal konec…

Více ...
Vložil: Millca dne 5.12.2006| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 2.TURNAJ AVL, 26.11.06Naše akce od r.2005
Za spidery bojovali: Milli, Jarry, Merry, Ferry, Honzík K., Pepové 2x, Jindříšek a Vašek F.ml.
Výsledek: 5xvítězství a jedna bezvýznamná prohřička???!
Zvláštnost: dost zraněných a mezi nima i nově spidergypsovitý Ferry, blokař náš vezdejší…

Mnohé vyčísti podstatného dá se z úvodu, však vět několik k dokreslení turnaje tohoto AVL druhého, dobré jest pro upamatování nejen spideřího. Tudíž čtenáři zvědavý počti dále.

Makali jsme odpočátku na vítězství pavoučím urputně, však naplat nic nebylo a zapříti se nedaly hrátky a potulka večerní, dne soboty předešlé, hráčů našich některých (Maxíka i Jarry) a tak do tahu herního věru dostávati se bylo těžké. Vše nakonec uhráno bylo ku spokojenosti obecné spideří a styděti za hru bojovnou jsme se nemuseli.

Problémy v momentě zapracování hráčů nových Honzíka Kaneů a Martinky však zákonitě napoprvé nastaly. Nesportovním by bylo, když už na soupisce pavoučí se ocitli (fakt nikoli náhodou, ale vzhledem minimálně ke kvalitám lidskyspideřímseklonícím), je nenechati si plácnouti v boji lítém, opravdovém, obodyjdoucím!

Však konstatovati jest realitou sportovní, pakliže hráli by pravidelně, byly by zapracovanější, jistější, i jako spideřipostarší také zákonitě chytřejší. Však prvotní účast znáti herně byla a to v nepřesnostech činností herně individuálních, i pohybu v poli hře vymezené. Též z důvodu tohoto uhrál soupeř urputný set první na nás, a gloriolu výsledků dvounulových ve prospěch bandy spideří nám tím odňal. Horším však souboj předposledním se zjevil, když blokař, zdatně hrající Ferry, se se spoluhráčem na pavučině(saku čtenáři vnímej!) střetl, a po dopadu si bebínko na vanilce pravé spodní způsobil! V myšlence výronu kotníkova kloubu nejapného vanilka podchlazena byla poctivě. Poté na vozítko jednostopé, své, o pohonu vlastních běháků zbylenepoškozených, pavouk Ferry naskočil a na oddělení traumatizační nemocnice Budějické, krajské, se jal odšlapati. Tam ortel lékařský vyslechl, jenž bolístku jeho frakturou base 5. metatarzu beze slitování označil!!! Jaké to překvapení, nasrání a hnus spidera píšícího přepadlo, nelze písmem obyčejným vytesati! Navíc počin tento označen byl doktorem za frajeřinu s tím, že v neděli si pavouci jezdí se zlomenou hnátou pro sádru na jednostopém samohybu! Debil! Ale pravdu, žel bohu, měl ukrutnou!

Bitvu poslední, dne nedělního tohoto, však soukmenovci spideří ubojovali bezeztráty setíku a tak se po turnajích dvou ročníku tohoto AVL hraného pyšniti můžeme výhrami devíti a prohrou jedinou! Celková ztráta setů čítajíc doposud počtu tří, jest pořád, a nadmíru výsledkem chvalitebným!

Nuže Ferry, hnáto poškozeně zlomená, brzkého zdraví budiž tobě popřáno, abys nejen ku voliši chytře spideřímu se navrátiti mohl, ale i ski své milené užíti si v zimu, tuto prozatím nevalně se jevící, mohl chutně a pohodově sobě užíti…!!!

PS 1: Tento záznam kronikový o turnájku AVL druhém, psán byl v čekárně ordinační u spideří duše dobré Milli. Výsledkem poordinačním u kapacity ortopedické MUDra. Vodičky byla sjednána nutnost ,,navalit šrouby(ne do hlavy-Turbo), ale do nohy (Ferryho!!!)!

Více ...
Vložil: Millca dne 27.11.2006| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 První turnaj AVL 2006-7Naše akce od r.2005
Plácáno dne: neděle 12.11. 2006
Začátek: 8.00 hod
Počet zápasů v den tento nám určený: čtyři
Famózně zahráli: Milli, Jarry, Ferry, Pepínové 2x, Falové 2x a Jindra

A je to tuná – začíná bitva amatérská, ligová, přes zimu dlouhodobá. A pro náš team spideří famózně rozehraná. Sic hnedle první ranní match jsme pořadatelem neoblomným přinuceni byli hráti, team Střelců jsme však 2 : 0 udolali. První set jsme se ňák lapnouti herně nemohli, ale přesto…gut.

