| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku 2. tip na víkend: Aquapark v Příbrami

 Celkem 3 názorů.
 Zdenka + dcerka Zdenka 22mes 
  • 

Bázén v Příbrami 

(23.10.2000 0:03:58)
Protože jsme byli už i v Příbrami neodpustím si svůj komentář. Opravdu věta že název aguapark je moc vzletný pro tento "vylepšený bazén" je na místě! Obzvláště pro ty co znali ještě bazén pře úpravami. ˇV podstatě je to ten bazén co tam byl za předchozí éry + je k němu nalepený takový "přístavek" kde jsou 2 tobogany, kde jedete vlastně plnou neprůhlednou "trubkou" venkem, takže nejenom Zdeninka ale i ostatní děti a to i podstatně starší na tobogan neechtěli (no je tam vevnitř tma). Pro děti je dobrý dojezd - je do mělka. velký bazén nedoznal změny, k dětskému je přidaná skluzavka a chrlič vody. Mezi těmino dvěma "staronovými bazény" je vířivka (2x), která je buď vypnutá nebo plná (ale to je asi všude). ¨No a pak je tam brouzdališťátko pro batolátka, které je malinkaté, ale docela mi přišlo vkusné - bohužel jsme neozkoušeli, protože bylo zrovna zavřené. Šatny jsou docela pěkné zrekonstruované, samozřejmě bohužel společné. No ty staré dlaždicky jsou tam pořád. Občerstvení jedině před bazénem a to dost chudé - sušenky, bagety + nápojový automat. Ale jinak tam bylo docela fajn, dětem se tam líbilo - byla jsem tam s kamarádku, akorát ten název aquapark je dost přehnaný a samořjemě s Libercem se to nedá vůbec srovnávat. A v porovnání se Slaným (tam jsme také byli) vede určitě Slaný: je také blízko Prahy, je více moderní, tvary bazénů, je tam navíc proud vody, v kterém se můžete nechat unášet, do vířivky jsme se i dostali a dětský bazének je trochu větší a má krásný chrlič - houbu a nezbytnou skluzavku. Velký bazén má různé hloubky a úrovně a je tam u bazénu občerstvení (bohužel sic moderní - je to klasický český bufet). A co Letňany, copak nám postaví tam? No asi se necháme překvapit. Letos prý (slyšela jsem ) ještě neotevřou
 Majka , Zuzka 6 let a Adam, téměř 2 roky 
  • 

Díky za tip - Aquapark 

(25.10.2000 20:53:30)
Ahoj Jirko,
velmi děkuji za tip na strávení víkendu. Nemám moc kam jezdit, takže tohle ráda zkusím.

Majka
 Míra & spol 
  • 

Pozor na dlaždičky v Příbrami 

(17.7.2001 9:01:43)
Udělali jsme si výlet do příbramského bazénu a musím vás varovat. Pobyli jsme tam totiž asi hodinu a koupali se při tom jen 5 minut. Zbývající čas zabralo ošetřování a převlékání.
Rozhodli jsme se, že vyzkoušíme dětské brouzdaliště. Martínek (27 měs.) se sotva stačil smočit, když uklouzl na modrobílých dlaždičkách a spadl na bradu. Odnesl to 5ti stehy. Chtěl bych tímto pochválit p. primáře ORL (tuším, že se jmenoval Kučera), který Martínkovi bradu rychle a krásně zašil. Moje výtka naopak patří bazénu. Nebyli jsme první, kdo na těch dlaždičkách uklouzl, a ani poslední. Dítě naší kamarádky co tam byla s námi také uklouzlo, ale šťastněji. Sice jsme byli preventivně ošetřeni, bylo nám i vráceno vstupné, ale dlaždičky tam asi zůstanou. Dotazovali jsme se personálu, proč dlaždičky nevymění, když sami přiznávají, že kloužou. Bylo nám ale řečeno, že mají potvrzení od dodavatele materiálu o neklouzavosti dlaždiček a že se nikdo neodváží zasáhnout do původního projektu. Zřejmě by ztratili záruku.
Takže varování pro maminky: Pozor na mokrých modrobílých dlaždičkách.....

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.