| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Drogy kolem nás

 Celkem 11 názorů.
 Frodo Větrák 
  • 

Ochrana detí proti drogam 

(5.5.2004 13:21:52)
Kdyby všichni rodiče vycházeli s dětmi dobře tak by moc dětí nefetovalo .A taky je dobrý nápad vyplňovat dětem volný čas.Ale jenom v případě že to děti bavý.
 Kuba 
  • 

Re: Ochrana detí proti drogam 

(9.4.2005 20:42:07)
To si nemyslím. Já s rodiči vycházel a vycházím výborně a v 15 jsem začal kouřit konopí a někdy si sezobnu lysohlávky. Teď mi bude 18 můj vztah k rodčům se nijak zvlášť nezměnil. Kouřit trávu jsem začal proto, že se mi nelíbil ten šedej a ucouranej svět. A navíc většina mých kamaradů má stejné skušenosti. I když je pravda, že my bereme pouze "lehké drogy". Myslete si co chcete ale to co tu píšete není pravda..
 hettero 
  • 

Re: ochránit nikdy nejde 

(6.7.2005 14:08:56)
Já si myslím že sebelepší rodič nemůže své dítě ochránit. Nyní je mi 17. Vždy jsem měl všímavé rodiče, hodné a milé.Vždy se o mě starali, zajímali se s kým se scházím atd.Když zjistili že jsem měl už na základce spolužáky co hulili trávu tak nechtěli ať se snimi stýkám. To jsem chápal. I já jsem měl v té době plno předsudků proti marihuaně. Ale doma mě pořád držet nemohli. To snad chápete.A i při obyčejných cestách z fotbalového tréninku jsem si našel čas se stavit za spolužákama.Až jednoho dne mě přemluvili a já se poprvé zhulil.Rodiče stále nic netušili. Chodil jsem domů včas,věděli kde jsem, s kým jsem,ale jestli se tam vyskytuje marihuana nebo ne,to tušit nemohli. A něco málo ke své obhajobě.I když marihuanu kouřím, nejsem žádněj zasranej feťák který bez toho nemůže být.Když není nálada nebo ani příležitost, tak bez toho dokážu být klidně hezky dlouho.Mé školní výsledky se ani nezhoršili.Stále hraji fotbal, hulím už 3 roky a rodiče, i když už MOŽNÁ něco tuší,při sebelepší vůli s tím neudělají nic.To dítě si vždycky najde chvilku kdy to zkusit.Při cestě ze školy, do školy atd.Nepomůže mu všechno zakazovat.
 FREETEKNAŘKA 
  • 

ťuk ťuk na čelo... 

(3.9.2005 0:03:00)
Sorry, ale to co tu píšete je absolutní píčovina. Nechte lidi co fetujou bejt, je to jejich věc a jestli to děláte kvůli dětem, neseznáměj se s realitou. Je vidět že jste úplně mimo... Řekla bych do vás dokonce že jste křesťanka, nic proti, ale ty většinou jsou mimo... Už ta víra je taková dost omezená, ale k tomu se vyjadřovat ani nebudu protože se toho svýho Boha držíte zuby nechty a nepoznáte v čem je prawda... Je za hranicema vaší víry. Přeju vám, abyste v příštim životě měli větší rozhled a byli lidštější, ne tak šííííííííííííííleně konzervativní a víc v pohodě...
 Sil, 1 dítě 
  • 

Re: ťuk ťuk na čelo... 

(17.3.2006 12:36:40)
Jaký ťuk ťuk, hvězdo? Já jsem taky fetovala a v Boha nevěřím, ale výlevy o pravdě jsou trošku mimo...
 jirka zeleny 
  • 

hulte o zavod 

(8.10.2004 8:58:00)
hasis je dobra
 elizabeth 
  • 

jsem taky teťačka 

(3.1.2006 18:35:47)
víte, v dnešním světě se dějou hrozný věci, jsme varováni před zlodějama, vrahama,násilníkama,teroristama,... ale kdo nás varuje před drogama??možná to tak nevypadá, ale drogy jsou hodně hodně mocný, napadnou nás a my už se jich nezbavíme, nbo možná ani nechceme zbavit, manipulují s námi, ale pritom se necítíme v rukou nepřátel a v ohrožení, cítíme se tak báječně, všechno je krásný, a jiný a pak je to horší a divný a my jsme straceni... nikdo nás před tím nedokáže obránit,jen my sami!drogy stejně jednou ovládnou celej svět!
 Míša 
  • 

Re: jsem taky teťačka 

(25.3.2009 22:00:07)
to jsou jen blbý kecy, před drogama je spousta varování, ale nikdo je nechce poslouchat...
 dívka z města 
  • 

jsou všude 

(3.1.2006 18:42:29)
drogy jsou všude... někteří je nevidí,ale já když se kouknu kamkoliv tak je všude vidím... nejde před nimi nikam utéct, vubec nikam!přijdou časy kdy je uvidí všichni a to už bude pozdě, bude konec světa,života,..... napadnou všechny!!!!
 lucka 
  • 

fhd 

(11.1.2006 17:49:06)
neničte si zdraví lepší být zdravý a chudý než nemocný a bohatý
 lucka 
  • 

fhd 

(11.1.2006 17:49:51)
neničte si zdraví lepší být zdravý a chudý než nemocný a bohatý

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.