| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Hledání 

Oceány 3D: Naše modrá planeta

Staňte se podmořskými průzkumníky a odhalte tajemství, které skrývá nejméně probádaná část naší planety – oceány. S pomocí nejmodernějších filmových technologií prozkoumejte mělčiny i temné hlubiny a těšte se na jedinečné záběry z mořského světa.
Kdy:1.6.2019 - 31.1.2020 (je možné přijít kdykoliv)
Kde:VIDA! science centrum Křížkovského 12 Brno-střed 603 00
Region:Brno-město
Popis:Oceány jsou nejméně probádanou částí naší planety, představují naši poslední divočinu. O mořském dně toho dnes víme méně než o povrchu Marsu. Přitom oceány hrají naprosto klíčovou roli v udržení života na naší planetě. Pomocí nejmodernějších filmových technologií máte nyní možnost odhalit jejich tajemství a dostat se na místa, kde lidé ještě nikdy nebyli. Prozkoumejte mělčiny i temné hlubiny a užijte si jedinečné záběry z mořského světa plného života.

První zastávkou této pozoruhodné expedice jsou korálové útesy, kde se setkáte s fascinujícími mořskými živočichy. Seznámíte se například s geniální malou rybou a jejím důmyslným způsobem otevírání mušlí. Zaměřte se také na vychytralou chobotnici, která se před nebezpečnými dravci schovává do brnění ze skořápek a ulit. Potěšte se pohledem na delfíny, jak si svou kůži čistí o mořské rostliny, nebo na roztomilé mořské vydry unášené vlnami. Buďte svědky nelítostného útoku na hejno drobných rybek, na kterých si v jeden okamžik pochutnávají rejnoci, delfíni i tuňáci. Na závěr se vypravíte na severní pól za mroži, kteří se před ledními medvědy ukrývají na přeplněných ledových krách.

Procestujte oceány ve 3D a užijte si mimořádné objevy. Díky čtyřicetiminutovému dokumentu z produkce BBC odhalíte velkolepý svět pod vlnami. Film do češtiny namluvila herečka Jitka Ježková.
WWW:https://vida.cz/doprovodny-program/oceany-nase-modra-planeta
Email:info@vida.cz
Vložil: Ema Zezulová
Názory k aktivitě (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

zpět

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě

Fotky podle věku

Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.

ValinkaKubaADÉLKAADELINKAmiláček ADELINKAADÉLKA☺VikiBříško

Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.

Přihlásit k odběru

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.