| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Hledání 

iMucha - Alphonse Mucha Visual Experience

Unikátní multimediální show.
Kdy:22.10.2020
Kde:Muchalogy s.r.o. Českomoravská 2345/17 190 00 Praha 9
Region:Praha 9
Popis:Unikátní multimediální show iMucha s podtitulem Alphonse Mucha Visual Experience se představí 22. října 2020 v Praze v O2 universu.
Krásky z plakátů, malovaná historie Slovanské epopeje i neznámá díla se poprvé ukážou světu v pohybu v důmyslných animacích. Komiks, technologicky nejvyspělejší projekce nebo dechberoucí stagedesign umocní příběh secesního malíře. iMucha show je novým projektem Michala Dvořáka, který po úspěchu projektu Vivaldianno aspiruje na další úspěšnou světovou touringovou událost.

Na podzim roku 2020 se v Praze poprvé odprezentuje jedinečná technologie spojující celovečerní multimediální show, komiksový příběh, originální živou hudbu, tanec i světelné efekty. Celoprostorové projekce vdechnou život starým obrazům díky novému software EbSynth. Za jeho zrodem stojí tým výzkumníků z ČVUT FEL vedený prof. Danielem Sýkorou, který spolupracuje mimo jiné se společnostmi jako je Adobe, Disney nebo Snap.

Superhrdina Drawman vypráví svůj příběh mladého kreslíře komiksů z New Yorku a jeho francouzské lásky. Díky ní objevuje život a dílo secesního génia Alfonse Muchy. „Divákovu pozornost přitáhneme současným příběhem z popkultury, srozumitelným všem, příběhem o superhrdinovi Drawmanovi. Dovoluji si tvrdit, že show má i lehce filozofický přesah. Diváci zjistí, že posláním umění není jen zábava, ale najdou jeho hlubší smysl,“ popsal autor scénáře Tomáš Belko.

Tvůrci projektu iMucha show s nadsázkou tvrdí, že oživí Belle Epoque a naplní ji současnou energií a ukážou, jak by vypadala tvorba pokrokového Alfonse Muchy, kdyby žil v současnosti. Show nadchne diváky originální moderní hudbou a choreografií, pokročilou scénickou a projekční technologií umocněnou světelným a laserovým parkem a křišťálově průzračným zvukem.

Premiéra mysteriózní show iMucha – Alphonse Mucha Visual Experience se koná 22. října 2020 v Praze, v roce 160. výročí od narození geniálního malíře a designéra Alfonse Muchy.
Mapa:
GPS:50°6'12.449”N, 14°29'37.921”E
WWW:https://www.o2arena.cz
Vložil: Admin
Názory k aktivitě (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

zpět

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě

Fotky podle věku

Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.

ValinkaKubaADÉLKAADELINKAmiláček ADELINKAADÉLKA☺VikiBříško

Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.

Přihlásit k odběru

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.