| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Hledání 

Komentované prohlídky Novoměstské radnice

Chcete si poslechnout poutavý výklad historie národní kulturní památky, která vznikla brzy po založení Nového Města Karlem IV.?
Kdy:13.1.2020
Kde:Novoměstská radnice, p.o. Karlovo nám. 1/23 120 00 Praha 2
Region:Praha 2
Popis:Chcete si poslechnout poutavý výklad historie národní kulturní památky, která vznikla brzy po založení Nového Města Karlem IV.? Pak přijďte na komentovanou prohlídku Novoměstské radnice. Během prohlídky návštěvníci nahlédnou i do prostor, které nejsou veřejnosti běžně přístupné a vystoupí i na věž.
Prohlídka je vhodná i pro děti.

Na prohlídku je potřeba si předem zarezervovat místo, přihlásit se na ni závazně s dostatečným předstihem. Podrobné informace k rezervaci jsou uvedeny na webu Novoměstské radnice.

Změna termínů vyhrazena. Prohlídka může být z technických důvodů zrušena!

Překvapení: Vyhlídková věž je v zimě z bezpečnostních důvodů uzavřena a otevírá se po zimním spánku v první jarní den - 20. března. Pro ty, kdo se zúčastní zimní prohlídky, je přichystáno opět překvapení - o vyhlídku z věže proto nikdo nepřijde. Pokud si uschová vstupenku, bude na ochoz věže moci vystoupit a užít si vyhlídku na Prahu na zakoupenou vstupenku kdykoliv po jejím otevření.

Máte rádi romantickou atmosféru? Nově se letos můžete zúčastni tedy prohlídky při západu slunce.

Sraz na prohlídku bude na dlážděném nádvoří radnice u kašny, při nepřízni počasí v podloubí u studny, se přivítáte s průvodkyní a obdržíte vstupenky.

Závaznou objednávku prohlídky pro veřejnost je nutno provést nejméně 3 pracovní dny předem /t. j. do úterý před prohlídkou/ na e-mail. adrese pí Baďurové badurova@nrpraha.cz a vyčkat na její potvrzení. Podrobné informace o termínech prohlídek a jak si prohlídku rezervovat, jsou uvedeny na webových stránkách Novoměstské radnice v programu. Pokud se na prohlídku přihlásí méně, než 5 osob, konat se nebude. Zájemci, kteří se dostaví na prohlídku bez rezervace, nebudou mít zajištěno, že prohlídka proběhne.

17:30 - 18:30
Mapa:
GPS:50°4'41.408”N, 14°25'15.967”E
WWW:http://www.nrpraha.cz/
Vložil: Admin
Názory k aktivitě (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

zpět

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě

Fotky podle věku

Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.

ValinkaKubaADÉLKAADELINKAmiláček ADELINKAADÉLKA☺VikiBříško

Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.

Přihlásit k odběru

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.