| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k dotazu Pozitivní těhotenský test - kdy na gynekologii?

 Celkem 2 názorů.
 Richard 
  • 

Re: Kdy navstivit gynekologa 

(26.9.2000 17:33:53)
Doma jsme měli podobný problém. Těhotenský test jsme provedli nevědomky na 5. týdnu těhotenství. Druhý den přítelkyně navštívila gynekologa a ten ji potvrdil již 6. týden. Na základě jeho tvrzení je těhotenství z gynekologického hlediska podvrditelné již na 3. týdnu těhotenství. Ale ve Vašem případě, se může jednat teprve o 2. týden, takže potvrzení bude obtížné. Nic méně není na škodu o tomto faktu informovat gynekologa, aby jste se dohodli, co daále apod. Tyto informace píšu ze své zkušenosti a nikde jsem to nečetl. Přeji Vám, aby těhotenství probíhalo klidně a bez zbytečných zdravotních komplikací. Vidím to doma a vím, že to není nic příjemného. Držím Vám a Vašemu děťátku palce v těchto obtížných 9 měsících života
 Simona 
  • 

Re: Kdy navstivit gynekologa 

(26.9.2000 21:26:16)
Milá Jano,

kdysi jsem se dočetla, že těhotenství se dá testem potvrdit nejdříve v 1. den očekávané menstruace, což vlastně je právě teď Tvůj případ. Miminko jsem moc chtěla, takže jsem se na tento "den" také moc těšila. Test mi vyšel pozitivní, hned příští týden jsem se objednala k lékaři, který mi podle ultrazvuku řekl, že to na těhotenství vypadá, ale zatím nemůže nic potvrdit na 100%, nejdříve tak za 2-3 týdny. Jen mi poradil, ať se ale raději, jako těhotná chovám (životospráva a vše kolem). No a teď mám krásnou 3-měsíční holčičku.

Přeju Ti, ať vše dopadne podle Tvých představ a splní se právě to, co chceš.

Mnoho štěstí přeje SIMONA

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.