| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Konečně doma

 Celkem 4 názorů.
 Monika, 2 dcery 7,5roku a 8,5měsíce 
  • 

Díky 

(25.4.2000 21:01:50)
Dnes poprvé jsem zabrousila na tyto stránky.Přečetla jsem všechno jedním dechem a musím se přiznat,že tady sedím a brečím.Druhá dcera byla doslova vymodlené dítě a je to můj poklad,i když od začátku mi dala hodně zabrat/i v těhotenství/.Stálo to ale za to.Myslím,že prožívám nejkrásnější období života.Takže přeji to samé a držím pěstičky.Díky a pište dál,už se těším.
 Vlaďka, dvě děti Patrik a Maruška 
  • 

Poděkování 

(28.4.2000 6:22:15)
Zdravím,
opravdu jsem nadšená z Vašeho psaní. V současné době čekám své třetí miminko ( 26 let), a stále si připadám jako když je to poprvé. Moc Vám držím palce, aby vše dobře dopadlo, protože jdete do finále. Už se moc těším na další články. Jste skvělá.
S pozdravem

Vlaďka
 Ivana, dcera (4 roky) 
  • 

Poděkování 

(4.5.2000 16:00:38)
Na tyhle stránky jsem dnes zabrousila poprvé a mucím říct, že mě nadchly. Mám trochu pocit, že v dnešní společnosti jsou děti tak trochu na vedlejší koleji, jsem ráda, že je to někde jinak. Katce děkuji za skvěle napsané články, mohla jsem si "znovuprožít" jedny z nejkrásnějších chvílí svého života. Skokymu upřímný obdiv za to, jak skvěle se zhostil tatínkovské úlohy.
Moc se těším na další pokračování.

Ivana
 Helena,Evička+Alex 8/02 


Naše dvojčata 

(2.12.2002 19:33:31)
Máme taky dvojčata, ale chlapečka a holčičku.Teď už jsou jim 4 měsíce a článek mi hovoří z duše.První týdny byly dost hektické, ale teď už začínají pátý měsíc je to daleko lepší. Všechno se u nás doma točí kolem dvojčat, takže pápá naklizený byte, omáčky, knedlíčky atd. Naše lednice je nacpaná k prasknutí jogurty, ovocem a dalším jídlem které se dá jíst za pochodu. Hromádky oblečení máme taky, jednu v ložnici(tam spí děti),v budoucím dětském pokoji(tady máme přebalovací pult a skřínku s věcmi) a v obýváku jsou děti, hračky a my.Protože nemáme kočárkárnu, tak prťavou předsíň okupuje velký kočár a velký kýbl na velké množství plen.Ale jinak se máme všichni rádi a je u nás veselo a hlučno.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.