Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Všechny naše deníky

  • ! Hodnoty HCG !  (1 článek)
    Tabulka s velikostmi gestačního váčku, týdny+dny těhotenství a hodnotami HCG
  • ! Správkyně !  (2 články)
  • ! Těhu-příznaky !  (10 článků)
    Prosíme všechny těhulky, aby nám sem popsaly své krásné příznaky. Děkujeme
  • ! Tipovací soutěž ! 
    aneb kdo má šestý smysl :)
  • !!!!www stránky!!!!  (3 články)
    zde pište rady a www stránky týkající se všeho od snažení po těhotenství
  • !* Kdy gratulovat .... *!  (12 článků)
    I snažilky mají někdy narozeniny ..... :-)
  • !ČAROVÁNÍ!   (13 článků)
    aneb přičarujeme si miminka
  • !Kontakty!   (28 článků)
    Tak sem můžete na sebe hodit kontakty - abychom je nikde neuváděli veřejně
  • !Naše miminka!   (6 článků)
    Deníček snažilkovských miminek
  • !Naše těhulky!  (1 článek)
  • !POSTUPKA!  (1 článek)
    ...aneb jak jsme na tom...
  • !Různé tipy!  (81 článků)
    Takže tady máte některé tipy, které mohou být veřejné. Takže jestli máte některá nějaký dobrý tip, tak ho sem dejte.
  • !Soutěž snažilek aneb Testíky od těhulek!  (5 článků)
    Nebo jak to nazvat.
  • !Srazy SNAŽILEK a už i MAMINEK :-)  (4 články)
    Tenhle deník je tu pro návrhy různých srazů, aby v diskuzi nezapadly. Přispívat do něj může kdokoliv. Prostě kdo chce naplánovat srazík, tak sem uveřejní článek a aspoň to nezanikne v diskuzi.
  • !VZKAZY!  (6 článků)
    Tento denníček je na vzkazy které nechcete aby viděli lidi, kteří nejsou přátelé naší rodiny.
  • Aďka  (8 článků)
    maminka Elišky *6.8.2006, nyní těhulka
  • Alili  (2 články)
    maminka Verunky *6/2002, Kuby *5/2004
  • Amelka  (2 články)
  • Aneka26  (17 článků)
  • Apolennka   (26 článků)
  • Atka 28  (9 článků)
  • Avi   (5 článků)
  • Azulka  (2 články)
  • Babulka 77  (2 články)
  • Baruška B  (13 článků)
  • Beetas   (1 článek)
  • Bejjjka   (13 článků)
  • Belll   (54 článků)
  • Berry   (8 článků)
  • Bobík 77  (13 článků)
  • Bočička   (4 články)
  • Bodlinka 26  (14 článků)
  • Carool   (2 články)
  • Cukřenka 76  (2 články)
  • Daniela   (4 články)
  • Darja 31   (14 článků)
  • Ddandula  (92 článků)
  • Dena1  (23 článků)
  • Denyna   (10 článků)
  • Diana   (10 článků)
  • Diazka   (14 článků)
  • Diny  (6 článků)
  • Dušinka   (14 článků)
  • eFlora  (3 články)
  • Elly 78  (37 článků)
  • Elsa   (7 článků)
  • Elyka   (7 článků)
  • Emča  (2 články)
  • Enko  (6 článků)
  • Eset   (30 článků)
  • Evelínka  (18 článků)
  • Farah   (12 článků)
  • Flamulena   (10 článků)
  • Gábi  (1 článek)
  • Galie  (7 článků)
  • Hanka   (24 článků)
  • Hanulka   (21 článků)
  • Haťapka  (3 články)
  • Hegi  (10 článků)
  • Chrisula   (8 článků)
    maminka Jakuba *12.4.2006
  • If  (8 článků)
  • Inem  (16 článků)
  • Iris   (7 článků)
  • Ivánek   (19 článků)
  • Ivča 78   (4 články)
  • Ivinka 27  (24 článků)
  • Jahodka  (1 článek)
  • Jani  (76 článků)
  • Jita74   (19 článků)
  • Jitřenka 79  (18 článků)
  • Kacii  (10 článků)
  • Kačenek   (18 článků)
  • KačkaM  (19 článků)
  • Káčulka  (4 články)
  • Kaja30  (15 článků)
  • Kája79  (13 článků)
  • Katerrrina   (7 článků)
  • Kekčula 81  (10 článků)
  • Kikinka   (10 článků)
  • Kili 76  (5 článků)
  • Kisi  (25 článků)
  • Kláří   (15 článků)
  • Kris  (1 článek)
  • Kulíška  (1 článek)
  • Kullich   (22 článků)
  • Lauriem   (10 článků)
  • Lenča 25  (2 články)
  • Lenelka  (13 článků)
  • Lenorka   (38 článků)
  • Lentilka 82  (14 článků)
  • Lesika   (5 článků)
  • Lindusa  (10 článků)
  • Luca   (6 článků)
  • Luci 81  (9 článků)
  • Luciii  (16 článků)
  • Ludvika   (3 články)
  • Lujza  (22 článků)
  • Lumpice 80  (11 článků)
  • Lynx  (22 článků)
  • Mafiska  (11 článků)
  • Majdule  (2 články)
  • Marfuška  (1 článek)
  • Marky72  (3 články)
  • Martheen  (13 článků)
  • Mata*31  (5 článků)
  • Mausík  (4 články)
  • Mayya   (34 článků)
  • Méďa  (2 články)
  • Megi  (5 článků)
  • Michelle   (16 článků)
  • Mochi*81  (4 články)
    maminka Honzíka *25.4.2006
  • Monunka  (17 článků)
  • Natallka  (3 články)
  • Norreen  (3 články)
  • Olgava   (3 články)
  • Pavla   (21 článků)
  • Pavlinda   (9 článků)
  • Pavluš   (1 článek)
  • Peg   (22 článků)
  • Pett*  (2 články)
  • Poldinka   (22 článků)
  • Radka  (1 článek)
  • Romi  (22 článků)
  • Rybka   (8 článků)
  • Sedivka  (3 články)
  • Senedra   (16 článků)
  • Sivlik  (6 článků)
  • Sloník   (11 článků)
  • Sovicka   (5 článků)
  • Sun  (2 články)
  • Světluška   (13 článků)
  • Švestka   (4 články)
  • Táni 
    těhulka - dvojčátka
  • Tynka  (14 článků)
  • Vaculka  (9 článků)
  • Vája   (3 články)
  • Vera 33  (2 články)
  • Veroničák 81  (17 článků)
  • Veronika C.   (38 článků)
  • Veru  (12 článků)
  • Vladka   (6 článků)
  • Vlčáček   (7 článků)
  • Vrda   (12 článků)
  • Vroni  (8 článků)
  • Xenuška   (6 článků)
  • Zdenda  (1 článek)
  • Zrzečka  (4 články)
  • Zuzava   (27 článků)
  • Žabka   (5 článků)
  • Žufuřička   (6 článků)
  • žžžžž JEN PRO SPRÁVCE žžžžž  (2 články)
    Co se může správci hodit ...

