| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názor k dotazu Dyslexie, dysortografie

30.9.2009 7:04:49 MámaJ.

Re: disleksie, disortografie

Zdravím a chci se přidat do diskuze.
Můj syn je ve třetí třídě a od první je problém v čtení. Až jsem sama si ho objednala do ped.psych.poradny a tam mu zjistily těžkou formu dislekcie a řekli mi, že jsme přišly dost pozdě. Zjistili také, že je nadprůměrně inteligentní a že dobré výsledky ve škole jsou jen díky jeho rozumovým vlastnostem. Čtení pro něj je utrpení. Díky tomu, že jsem se do toho vložila mu teď budou muset vytvořit individuální plán a já strašně doufám, že v synovi probudím zájem o školu. Zatím školu nesnáší, ale hlavně proto, že vše stojí a padá na čtení. protože veškeré informace jsou hlavně v tištěné podobě. V poradně mi řekli, že je dobře, že jsme přišly a už je objednán ke speciální pedagožce, která mu bude pomáhat. Ve škole se však na mě dívají jako na matkum, co je obtěžuje. A to chodí do školy, kde prosazují alternativní školství, speciální plány a kdoví co ještě. Tak na co to je? Když je nezajímají samotné děti?
Vůbec se nebojte, kdo máte podezření, že vaše dítě má nějaké problémy,jděte do pedag.psychologické poradny samy. Doposud je tato služby bezplatná a opravdu se tam snaží dětěm pomoci.Moc touto cestou chci poděkovat Třebíčské poradně, opravdu nádherný přístup. Děkuji.
Odpovědět
Názory k dotazu (6 názorů)
Re: disleksie, disortografie Lída 18.4.2007 11:55
*Re: disleksie, disortografie Radka dvě děti 28.11.2007 8:54
**Re: disleksie, disortografie Hejmo 20.10.2010 20:2
*Re: disleksie, disortografie MámaJ. 30.9.2009 7:4
*Re: disleksie, disortografie Hejmo 20.10.2010 19:42
Re: disleksie, disortografie kynas 12.4.2008 21:4

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.