| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Hledání 

Andrea Bocelli

Koncert.
Kdy:17.5.2022
Kde:Bestsport, a.s. Českomoravská 2345/17 190 00 Praha 9
Region:Praha 9
Popis:Andrea Bocelli se vrací do pražské O2 areny, kde vystoupí spolu s Českým národním symfonickým orchestrem a vzácnými hosty.

Andrea Bocelli vystupoval za svoji kariéru nejen pro miliony nadšených posluchačů v největších koncertních sálech a operních domech světa, ale také pro papeže, prezidenty i královskou rodinu, a prodal neuvěřitelných 90 milionů nosičů. Bocelli je držitelem mnoha ocenění, mj. Zlatého Globu, neuvěřitelných sedmi Classic Brit Awards a sedmi World Music Awards, šestkrát byl nominován na cenu Grammy a šestkrát na cenu Latin Grammy. Od roku 2010 září jeho hvězda na Hollywoodském chodníku slávy. Přesto zůstává skromným a milým člověkem, který se mimo svoji oslnivou pěveckou kariéru věnuje také nadaci Andrea Bocelli Foundation, jež má za cíl pomáhat sociálně i zdravotně hendikepovaným lidem po celém světě.

Vloni na podzim umělec vydal nové album Sì, intimní sbírku písní, která oslavuje lásku, víru a rodinu. Produkce se ujal legendární Bob Ezrine (Pink Floyd, Lou Reed). Sí je album o srdci a duši, pozitivitě a rodině, melodii a magii.

Po více než miliónu prodaných nosičů po celém světě oznamuje vydavatelství SUGAR MUSIC & DECCA RECORDS vydání diamantové edice alba ´Sí´. Album nese název ‘SI FOREVER: THE DIAMOND EDITION’ a je k dostání od 8. listopadu 2019. Jeho součástí jsou také zbrusu nové duety s Ellie Goulding a Jennifer Garner.
Mapa:
GPS:50°6'12.449”N, 14°29'37.921”E
WWW:https://www.o2arena.cz/events/andrea-bocelli/
Vložil: Admin
Názory k aktivitě (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

zpět

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě

Fotky podle věku

Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.

ValinkaKubaADÉLKAADELINKAmiláček ADELINKAADÉLKA☺VikiBříško

Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.

Přihlásit k odběru

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.