| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Nošení dětí v šálu na těle - vázání na bok

 Celkem 5 názorů.
 Zdeňka V. 
  • 

šátek 

(26.11.2004 14:15:15)
Máme doma šátek vatanai už od narození dcery,ale stále ho nějak nepoužíváme,ale tenhle lehký úvaz mě zaujal,takže jej vyzkoušíme.
Dají se děti nosit v šátcích i přes zimu?
 Konstanta & 3 raraši 


Re: šátek 

(26.11.2004 15:32:18)
Samozrejme daji. Nejlip je jim pod (Tvoji) bundou.
 Klara,syn9 měsíců 
  • 

Re: Re: šátek na zimu 

(30.12.2004 0:19:16)
pod bundou jsme vyzkoušeli.vypadala jsem jak před porodem trojčat,až na tu koukající hlavičku z mého výstřihu.Všichni kolemjdoucí prvně koukali a asi nemohli přijít na to,jak mi to dítě samo hezky pod bundou drží.škoda,myslím,že v našem třicetitisícovém městě chodíme se šátkem jen my.koupila jsem si ho až měl malý půl roku.brouček od narození moc plakal a spával velmi málo,říkala jsem si,zítra už to bude lepší.tvalo to tři měsíce!tak dlouho jsem ho nosila na rukou a kdybych to věděla,šátek bych koupila dřív.jenže...měla bych volný ruce a byl by klid.myslím,že šátek využijem i ted,třeba při pečení cukroví mi musel synek samozřejmě asistovat.doporučuji všem.a rady babiček o rozmazlování...mám jednu odpověd.neuražte se,ale žádná zvířecí máma nenechává svá mládata někde bokem(s výjimkou hledání potravy),tak proč by měli lidi odkládat své děti do studených postýlek někde na druhý konec bytu,že?dítě patří k matce
 Petra, Eliška - 4,5 a Adam - 7měsíců 
  • 

Jsem pro šátky 

(11.1.2006 10:48:01)
Adama nosím v šátku od jeho pěti týdnů. Je to oboustranně příjemné, pohodlné a praktické : klukovi je dobře a já mám volné ruce a jistotu, že není sám a nespokojený. Jen je mi líto, že jsem neměla stejnou možnost i se starší Eliškou, která byla dost neklidná, plačtivá a měla zažívací problémy, což by šátek určitě pomohl zlepšit.
Adámek je vlastně skoro pořád se mnou, nosím ho na rukou, v šátku,ležím s ním vařím, uklízím.Nemám pocit, že bych ho nějak rozmazlovala, jen dělám všechno proto, aby mu bylo fajn. A to, že je takovýhle mrňousek závislý na mámě je přece úplně normální - máme k tomu jako živočišný druh přece dispozice. Lichý je i názor, že by snad nošení dětí mohlo nějak poškodit či zbrzdit jejich vývoj. Adam leze od šesti měsíců, staví se u všeho a zase si kleká, je šikovný, ničeho se nebojí, vydrží i s babičkami a tetou. Jo a v zimě, teda obzvlášť takové, jako je ta letošní, je pro nás šátek jedinou možností, jak se dostat s Eliškou do školky a nakoupit, protože kočárkem se vlastně nedá pro to množství sněhu vůbec vyjet.Navíc mám výbornou kontrolu nad jeho teplíčkem.Zdravím všechny mámy nosičky a prcky nošence.
 Mirka, Barunka-8 měsíců 
  • 

Re: Jsem pro šátky 

(28.2.2006 0:27:35)
Můžu poprosit o radu, jak chodíš se šátkem v zimě? Malou jsem šátkovala hlavně když jsme chodily na nákup (když jsem zjistila jak moc se jí to líbí). S nástupem zimy výlety skončily, protože se bojím, že uklouznu a jí ublížím.
A taky jak dokážeš vařit a uklízet s mimískem v šátku,zkoušela jsem to, ale moc to nešlo.Třeba sebrat něco z podlahy je se šátkem dost náročné.Jinak je to ale skvělá záležitost.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.