Deníky Fotoalba Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Dušičkový turnaj 4.11.2006

Kdy: v sobotu
Kde: základka Vltava
Počasí: venku hnusně a v tělocvičně gut
Vyhráli: Milli, Jarry, Ferry, Jindra, Ivoš, Venca Falovic mladší a Pepa Danovič
Hrálo celkem: 11 mančaftů

Autor: Millca , 8.11.2006


Den tento nepovedený počasím v kurva povedený jsme si proměnili! Po čase podelším jsme se v počtu hojném spideřím ku hře shromáždili a věru partie herní skvělé jsme předváděli. Maxík hnátu svojí šetřil tentokráte, ale mladí ksichtíci noví skvěle se uvedli a především Pepa Josef Danovič předváděl na prdě excelentní výkony. Takovou sílu údernou jsme snad ještě ve středu svém neměli! Vzhledem k tomu, že byl povolen jeden hráč z KP 1 a ojebávce neherní Maxíkově, jsme v úvodu nepočítali přespříliš s umístěním bednovým. Však sami sebe jsme evidentně překvapili a hladce jsme turnajem proplouvali od vítězství k vítězství. Již postup z místa prvního skupiny herní naší bez ztráty kytičky byl úspěchem. Však vše gradovalo až ve finále, kde jsme set první a toho dne jediný potratili, ale palmu vítězství jsme vybojovali a to o bod herní jediný!!!


Věru pochváliti jest nutno team náš spideří, nejen za vítězství v turnaji tomto mrtvýmúctuvzdání, ba však též za hru předvedenou, herně na postech vyváženou, s minimem chyb hranou. Přehnané není, když v anály své kronikové zaznamenáme, že hrdobci byli jsme na sebe! Čtoucí hlavo pomazaná věz, že výkon všemi označen byl jako letos ze strany naší nejlepčejší! Teď ještě v bandě spideří udržet Pepína buchara Danoviče a můžem kráčet k dóóst dobrým výsledkům i v AVLce, jenž plácnutím prvním zahájena bude neděli příští.


PS: Vyhrané plato koblížků a litránek ferneta drsného ztrestáno bylo dne druhého v doupěti spideřím Farovic za potlachu neváz


Nuže, sláva dušičkovým vítězům!!!

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 476 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.