| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Smím prosit, baby?

 Celkem 21 názorů.
 Hilly. 


Tanec s miminky 

(2.6.2010 9:12:58)
Za chvíli se u nás objeví kurz "tančení s miminky", kdy budou spolu kolektivně křepčit maminky s vyjukanými miminky v rytmu valčíku nebo samby..cena 350 Kč na hodinu ~;)
Jinak..tanec mi přijde přirozený, takže s malou samozřejmě tancujem..buď v MC takové to kolo kolo, maličká su, nebo u písniček z pohádek různě blbneme, tatínek s ní tancuje i v náručí, když se mu nějaká písnička líbí...ale je to jaksi spontánně, ne plánovaně...Tady zase někdo objevil Ameriku~;)
 DENISA 


Re: Tanec s miminky 

(2.6.2010 10:23:26)
Taky si myslim, ac jsem nikde podobne "objevy" nevycetla, pripadalo mi normalni si pustit muziku, pritulit k sobe dite a tancovat. Delala jsem to velmi casto, protoze jsem videla, jak moc se mu to libi.
 Petra 
  • 

Kurzy s detmi 

(2.6.2010 10:46:33)

Dneska se kolem deti proda snad vsechno, takze kurzy tance s detmi budou jiste brzo na trhu. Nejabsurdnejsi, co jsem kdy videla, byl kurz mazleni s detmi. Bylo to v Brne a cena, kolem 250 korun za pul dne.
 Hilly. 


Re: Kurzy s detmi 

(2.6.2010 10:52:51)
~t~Petro,kecáš?!~t~mazlení s miminky, na půl dne? To není možný, to si děláš šoufky, neee?~;)
 Petra 
  • 

Re: Kurzy s detmi 

(2.6.2010 11:02:11)
Fakt, Brno, nekdy kolem 2005, bylo to na nastence v klubu Filia. Mit fotak, tak to vyfotim. Taky se mi libil kurz Komunikace s nenarozenym ditetem, to bylo vikendove asi ze 2.500,- Kc
pripada mi, ze na takove kurzy chodi maminy, ktere to s detmi moc nebavi a potrebuji napln, aby mohly mit splnenou aktivitu. Ale treba ne.
 Hilly. 


Re: Kurzy s detmi 

(2.6.2010 11:49:33)
Petro, no já jsem tedy jako blbá prvomatka taky prolezla kde co ~t~..a máš pravdu..taky trochu kvůli tomu, abych se nenudila:-)...Miminům jsou tyto aktivity buď šumák, nebo jsou naštvaná, že je někdo obtěžuje :-)
 JaninaH 


Re: Kurzy s detmi 

(2.6.2010 11:00:01)
Kurs mazlení s miminky! ~a~~a~~a~
 banditka 


Re: Kurzy s detmi 

(2.6.2010 11:59:49)
Kurz mazleni s detmi - v prvni chvili jsem se tady take culila, ale pak jsem si uvedomila jednu vec - jsou lidi a je jich vic, nez jsem si kdy myslela, kteri mazleni s maminkou nebo tatou vubec nezazili! Mam kamaradku, ktera si nepamatuje, ze by od mamy kdy dostala pusu, rodice ji vzdycky maximalne podrbali ve vlasech - vypravela, ze se maji v rodine radi, ale ze takove bezne projevy lasky, jako je pohlazeni, prituleni se u nich doma nenosilo :( A vlastne ji to ani neprislo divne- az ted, kdy ma sama mimi. Rikala, ze se do toho musi nutit - citi nehu a lasku, ale chybi ji takovy ten "bezny program". Takze mozna ze je dobre, ze takove kurzy jsou - i kdyz to my - matky samice, ktere nezapomnely :) - provazime nadzdvizenym obocim.
 JaninaH 


Re: Tanec s miminky 

(2.6.2010 10:46:18)
Přesně, hned po přečtení prvních řádků mě napadlo něco o objevení Ameriky ~;)
J.
 Winky 
  • 

Re: Tanec s miminky 

(2.6.2010 12:27:15)
to video je .... jak to říct - nepřirozený? ubohý? děsný? trapný? blbě počítačově doanimovaný? No prostě se mi fakt nelíbí, když někdo z dětí dělá cvičený opice navíc v hromadné režii.

K těm aktivitám - v prvním těhotenství jsem se šetřila, chodila na cvičení pro těhulky, do bazénu, byla jsem na dovolené u moře, s bříškem jsem mluvila, i jsme mu pouštěli muziku :-), koukala jsem na samé hezké filmy a četla optimistické knihy :-), manžel mě opečovával - mazal, masíroval, kupoval zmrzku :-) A dcera je plachá, nedůvěřivá, lehce negativistická a značně nekolektivní :-), nevyhledává mazlení ani moje "vtípky" jako právě to tancování nebo zpívání (mami nezpívej!!!)
U druhého na nějaké extrabuřty nebyl čas, bylo mi blbě jak psovi, nosila jsem dvouleťandu v náručí a řešila její vztekání a vzdorování, v sedmém měsíci jsem jela s kamarádkama na hory a šla s nima dvě tůry, x-krát mě seklo v zádech tak že jsem se pár dní plazila jen z postele k záchodu a zpátky.... Synek je optimismus sám, nebojácný, baví se s lidmi, je pro kdejakou blbost a legraci, zpívání a tancování provozuje spontánně i bez mé asistence ale je rád když se přidám (ještě ještě"!!)

