Deníky Fotoalba Recepty Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Deník Deník ze skoro blázince
volejte blázinec....néé nikam nevolejte blázinece je tady


 Články 110 z 11 [Dalších 1 >>] 
 1.8.2014Deník ze skoro blázince
rychlonovinky

takže po výletech s Petrem na Šumavu Beskyd a Evropě...kde první jeho ostudu...koupil víno to v kempu u moře vypil a ležel před stanem umazaný od guláše a pak chcal pod sebe další trapas v Jinolicích a zhnusil se mi tak že ho už vůbec nechci. Lada Konvička mě pozvala na rande...focení v zahradách Hradu, další rande vojanovi sady a valdštejsnksá zahrada cestou na Jiřák začao pršet tak ke mě. pak další rande v technickém muzeu a zase ke mě. Jen chce abych měla elastáky a vysoké boty že je z toho hotový...ale moje špeky v tom asi moc sexy nebudou tak si myslím že se stejně časem se mnou rozejde. ale jinak je to moc fajn. je vtipný je milý, focení, architektura..uvidíme co dál. Olda se odstěhoval cca 22.5. tak jsem minus 5tis a je to dost znát

Více ...
Vložil: Jitulinda40 dne 1.8.2014| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 5.5.2014Deník ze skoro blázince
co nového?

čas hrozně rychle leti...v loni v létě Evropa s Petrem a Lidnou , pak to nějak vše nedopadlo a ted cca měsíc zase spolu komunikuejem, výlet na šumavu proběhl a bylo to fajn, plánujeme dašlí výlety

Více ...
Vložil: Jitulinda40 dne 5.5.2014| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 11.5.2013Deník ze skoro blázince

Tak je to pořád nějak stejné. Linda randí a nebo si s Honzou píše. Olda minulý vikend savem umyl koupelnu a kuchyn a dětem uvařil zapečené těstoviny. Se mnou se ale o vikednu když jsme byli doma sami nebavil. Jsou dny kdy je mi to líto a místo šůrování bytu bych brala aby si se mnou sedl, dal si skleničku, objemul mě, povídali jsme si. Ale nesmím to drápat mohu být ráda za to že bydlí, že platí a pomáhá a to je hlavní.

Ale stejně se cítím tak divně...osaměla. díky tomu žeru a díky tomu přibírám...musí s najít motor jak tohle vše zvládat a nechat se tím stresovat.

Více ...
Vložil: Jitulinda40 dne 11.4.2013| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 11.3.2013Deník ze skoro blázince

Michala  a Olda se po přestěhování začali chovat divně, zavírali se u sebe a já byla za debila. Lindě vadilo Míšeli chování a mě taky. Místo toho aby přispěla nějakou korunou nebo doma pomáhala tak s jen kupovala erotické hadry a předváděla se před Oldou. Tak jsem jí vyhodila.

Olda se ke mě chová s odtupem a co ona odešla tak se mě nedotknul. Ona tvrdila že jí řekl že když odejde ona že on půjde taky že bez ní doma bude smutno. Mě to ale popřel. Stejně tak mi tvrdila že jede po Lindě a o mě absolutně nestojí. On to popřel. Kde je o Oldovi pravda nevím.

Linda byla na horách a tam se zamilovala, měla první rande. Lukšovi píchali ucho.

Já si přijdu děsně osamělá a opuštěná. ANo je kolem mě hafo lidí a přijdu si děsně sama.

Více ...
Vložil: Jitulinda40 dne 11.3.2013| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 7.1.2013Deník ze skoro blázince
co se od posledního zápisku stalo

V léte v sprnu vypadl Samík z okna, takže jsme bez kočky. Tomáš Král mi jí pomohl zakopat,..resp. to udělal on. S Richardem to šlo do kelu. Koncem listopadu začala přibydlovat Míša Matyášová. Na můj svátek jsme se opili..ona já a Olda a s Oldou jsme po sobě vyjeli ale on nechce měnit vztah bytná-nájemník. Pak 27.12. jsem ho fikla ale bylo to takové o ničem. Od 1.1.2013 bydlíme v Šimonově ulici, byt je o moc větší, hezčí a levněnší. Šroubová mi to asi dá pěkně sežrat.