[<<Předchozích 20] Poslední články ze všech deníků 2130 z 184 [Dalších 154 >>] 
 Zajímavé informace pro naše těhulky a nastávající maminky:o))!Různé tipy!

Našla jsem moc zajímavé stránky České asociace porodních asistentek ....takže tady jsou http://www.capacz.cz/ 

Např. najdete tam adresář porodních asistentek v ČR, co hradí zdravotní pojišťovny těhotným a maminkám,  nabídku služeb a produktů, těhotenská literatura, video - porody  a mnoho dalšího....

Více ...
Vložil: Diazka+2 dne 19.10.2004| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Králíci I.!Recepty-už i vánoční:-)!
Slíbila jsem nějaké králičí receptíky - pro milovníky králičích mazlíčků doporučuji nahradit slovo králík slovem krůta :o) Recepty jsou z kuchařek Ham a mňam od P. Novotného. Dobrou chuť :o)

LISABONSKÝ KRÁLÍK

 

králík

slanina

kyselá smetana

sůl

mouka

 

Marináda:

2 sklenky vína

1 sklenka vinného octa

krájená cibule

pepř

jalovec

bobkový list

 

Suroviny na marinádu necháme přejít varem. Ve vychladlé marinádě necháme králíka dva dny. Pak jej osušíme, protáhneme slaninou, osolíme a pečeme na rozpuštěné slanině.Při pečení podléváme marinádou. Šťávu zahustíme moukou a povařenou scedíme na hotového králíka. Do omáčky přidáme kyselou smetanu.

