| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Hledání 

Město na kolech

Již 19. ročník akce Město na kolech se o druhé zářijové neděli bude konat v Hradci Králové.
Kdy:13.9.2020
Kde:Plavecký bazén 50 m Eliščino nábřeží 842 500 03 Hradec Králové
Region:Hradec Králové
Popis:Již 19. ročník akce Město na kolech se o druhé zářijové neděli bude konat v Hradci Králové. Celá akce má sportovně-rekreačně-kulturní charakter. V rámci předem připraveného a zajištěného okruhu městem mohou účastníci absolvovat libovolný počet kol.
Jde o nesoutěžní vyjížďku, které se může za symbolické startovné zúčastnit každý, kdo má k dispozici nějaká kolečka na vlastní pohon, takže na startu se potkávají kočárky s odrážedly, koloběžkami, tříkolkami a samozřejmě i spousta kol, mezi kterými nechybí ani kola historická, na nichž jedou historické cyklistické spolky v dobovém oblečení.

V místě startu najdete moderátora akce, jehož vstupy se budou střídat s vystoupením country kapely a se sportovními vystoupeními mladých tanečně sportovních skupin. V místě startu, na trase a v místě cíle budou k poslechu hrát dvě až tři kapely různých žánrů.

Prezence účastníků probíhá od 8:30 do 10:00 hodin, při prezenci po zaplacení startovného obdrží každý tričko s logem akce a logy sponzorů. Hromadný start bude v 10:00 a poté bude možno průběžně startovat až do 11:00.

Účastnický poplatek je symbolický. Podmínkou účasti jsou vlastní kola, koloběžky, odrážedla , vozíky, brusle a cokoli s kolečky na vlastní pohon. V místě startu a cíle bude probíhat program pro děti, vystoupení tanečních skupin a country kapely, po trase závodníci mohou potkat další dvě kapely s možností zastavení se a poslechu.
Mapa:
GPS:50°12'51.790”N, 15°49'43.838”E
WWW:https://www.hradeckralove.org/calendarium-regina/d-50466
Vložil: Admin
Názory k aktivitě (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

zpět

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě

Fotky podle věku

Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.

ValinkaKubaADÉLKAADELINKAmiláček ADELINKAADÉLKA☺VikiBříško

Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.

Přihlásit k odběru

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.