Více ...
Vložil: Jitulinda40 dne 7.1.2013| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 30.3.Deník ze skoro blázince
něco málo co se děje

Olda koupil Lindě telefon - ten co chtěla. Pak vzal sebou Lukše na grilovačku k bráchovi, přišli až druhý den. Když jsem doma tak skoro doma není a když doma nejsem tak doma je stará se o děti. MLuvila jsem o něm s Petrou, prý je takový a jiný nebude. Linda jede na víkend k tátovi. Změnili čas a tak je mi z toho zase na nic. Heleně umřel táta. Byla jsem u zubaře 16.4. mi tu osmičku vyndá.

Volal Richard - klasika  -hádal se o volovinách.

Více ...
Vložil: Jitulinda40 dne 30.3.2012| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 19.3.2012Deník ze skoro blázince
z posledních dní

Richard se stále neozval, v pátek jsem mu psala maila. Na jednu stranu je mi to dost i jedno, nebyl to človíček do života.
Byl krásný vikend, teplo a sluníčko. Našla jsem výlet v Černošicích ale tím že Lukše děsně kašlal tak mě všichni přesvědčovali že jít s ním 10km je volovina. A tak jsme nakonec místo na sobotní výlet vyrazili do Mukařova. Cestou bylo 22 stupnů. Lukš si vyndal vláčky, a byl moc rád že si mohl jezdit. V sobotu tak vytáhl kolo. V neděli jsme se pak po obědě vrátili do Prahy.

Olda byl ostříhaný a koupil mop  a router a metličky na šleháhání a vůni na záchod a mýdlo na ruce do koupelny. Já si pak dojela do IKEI koupila jsem rohožku, a ramínka a svíčky a konvičku a v TEscu jsem si koupila plavky a nové holení.

Jen nevím jak to zvládnu s korunama. Olda mi totiž nájem na duben dal už ted, vrátila jsem 2tisíce Hance, ted ta útrata....chjo...uvidíme jak to bude.

Více ...
Vložil: Jitulinda40 dne 19.3.2012| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 28.2.2012Deník ze skoro blázince

napsal mi richard...jen samé sebestředné bláboly. Nevím...jsou chvíli kdy mi přijde že mi chybí a pak něco napíše jako včera nebo zavolá jak v pátek a hned se mi otevírá kudla v kapse. Ted máme pauzu ale myslím si že bych se na to asi měla vykašlat. Vždy jsem tvrdila že chlap co je ještě ve 40 svobodný je prostě podezřelý a více či méně nepoužitelný.

Prostě bych měla najít nějaké smíření s tím že prostě budu sama....od kdy tahle bojuji....od 30?? a je už skoro 42 prostě 12 let hledání, 12 let nacházení, 12 let bolesti. Chtěla bych chodit na jogu mám zato že by mi přinesla co hledám, ale finančně to prostě není možné.

Vzal jsem navíc směnu tak jsem byla včera, jdu dnes a jdu ještě zítra, pátek volno, Linda jede k tátovi a pak ještě do práce v neděli. V sobotu chci s Lukšem něco podniknout jen ještě nevím co

Více ...
Vložil: Jitulinda40 dne 29.2.2012| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 27.2.2012 pondělíDeník ze skoro blázince
snad bude zlom

včera jsem měla vážný hovor s obouma dětma. Linda: když přijde ze školy bude se do doby než půjde pro Lukáše učit. Doma nikdo není tak na to má absolutní klid. Pokud to dodrí celý měsíc a celý měsíc nepřinese horší známku jak dvojku tak za měsíc jí dám 300 korun.Vím že to není asi výchovné přes peníze a člověk také v práci musí řádně plnit své povinnosti a dostane za to peníze. Lukš přijde ze školy a ukáže Lindě ukolníček a udělá si úkoly, připraví si a uklidí!!! tašku. Nic ve škole nezapomene. Ukáže že má písmenka a číslice. Když bude celý týden OK tak v pátek do kasičky dostane 10,-Kč.

Vím že je to je hodně moje chyba že nemá vše v pořádku ale co mám dělat když do práce prostě musím. Ty dny kdy jsem doma se na to pokusím dohlédnout sama. Včera jsem sice byla ale musela jsem jim navařit na dnešek a od půl čtvrté do půl osmé jsem se v kuchyni nezastavila.