 

 

KRÁLÍK NA ŠAMPAŇSKÉM

 

králík

šumivé víno

skořice

koriandr

badyán

bobkový list

cukr

sůl

 

Do velké teflonové pánve nalije­me šumivé víno a do něj naskládá­me porce králíka. Posypeme je kořením, přidáme trošku cukru a špetku soli a necháme pod po­kličkou pomalu dusit. Změklé ma­so ještě krátce povaříme bez po­kličky, aby se zahustila šťáva.

Více ...
Vložil: Farah dne 23.9.2004| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Králíci II.!Recepty-už i vánoční:-)!

KRÁLÍK NA VÍNĚ PODLE TOSKÁNSKÝCH MNICHŮ

 

1 celý králík bez hlavy

500 g uzeného masa (nejlépe bůčku)

celer

mrkev

petržel

1 velká cibule

1 palička česneku

2 lžíce másla

ocet

rajčatový protlak

4 kostky bujónu

2 1 červeného stolního vína

2 kelímky zakysané smetany

0,25 l smetany ke šlehání

1 balíček zelených oliv bez pecky včetně nálevu

1 lžíce granulovaného česneku

1 lžička tymiánu

1 lžička oregana

bobkový list

nové koření

sůl

 

Vezmeme velký hluboký pekáč, dno pokryjeme kořenovou zeleninou smíchanou s cibulí a prolisovaným česnekem, přidáme máslo. Zeleninu poklademe tenkými plátky uzeného bůčku, na něj položíme porce králíka, posypeme zbytkem zeleniny a opět poklademe plátky bůčku. Posypeme tymiánem a oreganem, do gázy zabalíme nové koření a bobkový list, přidáme do pekáče, rozdrobíme kostku bujónu a mírně posolíme. Vsypeme zelené olivy i s nálevem, celý pekáč zalijeme červeným vínem, aby bylo vše ponořené. Přikryjeme pokličkou a dáme dusit do předehřáté trouby. Po čase ztlumíme a přivedeme k varu. Dusíme asi 25 minut, pak odklopíme pokličku a za prudkého varu odpařujeme tekutinu dalších 15 minut. Porce králíka pak vyjmeme a odložíme na talíř. Zbylý obsah pekáče i s uzeným bokem dusíme ještě asi 20 minut, aby se vydusilo co nejvíce tekutiny. Pozor na připálení! Po vydušení vyjmeme z trouby, uzené maso přeložíme na talíř k porcím králíka. Odstraníme gázu s bobkovým listem a novým kořením. K zelenině přidáme granulovaný česnek a rajčatový protlak. Vše rozmixujeme a směs přemístíme do kastrolu. Znovu uvedeme k varu, podle potřeby osolíme a přidáme sladkou i zakysanou smetanu. Nyní by již omáčka měla být pikantní a nakyslá. V případě potřeby přidáme trochu octa nebo citrónové šťávy, do teplé omáčky vložíme králíka i uzené maso a necháme mírně prohřát. Podáváme s houskovým knedlíkem a brusinkovou zavařeninou.

Více ...
Vložil: Farah dne 23.9.2004| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Králíci III.!Recepty-už i vánoční:-)!

KRÁLÍK S KŘENEM

 

králičí hřbet a stehna

60 g másla

40 g slaniny

cibule

česnek

ocet

bobkový list

tymián

celý černý pepř

petrželka

křen

sůl

 

Maso rozporcujeme, osolíme a jemně potřeme česnekem. Nadrobno nakrájenou cibuli a posekanou petrželku podusíme na másle s drobnými kousky slaniny. Přidáme maso, několik kapek octa, pepř, bobkový list, špetku tymiánu a dusíme doměkka. Podle potřeby podléváme. Měkké maso vyjmeme a šťávu scedíme. Maso položíme na talíře, přelijeme šťávou a hustě posypeme strouhaným křenem.

 

 

KRÁLÍK NA ESTRAGONU

 

králík

anglická slanina

rajčata

cibule

estragon

mouka

pepř

sůl

 

Králíka očistíme, odblaníme a vykostíme. Každou porci naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a položíme na ni plátek anglické slaniny. Přeložíme a spíchneme párátkem. Na dno vymaštěného pekáče naskládáme oloupaná rajčata nakrájená na čtvrtky a cibuli rozdělenou na kolečka. Na tento základ dáme králičí závitky a pečeme v troubě. Upečené je zalijeme vychladlým vývarem z 0,75 l vody a dvou lžiček estragonu zahuštěným lžičkou mouky a pečeme ještě 15 minut.