Tak teď babo raď :-) Dobrá věc na tom je, že dcera skrz žárlení zjišťuje že i to mazlení a muchlání může být příjemné (když "dostane" pomazlíno brácha, přijde si taky :-) )
 Lůca+2 


Re: Tanec s miminky 

(2.6.2010 12:41:43)
Naprostý souhlas s tím videem ~a~
 Simča, dcery *1988 a 1997 


Re: Tanec s miminky 

(2.6.2010 13:18:06)
Video je evidentně reklama na plenky.... To nemá s tančením nic společného....
Simča ~b~
 Hilly. 


Re: Tanec s miminky 

(2.6.2010 13:18:24)
To byla snad původně nějaká reklama na plíny, ne? Ty děti určitě takto netancovaly..to je nějaký počítačový trik :-)
 louskáček 


Re: Tanec s miminky 

(2.6.2010 13:35:19)
To video je opravdu ubohý....~l~
 Winky 
  • 

Re: Tanec s miminky 

(2.6.2010 13:50:48)
je mi to jasný že takhle koordinovaně tancovat nemohly :-) tím trapnější mi to připadá..... Reklama - pár záběrů - ok, ale tohle je asi podle autorů "mnohem větší legrace" :-) A tudíž nechápu ani umístění tohohle videa s reklamou na plínky u článku jak máš tančit s miminem v náručí :-D
 Lůca+2 


Re: Tanec s miminky 

(2.6.2010 14:31:59)
Přesně ~R^
 PetraK, syn 15let 
  • 

Re: Tanec s miminky 

(3.6.2010 10:19:54)
Taky se nestačím divit, jaký je to objev! A hlavně, jak JÁ jsem geniální! :-)
Jsem takhle tančila valčík se synem, protože řval a řval a řval a já byla zoufalá, tlustá a unavená a jiný tělocvik nepřipadal v úvahu.
Když poporostl, tak jsme tančili na Dádu (dodnes ji nemůžu ani vidět), to ho bavilo a nasmáli jme se, ale 5 kazet furt dokola .... :-)
Ale od první tžídy si ho vybrali do tanečního kroužku, na klasické tance, občas jsme jezdili na soutěže, kdyby nebyl trémista a nepřišla puberta, tak tancuje dodnes. Jde mu to, ale po mě ani manžovi to nemá, oba jsme kopyta... :-) Snad to tančení v ranném dětství :-)
 kreditka 


Ach jo 

(2.6.2010 14:57:56)
Za chvilku někdo přijde s novinkou "bungee jumping" s miminky ~a~ Jo jo byznys je byznys a vždy se najde někdo kdo si nechá za takouvou věc slušně zaplatit
 Binturongg 


Je spousta dalších Amerik,  

(2.6.2010 15:50:50)
které lze objevit:
- Maminky, nehulte, nechlastejte a neetujte v těhotenství
- Maminky, mluvte se svými nemluvňaty
- Maminkky, hrajte si s dětmi, nenechávejte je dlouhé hodiny samotné v ohrádce/postýlce
- Maminky, kojte, je to lepší než nekojit
- Maminky, piště se svými prvňáky úkoly a pomáhejte jim
- Maminky, dávejte svým dětem najíst

atd. atd.

Tanec s dítětem je podle mě zcela přirozená věc, netušila jsem, že blbnu já (a blbli i moji předkové) zcela vědecky ~t~

Ale protože jsem slyšela, že až 20% žen není od přírody způsobilých mít dítě a je průšvih, když ho mají, zřejmě jsou podobné teorie v tomto směru dobré...

Podle mě je to prapůvodní pocit bezpečí, že je mládě blízko mámy a ona s ním skáče ze stromu na strom - zkuste dát miminu u tance do pacek cokoli chlupatého, včetně vlastních vlasů (pokud to vydržíte ~;) ) a mimino bude ještě spokojenější ~R^


 jana,dvouměsíční miminko 
  • 

Re: Je spousta dalších Amerik,  

(3.6.2010 10:35:22)
souhlasím,bohužel v dnešním světě jsme se tak vzdálili svým kořenům a všemu přirozenému,co znali všechny přírodní národy i naši ne tak vzdálení předci,že je třeba na to znovu přijít-tentokrát vědecky,aby to maminky uznali za vhodné.s malou sem si v bříšku povídala,pořád jí hladila,čímž sem si vysloužila poznámku u kolegyň co blbnu a snažím se to dělat i teď.v těhotenství bylo víc času :o)))
 metty, 3 kluci 


Máme doma rockera 

(3.6.2010 8:59:32)
Tak tedy s valčíkem nebo tangem by jsme u našeho malého neuspěli. Tancuje hlavně na Kabáty, Iron Maiden nebo aspoň Metallicu - teď co začal chodit, tak už tancuje sám, bez nás. No, je vidět výchova jeho otce od ranného mládí.~t~ To s ním blbnul i bez kurzů tance, jen zvolil trochu svižnější tempo. Jenom na ozvučení produkce jsem stanovila jiný limit než na rockovém koncertu.~;) Že bych začala pořádat kurzy pro mimina - Taneční pro pokročilé, v rytmu rocku?

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.