Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Bylo mi 6 let

Autor: Lucka Šeflová , 10.9.2012

10.9.2012


Tak už mi bylo 6 let. Už jsem veliký kluk :-) Taky už měřím 125 cm a už mi vypadlo 5 zubů! Jsem teď pěkný pizizoubek. Do školy ale nakonec půjdu až za rok. Aspoň budu mít ještě víc času si hrát a užiju si to ve školce, kam chodím moc rád. Chodí tam i můj velký kamarád Luky Rampák, se kterým půjdu příští rok do školy. Hodně se kamarádím i s jeho sestrou Andrejkou, s Emčou, s Klárkou a Honzíkem a s Vojtou.


V poslední době mě nejvíc zajímá všechno kolem zvířátek a kytiček. Nejšťastnější jsem u nás v Chodouni na louce. Na louce jsme v létě chytali s Lukym motýly a s taťky jsme chodili k řece chytat rybičky. Teď už se těším, až budeme pouštět draky. Nadevše miluju čtyřnohého kamaráda u babičky a dědy Beníka a jsem moc rád, že jsem k narozeninám dostal kocourka, kterému jsem vybral jméno Chlupáček. Je to můj mazlíček. Nejraději si ho beru ráno a večer k sobě do pelíšku a koukáme spolu na pohádky :-)


S rodiči jezdím rád na výlety na kolech a na bruslích. Nedávno s námi vyrazila poprvé na kole v cyklosedačce i naše Áňa. Ségru mám moc rád, i když mi občas bourá moje hračky :-) Je to malá čertice a v očíčkách jí září dva rarášci :-)

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 644 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.