Více ...
Vložil: Farah dne 23.9.2004| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Králíci IV.!Recepty-už i vánoční:-)!
Pozn.: při vkládání mě to hodně zlobilo, tak snad v tom nebudou příliš velké zmatky... Popř. prosím správce, aby trošku upravil formáty... :o)

KRÁLÍK S OLIVAMI

1 králík
150 ml červeného vína
petrželová nať
1 bobkový list
2 stroužky česneku
sušený rozmarýn
3 lžíce oleje
1 cibule
1 hrneček masového bujónu
1 lžíce rajského protlaku
125 g černých oliv
sůl
pepř

Králíka nakrájíme na kousky. Vložíme je do marinády (víno, petržel, bobkový list, česnek, rozmarýn, sůl), aby maso bylo zcela ponořené a necháme hodinu uležet. Potom okapané kousky masa opečeme dozlatova na rozpáleném oleji a nadrobno nakrájené cibulce. Maso zalijeme masovým vývarem, v němž jsme rozpustili rajský protlak. Dochutíme a na mírném oleji za občasného zamíchání dusíme asi hodinu. Mezitím přidáme trochu marinády, přecezené přes sítko. Asi deset minut před dovařením přidáme olivy a nakrájenou petrželovou nať. Podáváme s bramborovou kaší.

Více ...
Vložil: Farah dne 23.9.2004| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 HOUBOVÝ "TATARÁK"!Recepty-už i vánoční:-)!

Začínají nám opět růst houbičky, takže přispívám jedním houbařským receptem:

HOUBOVÝ „TATARÁK“

 

Houby se pokrájí na hodně malinkaté kousky – je to pakárna, od tý doby co mám robota, projíždím sekačem – bacha, nepřehnat to, pořád by mělo být „do čeho kousnout“, opepří, jemně posolí (ne moc, bude se přidávat sojovka a ta je slaná) a podusí na pánvičce. Dá se to do misky. Cibuli pokrájet na drobno a opéct do zlatova – přidá se k houbám. Směs se zalije sojovou omáčkou a přidají se nasekané zelené bylinky (petržel, libeček). Několik stroužků česneku (podle chuti, já dávám min. 5) se prolisuje do směsi a vše pořádně zamíchá a nechá se vychladit v lednici. Maže se na topinky.

 

Více ...
Vložil: Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 dne 8.9.2004| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Tuňáková pomazánka!Recepty-už i vánoční:-)!

Tuňáková pomazánka (tzv.otěhotňovací)

Asi 4 vejce uvařená natvrdo nastrouháme, přidáme konzervu tuňáka bez šťávy či oleje, lžíci Ramy nebo pomazánkového másla, 1 majolku (krabička nebo 2 pytlíčky), 1 cibulku najemno nakrájenou, pažitku nebo petrželku, podle chuti kyselou okurčičku.  Vychladit a papat :-)

Vanikající je i varianta místo tuňáka obrat masíčko z uzené makrely nebo uzenáče, v tom případě přidat vajíčka navíc a určitě tu kyselou okurčičku, ta tam moc sedí!                                      

Více ...
Vložil: Veronika C. (+3 dítka) dne 24.8.2004| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Špenátový nákyp!Recepty-už i vánoční:-)!

Ingredience:

1 balíček zmrazeného listového špenátu

200 g vařeného uzeného masa (já používám uzenou kuřecí rolku)

2 lžíce másla

3 vejce

2 rohlíky

2 - 3 stroužky česneku

mletý pepř

trochu mléka

sůl

tuk na vymazání a jemná strouhanka na vysypání zapékací misky

 Postup:

Zmarazený špenát podusíme, scedíme a necháme okapat.

V misce utřeme máslo a žloutky se solí, přidáme v mléce namočený a vymačkaný rohlík,

špenát, nadrobno pokrájené uzené maso, rozetřený česnek, pepř a nakonec zjemníme pevně ušlehaným sněhem z bílků.

