| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Na výlet i s kočárkem: Radotínské údolí

 Celkem 14 názorů.
 Ikonie 


PRO SILNÉ NÁTURY 

(21.8.2009 12:02:43)
FOTEČKY MOC HEZKÉ, ALE S KOČÁRKEM BYCH SI TAM FAKT NETROUFLA :-(
 sarmi 


a co krosna? 

(21.8.2009 12:05:34)
z fotek to vypada na paradni vylet! clanek jsem cely necetla, jen me napadlo, ze by se podobne vylety bez "brodivych" useku daly zvladnout s krosnou (mame vyzkouseno).
chce to ovsem zdatneho tatinka nebo extremne silnou maminku :-))
 Horama 


Re: a co krosna? 

(21.8.2009 12:39:32)
A dítě, které už sedí. :o) Musím si ještě pár měsíců počkat.

Ale je to dobrý tip, díky za článek.
 MarkétaP + 4 dcerky 


Re: a co krosna? 

(21.8.2009 13:37:02)
Hujko, kup si Manducu nebo Ergo a můžeš vyrazit hned ;)
 luky 
  • 

Re: a co krosna? 

(22.8.2009 15:54:08)
Mám dotaz - je lepší krosna - typ Deuter Salewa nebo ta manduca či Ergo? Pro dítě - 12kg na delší trasy? Díky.
 mgkud+♀05/08+04/10 


Re: a co krosna? 

(3.9.2009 14:55:13)
Luky, záleží na použití. Já po městě chdím se šátkem (což má blízko k Manduce nebo Ergu), ale na delší výlety nosíme Krosnu Deuter. V horku to má tu výhodu, že se s dítětem vzájemně nezahříváš. A hlavně na výletech nosí hlavně táta a chlapi se obecně víc potí. Ale dceři už je 15 měsíců, dokud byla menší a úplně bezpečně neseděla, nosili jsme v šátku i celodenní výlety.
 Simča 
  • 

Pěkné,ale ne pro kočárek 

(21.8.2009 13:30:42)
Díky za tip, milujeme přírodu a klidně nevadí nějaká ta překážka pro kočárek,ale tady se mi jich zdá nějak moc.Tak to raději ještě nějakou dobu počkáme.
P.S. S krosnou na zádech jsem vydržela jít asi 500m:-))
 Lou+3 


Re: Pěkné,ale ne pro kočárek 

(21.8.2009 13:56:50)
ALE JO, jde to i s kocarkem, pro decko do roka je to asi lepsi. My takove trasy jezdime i s dvoukocarem, akorat v opravne nam pak rekli, ze kocarek je kocarek a ne tank. Uz jsme dva kocary oddelali, ale jinak to celkem stoji za to. Ergo a Maneduca jsou fajn na prenaseni kratsich prekazek, ale na celodenni vzlet nedopurucuju. Jenom treba na brodeni je lepsi hodit dite na yada a kocarek prenest prazdny. Jinak my mame jeden kocarek do mesta a jiny kocar do terenu/na zahradu.
Lucka
 adelaide k. 


Re: Pěkné,ale ne pro kočárek 

(21.8.2009 14:04:09)
Lucko, i se šátkem se dá jít na celodenní tůru, zvlášť s malým miminkem. Záleží jen co snese nosič :-)
 Simča 
  • 

Re: Pěkné,ale ne pro kočárek 

(21.8.2009 15:55:48)
Kočárek se mi "oddělávat" nechce.Jeden mám za 13tis. a druhý za 15, tak to už s něma chci nějak "doklepat".Jinak pár krosen jsem už vyzkoušela, ale ani jedno z mých dětí v ní nechtělo být a popravdě řečeno,pokud jsem krosnu měla nést já,tak to je fakt děs.Manžel mimčo odmítá nosit,prý by si odrovnal záda:-)).Ještě se chci zeptat,nemáte někdo konkrétní tipy na opravdu dobré krosny do terénu pro dítě okolo dvou let-něco už ujde,ale přese jen je to jen pár metrů,zbytek cesty se musí vézt nebo nést.
 ajina a delka(14m) 
  • 

Re: Pěkné,ale ne pro kočárek 

(21.8.2009 21:03:58)
Ahoj Simčo, mě se nejvíc osvědčil šátek, taky jsem vyzkošela všelijaký krosničky a nosítka. Nosila jsem v něm i 2,5letýho synovce a úplně v poho. Jednou jsme šly Peklem a známý měli holčinu v krosničce a to v dost drahý a taky je šíleně bolely záda, mě naštěstí ne a to mě bolej záda pořád (mám skoliozu páteře už od dětství). Šátek s prckem mi ty záda na chvíli srovná :-). Navíc šátek se dá pořídit za pár stovek a nic neváží. Jen ty úvazy než se člověk naučí, ale zas to není tak náročný. Je to jen o nátuře na co kdo má nervy, ale stojí to fakt za to.
 marketa 
  • 

satek za par stovek ... NE 

(22.8.2009 20:50:20)
vyplati se do satku trosku investovat. poridila jsem drahy a nosim dite starsi nez 2,5 a v pohode a kamaradka, co si poridila ten nejlevnejsi na trhu nenosi vubec. neustale si stezovala, jak ji boli zada a dite je tezke pritom je lehci nez moje.
jeji levny satek jsem vyzkousela a dala ji za pravdu, opravdu me z neho bolely zada a rezal do ramen. jenze pro ni to byl i tak velky vydaj a novy satek si uz proste nekoupi :-(
takze radeji investovat o 600-700 kc vic a koupit neco kvalitniho, co mate treba i sanci prodat) nez levny smejd, ktery nepouzijete a ani nemuzete prodat.
 suvis 


Re: Pěkné,ale ne pro kočárek 

(21.8.2009 14:03:03)
Není krosna jako krosna... Pořídili jsme si krosnu od Deutera (deuter kid comfort II), jse to velice pohodlné jak pro nosiče, tak pro neseného prcka, náš Vojtík se nosí hrozně rád, a když je nejhůř, tak s tím dělám i indiánskou babičku, když nutně potřebuju mít volné ruce. Když je nouze nejvyšší, unese to i naši tříletou Elišku. ~:-D
 Majdlena 


Dnes jsme to zkusili 

(25.8.2009 21:48:54)
Moc se mi zalíbily fotky z uvedeného výletu, také popis, který se při přečtení zdál velice podrobný a tak jsem si byla jistá, jak všechno hezky najdem a půjdem podle plánku. Krajina je tam opravdu moc krásná a výlet se nám líbil, jen když jsme tam dorazili, zjistili jsme, že ten popis není vůbec tak detailní a přesný, jak se zdál být(už rovnou v úvodu, kdy měla stezka odbočovat vlevo, což jsme pochopili, že bude z našeho pohledu, když jdeme směrem na ty Butovice a ne z pohledu přijíždějícího autobusu) ...Rutický mlýn jsme vůbec nenašli, v podstatě ani červené turistické značky, došli jsme k tomu Kalinovu, avšak úplně z jiné strany, než bylo uvedeno v plánku. Ale je tam opravdu krásně a moc se nám tam líbilo...jen teda bych to s kočárkem nedala...a ani s menším-chodícím dítětem ne. Byli jsme tam s 6-letou holčičkou, a měla toho dost, a to jsme skončili v Třebotově. Tak děkuji za hezký tip, ale příště si radši vezmu sebou turistickou mapu :))

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.