| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Problém v posteli

 Celkem 3 názorů.
 Petra 
  • 

Rada  

(28.4.2009 16:31:22)
Ahoj:-))tak se pokusím napsat ti vlastní názor,ale nevím, jestli ti pomohu.Tvůj přítel je buď velký sobec ...měla jsem podobného partnera a celých 11 let vztahu jsem si myslela ,že je to tak normální (ale věř mi není)muže většinou vzrušuje předehra když mohou partnerku naladit,sami se při tom vzruší připadají si jako opravdoví chlapi a bylo by to pro ně selhání kdyby to neprovedli!!!!takže jedině mužum sobcům to nedojde ,protože jim většinou nedojde více věcí zkus popřemýšlet, jestli jeho chování není podobně(sobecké )i v jiných věcech vašeho vztahu ,možná protože je sex pro tebe tak důleřitý a hlavně také tvé uspokojení to nemusíš vidět ..což je uplně v pořádku ja zažila to samé 11 let bez pořádného uspokojení a nakonec mi došlo , že muj manžel má takový přístup ke všemu jen jsem to nechtěla vidět:-((
Druha možnost která mě napadá je, že může být trochu jinak orientován ale to se těžko prokazuje jen tomu nasvědčuje také pár věcí, každopádně ja tvého přítele neznám a nedokáží posoudit (jak se k tobě chová jinak a v jiných situacích)přeji hodně štěstí.Kup nějaké dobré vinko a zkus si s ním ještě jednou promluvit , řekni mu to vše narovinu,ale bez vyčítek, zeptej se ho co by ho konkrétně vzrušovalo vždyď jsi ještě hodně mladá na to,abys přicházela o to krásné a věř mi jednou bys ho mohla k vůli tomu opustit.
 Žanet 
  • 

problem v posteli 

(13.9.2009 19:39:32)
Ahoj teda spise dobry den. Chtela bych vam jen napsat, že já mám v posteli s mým přítelem skoro to samé, jako máte vy!... Jsem zoufalá z toho, že přítele hladím, šimrám ho, vím co se mu líbí tak mu to dělám, ale když cítím že je vzrušený, tak mi jen řekne" Miláčku, promiň ale já chci spát... " nevím co dělám špatně, co mezi náma je že semnou nechce mít sex, ani mazlit se semnou nechce! kdyby byl někdo kdo o tom ví, co se s nimi má dělat, budu ráda když mi to poradí, nechci ho opustit, protože ho miluju! Doufám, že se někdo najde a poradí!!!
 Jak 
  • 

Vyměnit...  

(7.10.2022 10:28:14)
... Dokud je čas. Jednou by ti to vadilo a to moc. Jsou i tací, co ženě umí porozumět a naslouchat..

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.