| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Tip na kavárnu: Café Therapy, Praha 1

 Celkem 20 názorů.
 Ráchel, 3 děti 


je to tam fajn 

(15.5.2009 15:30:22)
Café Therapy známe od otevření a je to tam fajn, i když už jsme tam nějakou dobu nezavítali. jediné, co nám tam vždycky vadilo, byla dlooouhá doba čekání na jídlo. Ale jídlo bylo moc dobrý a porce obrovský.
 -verca- 


Děkuju za tip 

(15.5.2009 17:57:46)
a jak se pohybují ceny? (pokud to bylo v článku a já to přehllídla tak sorry :-)). I když jak to vidím, za takvé hezké prostředí ráda zaplatím ~R^
 Ráchel, 3 děti 


Re: Děkuju za tip 

(15.5.2009 18:54:45)
už jsme tam nějaký pátek nebyli, ale bylo to přijatelný, zvlášť na centrum Prahy to bylo spíš levnější - zvlášť vzhledem ke kvalitě a prostředí ~R^
 rybushka 


Re: Děkuju za tip 

(16.5.2009 9:44:36)
já tam byla teď ve čtvrtek poprvý - polední menu - polívka + jídlo 86, za dvě nealko pití jsem dávala dalších 70

jen chvíli trvalo, než jsem dostala jídelní lístek a než si přišli pro objednávku

a taky mi trošku vadil ten oddělenej dětskej koutek, neb jsem na malou neviděla a jí to tam přestalo samotnou bez pozorovatele rychle bavit....ale jinak je koutek fakt krásnej
 tvkalina 


PR článek na rodině 

(16.5.2009 8:33:14)
Od kdy Rodina poskytuje v rámci reklam i prostor pro prezentaci PR článků? Ještě to vkládání matkovských vsuvek jakože "..kteří mají problém uplatnění na trhu práce (matky s dětmi)" proboha už fakt nikdy více. Restaurací nebo kaváren kam si můžu s klidem zajít i s malým dítětem, kde mají hernu, alespoň na oko čisté hračky, k níž nedosahuje kouř z kuřáckého koutku atd. je v Praze už opravdu hodně. Bodejť by ne, když skoro každý třetí zákazník má teď malé děti. Kolikrát je to ale jen takový odpustek, jakože mají pochopení a že snaha byla. Dal by se např. sestavit žebříček kvality dle zkušeností lidí tady z rodiny. ..namísto takového článku který normálně otiskují jen turističtí průvodci.
 Ráchel, 3 děti 


Re: PR článek na rodině 

(16.5.2009 9:03:51)
no, tak kdyby tady byl článek o každé druhé restaurace, tak neřeknu. Ale tohle je restaurace poněkud jiná, než ostatní - dává druhou šanci lidem, kteří by ji leckde jinde nedostali. Takže myslím, že klidně stojí za to ji podpořit PR článkem na Rodině.
 Lou+3 


Re: PR článek na rodině 

(16.5.2009 10:10:05)
Taky me to zarazilo, ale vzhledem k tomu, ze kavarnu provozuje Sananim, to povazuju za prijatelne.
Jinak mne se tam ten detsky koutek moc nelibi, protoze je takovy hodne tmavy a zastrceny.

Jinak by nebylo od veci, kdyby tu nekdo sepsal mista, kam se dobre da choit s detma, hlavne v centru Prahy. Nemyslim, McDonalds, ale prave takove podobne restaurace a mista, kde je detsky koutek, da se tam dobre najist a ceny jsuo aspon trochu prijatelne a nekouri se tam a da se tam jet s kocarkem.

Mne se treba moc libi jedna pizzerie na Proseku (as Severka, nevim, jak se to jmenuje) - tam je opravdu pekny integrovany svetly cisty detsky koutek, starsi dite si muze hrat ,mladsi jde kojit atd. Äle jinak moc takovych mist neznam a rada bych poznala.