Hmotu rozetřeme do tukem vymazané a strouhankou vysypané zapékací misky a v předehřáté troubě upečeme.

 

Můj tip:  Špenát ochutím bílým pepřem,  solí, česnekem a troškou smetany dřív než ho přidám k ostatnímu

                (můžu tak líp ochutnat co tomu chybí:-) )

 

A´t Vám chutná!!! :-)

 

 

Více ...
Vložil: Vrda dne 24.8.2004| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Letní mlsání!Recepty-už i vánoční:-)!

Tak začalo zrát spoustu ovoce, přidávám recepty na nějaké dobroty :-)

 

Krájený koláč

Těsto:

400 g hladké moukya

100 g hrubé mouky

80 – 100 g tuku ( Hera, máslo…)

sůl

80 – 100 g moučkového cukru

1 vejce

asi 2 – 3 dl mléka

20 g droždí ( půlka kostičky)

vanilínový cukr

Navíc – hl. mouka na posypání válu, 1/2 vejce na potření

Mouku prosyjeme, smícháme se solí, cukrem, přidáme vejce a rozpuštěný tuk. Část mléka ohřejeme na teplotu 37°C, přidáme trochu cukru a rozdrobíme do něj droždí. Necháme vzejít kvásek, který pak přidáme k ostatním surovinám a vypracujeme těsto. Dle potřeby přidáme hl. mouku nebo mléko. Těsto je hotové, když se nelepí k míse a měchačce. Přikryjeme čistou utěrkou a na teplém místě necháme 45 – 60 minut kynout. Po vykynutí poprášíme vál hladkou moukou, těsto na něm ještě trochu zpracujeme a vyválíme plát, který přeneseme na vymazaný plech. Okraje přehneme a těsto poklademe ovocem. Necháme ještě asi 10 minut kynout. Pečeme ve středně vyhřáté troubě zhruba 45 minut, během pečení potíráme okraje rozšlehaným vejcem.Podáváme po vychladnutí.

Náplň:

Asi 3/4 kg meruněk

1 tvaroh

1 velká vanička Lučiny bez příchutě

1 vanilinový cukr

1 vajíčko

trocha mléka

Meruňky omyjeme, vypeckujeme a nakrájíme na osminky. Tvaroh a Lučinu rozmícháme s mlékem, cukrem a vajíčkem. Tuto hmotu rozetřeme po těstě a na ní nasypeme meruňky. Mohou být i nakyslé. Lze i trochu posypat krájenými mandlemi.

Drobenka:

70- 100 g másla nebo Hery

100 g cukru moučka

120 g hladké mouky

Cukr a mouku nasypeme do mísy a přidáme na kousky pokrájený tuk. Prsty nebo vidličkou rozmačkáme přísady, dle potřeby jednotlivé přidáme. Drobenkou posypeme celý koláč.

Pokud se místo meruněk použijí borůvky, tak nedáváme tvarohovou hmotu, ale lehce je poprášíme mletou skořicí.


Koláč z podmáslí

Těsto:

200 g polohrubé mouky

200 g hrubé mouky

1/2 prášku do pečiva

180g cukru krupice

1 vejce

250ml podmáslí

125 ml rostlinného oleje

tuk a hrubá mouka na vymazání plechu

Dále:

Asi 500g ovoce

100 g másla nebo Hery

200 g hladké mouky

200 g cukru moučka

Postup: mouku prosijeme s práškem do pečiva, přidáme cukr, vejce, podmáslí a olej. Vše promícháme a vlijeme na vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech. Poklademe ovocem a drobenkou vyrobenou z ostatních přísad. Pečeme ve středně vyhřáté troubě 30 – 45 minut. ( hotový koláč lze poznat tak, že drobenka zezlátne).

Osobní tip – použila jsem meruňky pokrájené na osminky, prosypala je borůvkami a trochu lesních jahod J


Více ...
Vložil: Senedra dne 27.7.2004| 2 komentáře | Přidej komentář | Poslat mailem
 vitamíny z Žena In!Různé tipy!

