| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Na výlet i s kočárkem: Žďárské Vrchy - podél Velkého Dářka

 Celkem 5 názorů.
 Štírka+1 


No nevím 

(3.6.2009 10:10:36)
No nevím 15 km s kočárkem se trmácet. Pro méně zdatné bych radši navrhovala nechat auto zaparkované u jacht klubu u Dářka a pěšky se pěknou lesní cestou dostat až do Polničky, kde je známá restaurace Vagón a kde je spoustu zábavy pro děti. Třeba domácí ZOO, papoušči, vláčky, houpačky... A klidně stejnou cestou zpátky, je to asi jen 5 km a potom se třeba povozit na šlapadlech na Dářku. Pokud chcete někam dál tak navrhuju kolo.
 Medlina (Matýsek, Hanulka) 


Re: No nevím 

(3.6.2009 13:22:08)
souhlasím, určitě doporučuju restauraci Vagon, malý na ni vzpomíná do dneška :)
 Moncaka 


Velké Dářko 

(3.6.2009 21:27:47)
Já kdysi v 6. měsíci obešla celé Velké Dářko. Cestou jsem potkala tak velké borůvky jako nikdy potom. Borůvčí málem až k pasu a samotné plody nádherně velké. Bylo to přesně na opačné straně Dářka než autorka šla, tehdy tam vedla naučná stezka.
 qwertza 
  • 

Re: Velké Dářko 

(13.1.2011 1:58:40)
Už jsem si myslela, že to je můj starý příspěvek. Já taky kdysi (červenec 1973) obešla v 6. měsíci Velké Dářko (s manželem). Tenkrát jsme tam stanovali, já byla nalehko, na nohou vietnamky - začátek cesty byl dobrý, ale dál to bylo čím dál tím horší - šli jsme podél vody, z pěšiny se stalo rašeliniště, močál, pak husté křoviny (i na ten dřevěný chodník se pamatuju). Setmělo se, baterku jsme neměli, fakt horor. K tomu jsme i bloudili, nakonec jsme to zvládli, stanovali jsme mimo kemp, na kraji lesa (na louce pod silnicí). Tenkrát ovšem kolem Dářka nebyly skoro žádné chaty (viděli jsme jen dvě), všude pustina, nikde nikdo.
 majda.ostrava 


kočárek - dvojčata 

(8.6.2009 13:43:15)
mám dotaz, jakož i k podobným článkům - máte někdo z vás projité, nebo jste schopny odhadnout, zda trasy zde zmiňované lze projet s dvojkočárkem (korbičky jsou vedle sebe)? Např. trasa (nááádherná) blaty na jihu Čech nedaleko Nových Hradů (popis přesně má moje drahá polovice) se sice DÁ projet s kočárkem, ALE - jelikož chodnčky jsou krásně upravené, nicméně bohužel júzké, tak jedině s jednokočárkem... čímž trasa pro nás postižené zvýšeným rozplozením naráz nevhodné...

Ne, vážně, za dvojčátka jsme rádi, ale projet se s nimi prostě nedá všude a někdy to člověk zjistí až na místě samém :(

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.