| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Hledání 

Moscow City Ballet - Labutí jezero

Moscow City Ballet slaví 30. výročí své umělecké dráhy a předvede své výjimečné představení Labutí jezero.
Kdy:20.11.2019
Kde:Kongresové centrum 5. května 1640/65 140 00 Praha 4
Region:Praha 4
Popis:Proslulý baletní soubor, který založil významný choreograf Victor Smirnov-Golovanov, a v němž vystupují tanečníci s klasickou ruskou baletní školou, je slavný na celém světě.

V letošním roce Moscow City Ballet slaví 30. výročí své umělecké dráhy a v Kongresovém centru Praha pražskému publiku předvede své výjimečné představení Labutí jezero.

Pro představení Moscow City Ballet jsou charakteristické nádherné kostýmy, působivá choreografie, magické osvětlení a nádherná scéna. Podle hodnocení kritiků nejde odolat kouzlu tohoto souboru, ani na něj zapomenout: tvoří umění, které je silným zážitkem pro každého diváka. Nelze popsat vzrušení a emoce, které způsobuje Moscow City Ballet — ty je nutné prožít!

Labutí jezero je představení, které publikum miluje. Labutí jezero je příběh o boji dobra se zlem, o síle lásky a citech, které překonají hranu života a smrti. Úspěch tohoto představení je založen na skvělé choreografii a hudbě. Jednoduchost děje a vzrušující interpretace lásky Odetty a Siegfrieda jako symbolu síly lásky, jsou doprovázeny vysoce emotivními tanečními sestavami, znázorňujícími duševní zážitky hrdinů.

Okouzlující valčík, hrdé rytmy polonézy, ohnivý španělský tanec a temperamentní čardáš diváka hypnotizují a uvedou ho do kouzelné nálady. Dívky zakleté do labutí, zlý duch a city, které překonají hranu života a smrti, vzrušují diváky na celém světě.
Mapa:
GPS:50°3'43.747”N, 14°25'42.985”E
Vložil: Admin
Názory k aktivitě (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

zpět

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě

Fotky podle věku

Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.

ValinkaKubaADÉLKAADELINKAmiláček ADELINKAADÉLKA☺VikiBříško

Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.

Přihlásit k odběru

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.