| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Nošení dětí v šálu na těle - vázání na záda

 Celkem 4 názorů.
 Eva 
  • 

Moje dceri se sal moc libil 

(11.1.2006 6:19:27)
Dobry den, jmenuji se Eva. Ziji v Americe a po Cechach se mi moc styska. Moji dceri jsou ctyri roky a kdyz byla malinka, tak jsem koupila dost drahe nositko pro deti a moje dcera ho proste nesnasela. Pak jsem objevila v jednom obchode sal a moje dcera to proste milovala. Minuly rok jsem byla v Praze a videla jsem pani s takovym zvlastnim nositkem - v podstate to vypadalo jako sal, ale vaha byla na obou ramenech maminky a vypadalo to velice pohodlne. Ta pani mi rekla,ze se to jmenuje Vatanaj (? nevim jestli se to spravne hlaskovani). Mohl by mi nekdo poradit, kde bych mohla takovy vyrobek najit. Dekuji predem, Eva Tomaszewski
 Sylvie 


Re: Moje dceri se sal moc libil 

(11.1.2006 8:36:59)
No, to je normální šál, nebo jak se u nás zvyklo říkat - šátek ;o) Tys asi měla spíš ring-sling - je to normální šátek, ale má v sobě všitý kroužek, takže používat se dá jenom na úvazy v "jednoduchém kruhu", přes jedno rameno. Nebo něco na ten způsob, tyhle zahraniční nosítka znám jenom z obrázků na cizích webech :o)

Obyčejné šátky se u nás dají najít (co mě tak z hlavy napadá) na www.vatanai.cz, www.babysatky.sz, www.houpacisite.cz, www.vbavlnce.cz - tam mají tkané originály. Pak jsou ještě levnější varianty, šátky šité z dostupných látek, tam teď adresy z hlavy nevím zkus kouknout sem - mám tam galerii nošenců a v ní nějaké další odkazy.


S.+++
 Sylvie 


Re: Re: Moje dceri se sal moc libil 

(11.1.2006 8:37:56)
www.babysatky.cz - jsem se upsala :o)

S.+++
 Eva Míčková 
  • 

šátek je prima 

(2.5.2007 23:28:45)
Nošení v šátku se mi velmi osvědčilo a to zejména, když byla dcera maličká. Je narozená v září a zima roku 2005 byla opravdu krutá. Téměř celou dobu zimních měsíců se nosila. A to i při minus 15 stupních.Chodily jsme na procházky a nikdy mi pod bundou neprochladla. Mě osobně to přišlo lepší než jezdit v těch mrazech v kočárku. Dýchala si teplý vzduch a pod bundou v kombinéze to opravdu nebyl žádný risk. Ovšem trvalo mi zvyknout si na pohledy okolí a také to chtělo větší bundu. V létě na výlech to také bylo fajn a hlavně s kojením jsem nemusela nikde vysedávat a zdržovat ostatní, ale nejlepší byl šátek pro cestování autobusem k babi. Jelikož má ještě starší dceru, měla jsem batoh, mimi v šátku a Aničku za ruku. Šátek z mého pohledu je dobrá volba a dnes se dají sehnat už i za rozumnou cenu. Eva

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.