Vitaminy nejen pro zdraví (1.7. 2004)
Nyní, kdy je na trhu nepřeberné množství všelijakého čerstvého ovoce a zeleniny, a hlavně v cenově dostupné hladině, měli byste této nabídky využívat.
OVOCE
Ananas
Obsažené látky: vitamin C, enzym bromelin, draslík, vápník, zinek, jód, hořčík, betakaroten, kyselina pantotenová
Působení: Vyplavuje škodliviny usazené v těle, podporuje trávení, posiluje imunitní systém a působí při hubnutí

Borůvky
Obsažené látky: Vitamin C, betakaroten
Působení: Mají protizánětlivé účinky, upravují činnost střev a také jsou zdravé pro oči

Broskve
Obsažené látky: Vitamin C, draslík, železo
Působení: Působí při odbourávání tuků, pročišťují organismus

Grapefruit
Obsažené látky: Vitamin C, kyselina folová, hořčík, draslík, vápník, železo
Působení: Podporuje trávení, pomáhá při látkové výměně, zpevňuje tkáně

Hroznové víno
Obsažené látky: Vitamin B, C, kalium, železo, fosfor
Působení: Pročišťuje organismus, podporuje tvorbu krve

Hrušky
Obsažené látky: Vitamin A, B1, B2 a C, draslík, vápník, magnezium
Působení: Působí proti vysokému tlaku, odbourávají tuky, posilují mozek a nervový systém

Jablko
Obsažené látky: Vitamin C, E, kyselina folová, draslík, pektin
Působení:  Zlepšuje krevní oběh, napomáhá pročišťovat tlusté střevo

Jahody
Obsažené látky: Vitamin C, kyselina křemičitá a folová, draslík, mangan, železo, fluor
Působení: Odvodňují, podporují stavbu tkání

Kiwi
Obsažené látky: Vitamin C, B, D a A, draslík, železo
Působení: Odbourává tuky, zpevňuje tkáně, posiluje imunitní systém

Melouny
Obsažené látky: Vitamin C, B3, B6, karoten, kyselina listová, železo, mangan
Působení: Odvodňují, přispívají ke zdravé pokožce

Meruňky
Obsažené látky: Betakaroten, niacin, vitamin E, kyselina pantotenová, draslík, fosfát, mangan, železo
Působení: Čistí pleť, udržují vlhkost pokožky, zpevňují tkáně

Papája
Obsažené látky: Betakaroten, kyselina pantotenová, vitamin C, B1, B2, vápník
Působení: Podporuje trávení a výstavbu nových pleťových buněk

Rybíz
Obsažené látky: Vitamin, C, draslík
Působení: Odbourává tuky, prokrvuje pokožku

Třešně
Obsažené látky: Vitamin A, C, draslík
Působení: Snižují krevní tlak, působí při anémii

ZELENINA

Artyčoky
Obsažené látky: Betakaroten, vitamin B, vápník, draslík, hořčík, fosfor, železo, zinek, jód
Působení: Odbourávají tuky

Baklažán (lilek)
Obsažené látky: vitamin A, mangan, draslík
Působení: Pomáhá snižovat cholesterol

Brokolice
Obsažené látky: Vitamin A, E, B, vápník, draslík, hořčík, niacin
Působení: Posiluje kosti a povzbuzuje látkovou výměnu

Hlávkový salát
Obsažené látky: Vitamin C, A, B, E, sodík, draslík, vápník, železo
Působení: Povzbuzuje látkovou výměnu

Kedlubny
Obsažené látky: Vitamin C, vápník, selen
Působení: Pomáhají snižovat vysoký krevní tlak, odvodňují

Křen
Obsažené látky: Vitamin C, A, B, vápník
Působení: Má antibakteriální účinky, podporuje krevní oběh

Rajčata
Obsažené látky: Vitamin C, E, B1, B2, kyselina folová, draslík, sodík, železo, zinek
Působení: Podporují trávení, odvodňují, upevňují buněčnou strukturu pleti

Ředkvičky
Obsažené látky: Fluor, Vitamin C
Působení: Zpevňují zubní sklovinu

Žampiony
Obsažené látky: Vitamin D, B1, B2, B12, draslík, fosfor, selen, železo, niacin, kyselina pantotenová
Působení: Prokrvují pleť, podporují stavbu nových pleťových tkání

Více ...
Vložil: Amelka dne 5.7.2004| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
[<<Předchozích 20] Poslední články ze všech deníků 2130 z 184 [Dalších 154 >>] 

Upozornění:
Dalších 1696 článků v tomto výběru je soukromých (nemáte k jejich prohlížení oprávnění).
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.