Lucka
 asmara 


Re: PR článek na rodině 

(16.5.2009 14:51:12)
Jukni na feminismus.cz - je tam záložka "místa přátelská rodině"-seznam restaurací a kaváren srovnaný podle jednotlivých pražských čtvrtí.
 helena + veverčátka 


Re: PR článek na rodině 

(18.5.2009 8:55:46)
No právě, pořád jenom ta Praha! ~o~
 Veronika 
  • 

Re: PR článek na rodině 

(18.5.2009 23:57:44)
Nebojte, budu se snažit přidávat i jiná města :-) ale jde to hůře, když v Praze bydlím :-)
 helena + veverčátka 


Re: PR článek na rodině 

(19.5.2009 8:35:12)
No musím říct, že u nás - ČB a okolí, jsem docela hledala, kam se dá zajet opravdu pohodlně (bez jediného schodu) a přesto jsou tam milí i na ty dítka a na kočárkařky a není to jen "nekuřácké" oddělené nápisem. Jsou tu nějaké fajn kavárny, ale aby se člověk i dobře najedl a cítil se, že s ním a jeho kočárem počítají, ty spočítám na jedné ruce.
Mimochodem, jeden mléčný bar tu má asi tři schody.. :-(
 zarran 


Re: PR článek na rodině 

(12.6.2009 16:26:44)
Dobrý den,
nedávno jsem narazila na web s podtitulkem "Rodinný průvodce nejen pro volný čas" - má tuhle adresu http://www.peknyden.cz a snad by tam měly být i nějaké restaurace dostupné s kočárkem a vůbec příznivé pro maminky/tatínky s dětmi...
 rybushka 


Re: PR článek na rodině 

(16.5.2009 17:57:55)
jj, je to Severka a je to tam fakt super ! teď i ta zahrádka venku s klouzačkou a houpačkou hned vedle
 Lizzie 


A to vadí? 

(16.5.2009 12:28:47)
No a? Nějk se vydělávat musí, ne? A tady aspoň člověk už dle nadpisu pozná, že je to PR článek. A ne, že se něco schovává pod ,,mateřské pojednání", povídku nebo co a pak bum,-)
 Moravan 
  • 

Re: PR článek na rodině 

(18.5.2009 8:59:20)
Už jedu do Prahy, musíme to taky vyzkoušet ~w~ ...
 Stáňa+Ondra (* r. 94) 


Cafe Therapy 

(16.5.2009 20:55:42)
Restauraci znám taky a z mého hlediska
- dobře tam vaří,
- ceny jsou na centrum Prahy velmi slušné
- personál je podle mé zkušenosti ochotný, ale je fakt, že někdy se dýl čeká...
- nevýhodou dětského koutku je kromě faktu, že na něj je vidět jen od jednoho stolu, i to, že je hned vedle komunikace dveře do kuchyně - nekuřácká místonost, takže pokud neposedné dětičky vybíhají z koutku ven hrozí srážka s personálem (a protože na koutek není z jídlení části pořádně vidět, tak je tam omezená možnost rodičů zasáhnout) - když jsem tam byla s kamarádkou s dvouletým prckem, tak to byl trochu problém...
- tolik světla, kolik je na fotce u článku jsem v té nekuřácké místonosti ani jednou nezažila (ani odpoledne v plném létě)
- když člověk vleze z ulice dovnitř, tak ho teda na první pohled možnost nekuřáckého posezení s dětským koutkem fakt nenapadne - v té první místnosti je bar a většinou pár lidí s pivem ;-)
- odpoledne kolem čtvrté až páté tam nebývá zas až tak narváno

A jinak docela pěkný dětský koutek podle mého mají v pizzerii kousek od divadla Pod Palmovkou - tuším, že se jmenuje "U divadla" ale jistá si nejsem. Ale já už mám dítě dětským koutků dooost odrostlé ;-), takže jsem koutek jen zběžně okoukla při večeři s kámarádkami...

A pokud mne paměť neklame, tak v diskusi tu nějaké téma o babyfriendly restauracích je...
 Lusika 
  • 

U Divadla 

(19.5.2009 19:11:43)
U Divadla známe, koutek je dle mého tak do dvou let. Naše tříletá tam vydrží chvíli. Jídlo spíše průměrnější, ale dětem vyhovující:-)).

Eva
 Elis a 4 


Díky 

(27.5.2009 11:14:38)
I já děkuji za tip na prima místo pro rodinu s dětmi.Některé reakce mi připomínají, jak jsem asi pře 2 dny posílala tip na divadélko Piková panna. Také mě pár lidí sepsulo, že je to skrytá reklama managmentu divadla:)
Nojono, asi jsem prostě jen moc nadšená:)
Ráda se tam zajdu podívat, jen co bude chvíle:)

 Veronika 
  • 

Re: Díky 

(31.5.2009 0:13:12)
... no prostě příliš nadšení škodí, protože to může být podezřelé :0))
 dogy 


Specialista na ubytování, restaurace a dovolenou v ČR 

(16.9.2011 16:04:08)
Podívejte se na http://www.pocitamesdetmi.cz, kde je spousta restaurací pro rodiny s dětmi.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.