Poté rivala odvěkého, Sporťáky se zovoucí, jsme jasně přehráli a zapomenouti slávy let minulých jim dali. No a zápas následující byl jasně vrcholem dne tohoto. Bitva s teamem Beachparadiese byla vskutku strhujícím divadlem nicnepostrádajícím. Chlapci okolo Málčika si značně věřili, leč nakonec zbyly jim jen slzy krokodýlí. Věru voliš obecně kvalitní se očekával, ale skutečnost vše předčila. Oboustranně hra kvalitní předváděna diváctvu početnému byla, nepostrádajíc tvrdých útoků, chytře balónů uhraných a bojovnosti hráčů všech zúčastněných. Chlapec Málčik dokonce smečovaný servis proti nám (jako v turnaji jediným) snažil se využít, leč ni to prohře jejich zabrániti nepomohlo. Nejen diváctvo žaslo nad vybranými smeči Milli, která se s nasazením života vlastního vrhala do úderů soupeřových útočných, za což si uznání Málčika po boji vysloužila panákem uznalým! Ba i divadlo sehráno bylo, kde již tradiční sólo sehrál Maxík, jenž se z transu herního několikráte kecy soupeřovými, ba i poznámkami diváckými unést, již tradiciózně, nechal. Však zřejmě za hranicí normálnosti naší jsme zahráli a v pochvalách uznalých 2:0 jsme zvítězili!!! To bylo žrádlo! Zápas pak poslední s Magistrátem měl již selankou herní pro nás býti, leč po bitvě a eufórii předešlé jsme se doslova protrápili k povinnému vítězství. Radost ze dne vítězného projevili jsme v hospůdce ,,U šípku“ a pak si již jen těla bolavá jeli do doupat spideřích lízati. Však den tento radostným v paměti teamu našeho zapsán navěky bude. Kdo nezažil, oceniti nemůže…

Více ...
Vložil: Millca dne 13.11.2006| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Dušičkový turnaj 4.11.2006Naše akce od r.2005
Kdy: v sobotu
Kde: základka Vltava
Počasí: venku hnusně a v tělocvičně gut
Vyhráli: Milli, Jarry, Ferry, Jindra, Ivoš, Venca Falovic mladší a Pepa Danovič
Hrálo celkem: 11 mančaftů

Den tento nepovedený počasím v kurva povedený jsme si proměnili! Po čase podelším jsme se v počtu hojném spideřím ku hře shromáždili a věru partie herní skvělé jsme předváděli. Maxík hnátu svojí šetřil tentokráte, ale mladí ksichtíci noví skvěle se uvedli a především Pepa Josef Danovič předváděl na prdě excelentní výkony. Takovou sílu údernou jsme snad ještě ve středu svém neměli! Vzhledem k tomu, že byl povolen jeden hráč z KP 1 a ojebávce neherní Maxíkově, jsme v úvodu nepočítali přespříliš s umístěním bednovým. Však sami sebe jsme evidentně překvapili a hladce jsme turnajem proplouvali od vítězství k vítězství. Již postup z místa prvního skupiny herní naší bez ztráty kytičky byl úspěchem. Však vše gradovalo až ve finále, kde jsme set první a toho dne jediný potratili, ale palmu vítězství jsme vybojovali a to o bod herní jediný!!!

Věru pochváliti jest nutno team náš spideří, nejen za vítězství v turnaji tomto mrtvýmúctuvzdání, ba však též za hru předvedenou, herně na postech vyváženou, s minimem chyb hranou. Přehnané není, když v anály své kronikové zaznamenáme, že hrdobci byli jsme na sebe! Čtoucí hlavo pomazaná věz, že výkon všemi označen byl jako letos ze strany naší nejlepčejší! Teď ještě v bandě spideří udržet Pepína buchara Danoviče a můžem kráčet k dóóst dobrým výsledkům i v AVLce, jenž plácnutím prvním zahájena bude neděli příští.

PS: Vyhrané plato koblížků a litránek ferneta drsného ztrestáno bylo dne druhého v doupěti spideřím Farovic za potlachu neváz

Nuže, sláva dušičkovým vítězům!!!

Více ...
Vložil: Millca dne 8.11.2006| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Články 110 z 51 [Dalších 41 >>] 
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.