Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Rajská (a svíčková) podle Allian

Autor: HelenaPa , 9.8.2007
Domácí kořenovou zeleninu a trošku cibule lehce orestuju na olivovém oleji nebo biomásle, přihazuju hřebíček, nové koření a bobkový list a podusím do měkka...pak přidám buď domácí rajčata spařená a oloupaná a dusím s nimi nebo v Plusu mají bio rajskou šťávu... nakonec vše rozmixuji do hladka a trochu přisladím třtinovým cukrem.
Svíčková je ze stejného základu, ale bez rajčat a hřebíčku. Na závěr se přidá smetanový jogurt.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 884 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.