Více ...
Vložil: Jitulinda40 dne 28.2.2012| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Okoř 2012Deník ze skoro blázince
opět po roce pochod na Okoř

Tak se sešel rok s rokem a v kalendáří byl datum 25.2. a u něj poznámka Okoř. Naštěstí jsem měla volno z druhé práce. Linda také nešla k tatínkovi. Hlásili slunečné počasí a tak bylo rozhodnuto. Vloni to bylo super, jdeme i letos.

Sice jsem od středy měla do pátku měla 16ti hodinový pracovní den ale přeci nejsem sralbotka. V pátek o přestávce jsem riskla nákup a rovnou ho dala do auta. Na šatně bylo vyjímečně horko a to by pochutiny nevydrželi.

Měla jsem strach jak ráno vstavu ale šlo to v pohodě, budík jsem měla na půl osmou ale už před sedmou jsem se probudila. A tak jsem připravila svačinky. Probudila robátka, udělala jim snídani. Oblíbený ovajíčkovaný chlebík, u toho byla jistota že se opravdu najedí. Lukýno snědl oba dva krajíčky, Linda nezklamala snědla jen jeden. Pak zkoumala jakou bundu si vezme. Zda mám doma lak na vlasy aby jí to netrčelo. Lukšovi se zpustily nudle a tak že vyjdeme dřív a stavíme se v Bille pro kapesníky. Naštěstí je hned před domem a zastávka hned vedle. Linda že si měla raději vzít tu druhou bundu. Juknu na hodinky. OK času je dost, dávám jí klíče ať se dojde tedy převléknout a že se sejdeme u busu.
Stihla to suprově, jenže sotva dosedneme do autobusu Lukýno přijde s tím že se mu chce kakat. Vzpoměla jsem si na nějakou větu z filmu: to máte zato že se nemodlíte. Ale naštěstí že to vydrží.

Počasí bylo dost podobné jako vloní. Sluníčko ale zima. Podle mě vloni byla zima větší,myslím že byl i mráz a byla jinovatka. Takže jako vloni busem 180 na Dejvickou, odtud 107 do Suchdola. Přišlo mi že bylo lidí víc jak vloni. Hlavně nesmíme u kapličky zapomenout zahnout, ať nezabloudíme jako vloni...dokola opakoval Lukýno. Takže Linda po něm hned vyjela ať furt nemele do kola.

Podle cesty lesem k Únětickému potoku bylo jasné že je tepleji. Vloni bylo bláto zmrzlé, letos to pěkně po blátě klouzalo a Lukýno měl během chvíle kalhoty špinavé až ke kolenům. Linda si libovala že je dobře že si nevzala svoje milované "najky" protože by si je zničila.
Lukáš si pak vzpoměl na to kakání takže křoví to jistilo. Linda byla vzteklá že takhle na tu Okoř nikdy nedojdeme a že jsme už určitě poslední.
Sluníčko super svítilo i když studený vítr byl chvílemi dost protivný. Ale sotva jsem byli chvíli v závětří  tak bylo cítít jaké teplo je. Jen toho závětří bylo sakra málo.

A tak za poštuchování obou děti, neustáleho mlení Lukáše a Lindy která ho neustále popichovala jsem došli na Okoř. Na Okoři na náměstí ze zahrádky u hospody na nás halekal jakýsi opilec, asi fakt málo modlím....byl to ex s kamarádem na kole, u půllitru zrzavého moku. Márfiho zákony zase zapůsobily. Linda z toho byla dost vedle, často vzpomíná jak moc jen řval a pil a bála se toho co se stane kdyby ho "ve stínadlech" potkala.

V cíli jsme dostali pamětní list, děti bombon. Došli se podívat pod hrad, škoda že bylo všude zavřeno. Ale 24.3. tam mají být řemeslné trhy tak vyrazíme na Okoř znovu. Je to blízko, je to tam hezké  a vůbec prostě se nám Okoř líbí.

Více ...
Vložil: Jitulinda40 dne 27.2.2012| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Články 110 z 11 [Dalších 1 >>] 
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.