| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku To byla tenkrát bojovka…

 Celkem 9 názorů.
 Jíťa 
  • 

Nejdůležitější je nápad 

(8.7.2010 8:56:57)
Podle mě je nejdůležitější nápad. Klidně může být bojovka bez příběhu, pokud se udělá zajímavým způsobem.
My dělali dětem bojovku obyčejnou, ale místo značek se jim pokyny nahrály na kazetu. Museli si víc všímat věcí kolem sebe, jesti jdou správně. Každý rok se pár družstev zatoulalo, ale zase se našli a tím víc je to bavilo.
 Jaana2 


Re: Nejdůležitější je nápad 

(8.7.2010 16:41:24)
když si vzpomenu na bojovky, které jsme měli jako děti, tak si říkám, že je div, že se nikdy nikomu nic nestalo. Tenkrát nebyli lidi tak svázaní různýma předpisama ( mám na mysli např. tábory)

teď mám syna na táboře se Skautama, loni měli celotáborovou bojovku na téma NASA , letos Indiáni, děkuji alespoň takto vedoucím za perfektní přístup k dětem, myslím, že to budou nezapomenutelné zážitky.

Ale i malé bojovky, které se dělají třeba na chatě nebo u babičky jsou pro děti moc fajn :-)
 susu 
  • 

cesta za pokladem 

(8.7.2010 9:14:37)
Nevím, u nás se to jmenovalo cesta za pokladem a jako starší mě to nikdy nebavilo, vždycky se šlo lesem a na konci byla čokoláda a vedoucí nás hodně navigovali, takže vlastně o nic nešlo.

Měla jsem radši opravdové bojovky, s páskem krepáku na rukávu, který jsme si strhávali, ať už jsme si kradli vlajky nebo hráli o vítězství.
 Mléčná dráha 


Trifidi 

(8.7.2010 10:35:54)
Když jsem chodila do pionýra, hráli jsme celoroční bojovku o tom, že naši planetu ovládli trifidi. Moc se mi to líbilo.
 Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 


Milovala jsem bojovky 

(9.7.2010 11:11:02)
a dodnes se to nezměnilo ~:-D Nikdy nepřestanu být vděčná našemu oddílovému vedoucímu za nádherný dětství ~:-D Moc ráda vzpomínám na tábory u Berounky, středeční oddílové schůzky, víkendové výlety, puťáky, noční akce... Asi mě to nakazilo, ale pamatuju si, že jsme pak dělaly s kámoškama bojovky i pro naše mladší ségry (mohlo nám být tak 12-13, ségrám 6-8) a všechny nás to děsně bavilo ~:-D Letos se chystám, že to zkusím na své děti, až bude u nás i neteř - aby bylo větší družstvo...~:-D
 Hezrone 


Můj tip: 

(11.7.2010 10:12:50)
Můj tip: kupte si zlatý spray (barva tř. na kov), najděte si dle počtu dětí a délky hry počet valounků (oblázky z potoka), nastříkejte, a až půjdou Vaše děcka hledat po potocích vámi rozmístěné zlaté valouny....
PECKA!! Ale musíte to ještě trochu domyslet (jako příběh, co za to a ták..)
 Jíťa 
  • 

Re: Můj tip: 

(11.7.2010 15:14:11)
Taky dobrý je koupit nějaký reflexní nálepky, když jsou moc velký, tak nastříhat na kousky cca 1-2 cm v průměru a vylepit po lese na stromy, kameny, pařezy. V noci s baterkou úplně suprový zážitek i pro dospělé.
 kata73 


Re: Můj tip: 

(12.7.2010 9:10:10)
Něco obdobného jsme dělali letos dětem na noční školce - po chodbách a ve třídě byly nalepené reflexující kousky a děti podle nich hledaly cestu - fakt zážitek !!!
 Julie 
  • 

Re: Můj tip: 

(13.7.2010 13:51:20)
My zase nakoupili takové ty tyčinky,které naloupete a oni v noci svítí...ku večeru šly po trase děcka a pozdě v noci jsme si udělali bojovku my dospělí,tyčinky svítily a my je po cestě sbírali,takže jsme se pobavili a ještě za sebou udělali pořádek :-)

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.