| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Prázdninové ohlédnutí

 Celkem 10 názorů.
 čiřikaví a Jakub 9.10.06 


to znám a proto si píšu blog :) 

(13.7.2009 10:48:47)
měla jsem stejný problém :) mateřská mi ubíhá, dítě roste a já nic nedělám... nic si nepamatuju, nikde jsme nebyli, nebo případně když že to syn dostal první motorku ? :)
A pak jsem objevila Projekt 365 kdy stačí udělat denně fotku. Je to takový fotografický každodenní album.

Já si k tomu ještě přihodila i každodenní popsání toho co mě ten den oslovilo a plánuju z toho udělat každý rok knížku a v budoucnu to věnovat dítku :)

kdo by se chtěl inspirovat tak Blog čiřikaví je otevřen :) nebo zadejte Projekt 365 a najdete další maminy, které popisují svůj každodenní život skrze fotky, nebo texty.. nebo obojí :)
 Ikonie 


Re: to znám a proto si píšu blog :) 

(13.7.2009 12:38:03)
je to moc hezké :-) Už hodněkrát jsem říkala, že budu dětem psát deníčky, ale nikdy to nedopadlo. Mám u každého jednu stránku, je už to 3 roky a tím jsme skončili ~Rv~Rv
Prostě není čas. A nálada. ~;((
 Červená řepa 


Re: to znám a proto si píšu blog :) 

(13.7.2009 12:53:11)
Jsem na tom naprosto stejně. Chtěla jsem deníček pro každého solo, aby jim každému pak zůstal. Jsou prázdné už několik let ~f~. Smutním že než se k nim dostanu, děti mi odrostou.
 Lassie66 


Re: to znám a proto si píšu blog :) 

(13.7.2009 14:06:18)
Mumín, já to řeším tak, že důležité věci hned naškrábu do kalendáře. Pak to vždycky po několika měsících bodovitě dopíšu do deníčků.
 Venice+3 


Re: to znám a proto si píšu blog :) 

(13.7.2009 15:54:41)
Přesně tak ~j~ Denně večer načmárnu do diáře co bylo...a jednou za čas, jak chytím slinu, sednu a připíšu do deníku. Přidám fotky, vlepím útržky vstupenek z prvního dětského divadélka, menší výkres, pramínek dětských vlásků... děti už samy rády listují a co teprve až budou dopělí a budou z toho mít rozum...~z~
 Lenka 
  • 

Re: to znám a proto si píšu blog :) 

(13.7.2009 13:14:51)
Psani denicku atd..moc pekny a hlavne chvalihodny! Blog je krasnej..ale..nelibi se mi, ze to je takhle verejne..pro vsechny.. zivotni deni rodiny....asi bych si vic chranila soukromi, aby blog videl jen ten, kdo chci ja. A taky si to asi nekde zalohovat, kdyby se se strankami naahodou neco stalo. Ja zatim pisi deniky jen ve wordu.
 MarkétaP + 4 dcerky 


Re: to znám a proto si píšu blog :) 

(13.7.2009 13:24:40)
Dělám to podobně, akorát po týdnech, které si scrapuju. Každý týden trochu jiné grafické téma, někdy si hraju is fotkami, jako třeba jeden týden jsem fotila různé zajímavá struktury v místech, kde jsme byli, jeden týden jsem zážitek toho dne postavila z lega a až pak nafotila ... Akorát je mám teda neveřejné, jen pro rodinu a blízké přátele - chci psát i osobní věci a pak bych nemohla.
 Mateřídouška 
  • 

Re: to znám a proto si píšu blog :) 

(13.7.2009 20:58:25)
Je to moc fajn si to takhle napsat. Člověk to strašně rychle zapomene. A to nemluvím o dětech. Ty si různých věcí ani nevšimnou, nebo z nich ještě nemají rozum.
Já taky píšu-cestovní deník.I tam je dobře vidět vývoj dětí. Z každého výletu, nebo dovolené napíšu pár řádek, k tomu fotku, pohlednici, vstupenku...Když jsem s tím začala, psala jsem to hned po cestě na všelijaké šmíráky, letáky, pytlík od svačiny a pak to doma strčila do šuplíku. Tam to leželo několik let. Ale letos na jaře jsem to náhodou vzala do ruky a řekla si, že to prostě letos přepíšu. Vzalo to pár večerů (první zápisky byly z roku 2001), ale mám z toho radost. Teď to čteme s klukama před spaním. Tak to holky nevzdávejte. Stojí to za to.
 Radule V. 


Re: to znám a proto si píšu blog :) 

(20.7.2009 21:50:58)
Aleno, Váš článek se mi moc líbí a je mi velkou inspirací. Je to nádhera to číst a balzám na duši.
Mám 2 holčičky Magdalénku 6,5 a Viktorku 3,5 a každý den se učím jak k nim přistupovat a přitom nešidit sama seba. Hezké prázdniny. Radka
 smutna 


Matka 1A 

(20.7.2009 20:30:08)
Milá paní,---obdiv!!!!
s tolika dětmi a tak dobře s nimi zacházíte. Opravdu, bez poťouchlého podbízení se. Máte tolik práce a uděláte si na všechny čas. To je obdivuhodné ..a ještě nám to napíšete. Moc Vás zdravím jako profesionál na psychologii dětí a moc Vás obduivuji ve Vaší péči. vše děláte dobře a jen rekapitulujte, to´t dobrá metoda --vlastně je to jakási meditace-- odborný termín- . Jak je to pro dítě dobré, když ví, že na něj někdo z rodiny myslí!!!! I když je v tí¨áboře, či jinde. Máma je jen jedna a tátovi--jako autoruitě věří. O tom nepíšete, co dělá,ale snad dobré. Vzpomínám na to své dětství, když došel smotaný časopis na tábor a táta jen napsal--Měj se dobře. Máma poslala meruňky. Bylo to jak drahokamy...a já si to dosud pamatuji, i když je mi už dost pár let!!! Jde o kontakt s těmi našimi krásnými dětmi!!Ať jsou kdekoliv. Nyní máme mobily , ale jsou i jiné formy, možná lepší..
Srtdečně Vás zdravím z Brna- Marie Vignatiová, psycholog

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.