| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názor k dotazu Nezvladatelný syn

8.3.2016 19:47:23 FidoNet

Vzteklý syn ?

No první bude asi zjistit jak se chodá u babičky, respektive jakou taktiku babička používá. Pokud mu dovoluje vše a u Vás to nesmí tak je jeho reakce odůvodněná ( tedy jako logická), nikoli však správná a akceptovatelná.
Chybu už nalézám ve Vás, vy dítě bijete ? Nemyslíte , že jste někde již udělala chybu ve výchově, když jako argument proč Vás poslouchat je Vaše větší síla než jeho ? Nevyčetl jsem jeho věk, ale pokud mu je více než 6 let, tak máte vážný problém. On ten problém máte i když mu jsou třeba jen dva. Hledejte jiné způsoby výchovy než křik a Vaši zlost, tedy násilí. Vše co do dítěte vložíte se Vám vrátí a to v dobrém i zlém. Zajděte k psychologovi. Sice Vám budou všichni tvrdit, že tam jděte kvůli détěti, ale musíte si uvědomit, že tam jdete kvůli sobě. Vy musíte najít způsob jak lépe vychovávat. Dítě je jen příjemce toho co vy produkujete.
Odpovědět
Názory k dotazu (2 názorů)
Vzteklý syn ? FidoNet 8.3.2016 19:47
Vzteklý syn David louis 13.7.2016 15:21

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.