| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Hledání 

Magická Fontána 2022

Magická fontána se rozzáří ve druhé sezóně – nenechte si to ujít!
Kdy:3.6.2022
Kde:Výstaviště Praha Výstaviště 67 170 00 Praha 7
Region:Praha 7
Popis:Nečekaná překvapení plná ohně, vody a světel legendární Křižíkovy fontány, ale také příběh z naší historie, který ukazuje život českého vynálezce Františka Křižíka – to vše v ojedinělé živelné show.

Nečekaná překvapení plná ohně, vody a světel legendární Křižíkovy fontány, ale také příběh z naší historie, který ukazuje život českého vynálezce Františka Křižíka – to vše v ojedinělé živelné show, která vstupuje do své druhé sezóny. Unikátní představení, které shlédlo v roce 2021 bezmála 6000 lidí se posouvá i s řadou novinek a vylepšení do roku 2022! Pohádkové zázraky, dobové vynálezy, ohňové efekty a tanečníci ve světelných oblecích budoucnosti se znovu objeví v kulisách legendární Magické fontány.

Přidáváme efekty, vylepšujeme výpravu a chystáme překvapení!

Velkolepé představení pod širým nebem kombinuje taneční a novocirkusové umění i moderní technologické efekty s vodním dílem českého vynálezce Františka Křižíka. Živelná kombinace ohně, světla a vody spolu s elektrizujícími výkony světelných a ohňových tanečníků za doprovodu živé hudby bude k vidění od června do srpna 2022. Chybět nebude přehlídka jevištních prvků a speciálních efektů během jednoho večera, Teslův transformátor hrající živou hudbu milionem elektrických výbojů, akční show s futuristickými prvky propojená interaktivní projekcí do vodních stěn vyprávějící příběh inspirovaný životem českého velikána. Atmosféra diváky vtáhne do děje, při kterém pocítí ničivou sílu pradávného elementu ohně i životodárnou energii elektřiny a světla. Představení Magická Fontána vrací Křižíkovu fontánu zpět do kulturního dění s ambicí zapsat se mezi přední světová představení.

Vydejte se s námi na cestu časem, poznejte příběh počátků lidstva a buďte svědky souboje ohně s elektřinou, ovlivňující samotný vznik Magické fontány.

21:30 - 23:30
Mapa:
GPS:50°6'16.618”N, 14°25'50.027”E
Vložil: Admin
Názory k aktivitě (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

zpět

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě

Fotky podle věku

Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.

ValinkaKubaADÉLKAADELINKAmiláček ADELINKAADÉLKA☺VikiBříško

Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.

Přihlásit k odběru

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.