| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Tip na výlet do Jižních Čech

 Celkem 16 názorů.
 Novotňásci 


Dotaz 

(11.4.2008 9:49:53)
Martino,díky za typ.Prosím tě ten masér a kosmetička jsou přímo v tom hotelu,nebo musíš někam jet? Já to teď hledala na netu a tam je všechno 12km daleko.A mohu se ještě zeptat kolik vás bylo a kolik jste platili?Já z těch jejich cen nebyla moc moudrá.Díky
 ivate 


Re: Zátoň  

(12.4.2008 21:45:12)
Hotel máme tady za kopečky, že tam mají takové vymoženosti to tedy nevím. To mne mile překvapilo. Bazen se slanou vodou je i ve Větřní cca 3 km od hotelu. :-D
 Markéta, syn 6 l. 
  • 

Tip na výlet?  

(11.4.2008 10:10:55)
To není tip na výlet, to je propagace jednoho určitého hotelu, která se tváří jako slohové cvičení ze základní školy!
 Jana,Filda 
  • 

Re: Tip na výlet?  

(11.4.2008 10:15:05)
Přesně tak reklama na hotel.Navíc pěkně drahej:)
 Mlada 


Re: Tip na výlet?  

(11.4.2008 11:05:41)
Také jsem koukala. Hotel vypadá krásně, ale ty ceny -- brr. Pěkně děkuji. Už jsem tu na diskuzi našla pár tipů na penziony, které vypadají mnohem přátelštěji.
 Léna 
  • 

Re: Tip na výlet?  

(11.4.2008 13:03:56)
V tom případě přihazuji k reklamám penzion Borovanský mlýn. Tam nás čekali s připravenou postýlkou na pokoji aniž jsme o ni žádali a vůbec se o nás starali jak o vlastní! :o))
 Emitom (Michi 8/04+Veru 7/07) 


Re: Tip na výlet?  

(14.4.2008 9:20:32)
na Borovanský mlýn také pěji chválu..neznám ubytování, ale vaří tam výtečně, personál ochotný a nesmírně tolerantní a přátelský vůči dětem..a mají tam v restauraci zvířata, třeba papouška:)
 Novotňásci 


Re: Tip na výlet?  

(12.4.2008 15:23:41)
A jak si vlastně představuješ tip na výlet? Když mluvím já o nějakém místě kde se mi líbilo tak to popíšu stejně.My máme vytipované jedno krásné místečko u Sečské přehrady.Ale ubytování je jen pro konkrétní skupinu osob .Kdo shání pěknou dovolenou mohu doporučit okolí Sečské přehrady(okr.Chrudim).Je tam možnost koupání,cykloturistiky i pěší turistiky,houbaření.Blízko je i zámek Slatiňany kde je koňské muzeum(točil se tam seriál Dobrá Voda),města Chrudim,Pardubice,Vysoké Mýto a další jsou dostupná autem.Typ na celodenní výlet,ZOO Dvůr Králové nad Labem.
Pošlete mi také svoje tipy na dovču.Seč se letos z technických důvodů nekoná.
 Markéta, syn 6 l. 
  • 

Re: Tip na výlet?  

(13.4.2008 12:47:14)
Já si tip na výlet představuju tak, že v něm bude popsáno, co se dá v okolí vidět (pěšky, na kole, autem)a kde popisované místo je, jak se tam dostat. Nemyslím si, že hlavní strana je správné místo pro propagaci jednoho konkrétního hotelu - na to je místo na diskusi ("tipy na procházky a výlety";). A už vůbec nevím, proč mám na hlavní straně číst perly typu: "Na recepci byla paní Irena, kterou si děti ihned oblíbili, a v restauraci zase byl oblíbený číšník Martin."
 Iva + 2 kluci 
  • 

Re: Tip na výlet?  

(14.4.2008 23:05:15)
Ahoj Lidko,loni jsme strávili dovolenou na Slovensku v penzionu Šuštiak v Terchové na Malé Fatře. Moc se nám tam líbilo, byla tam velká zahrada s vybavením pro malé děti, daleko od cesty, s možností si něco opéct, posedět, ugrilovat. Moc příjemné prostředí i majitelé. Turistika na Malé Fatře není moc náročná, dá se vyjet lanovkou a udělat si krásnou hřebenovku s překrásnými výhledy. Navštívili jsme vyřezávaný Betlém v Rajecké Lesné, Zámek i ZOO v Bojnici.Bylo to sice trochu z ruky a bez auta by to nešlo, ale nelitovali jsme. Opravdu to stálo za to.
A pak bych měla ještě tip do Jeseníků. Tam jsme teď z dětma strávili prodloužený víkend v Karlově Studánce. Kromě příjemného prostředí lázní a čistého vzduchu tam mají nový bazén s termální vodou (mírně slanou), v ceně je i sauna a pára. Jedno odpoledne jsme jeli to Pradědovy galerie v Jiříkově, kde mají několik metrů vysokého Děda Praděda, spoustu vyřezávaných zvířat ve skutečné velikosti, pro děti opět prolézačku, houpačky a skluzavku a Betlém v životní velikosti. A taky oboru s daňky. 2km od Jiříkova je hrad Sovinec, kde se v létě konají různé akce. Jinak přímo z K.Studánky se dá jít na Praděd přes Vodopády Bílé Opavy, Petrovy Kameny, atd. A autem se dá zajet na Rejvíz, kde je naučná stezka po rašeliništi a doporučuji hospůdku Rejvíz, kde mají zajímavé vyřezávané židle s hlavami...
 Novotňásci 


Re: Tip na výlet?  

(14.4.2008 23:30:58)
Díky za typ.Ale s kočárem to asi nepůjde.Máme 3měsíční Katku.
 Emitom (Michi 8/04+Veru 7/07) 


Re: Tip na výlet?  

(15.4.2008 9:17:35)
tak mimčo můžete dát do vaku, ne? do šátku... ale i ten kočárek se dostane téměř všude..když jste dva, snadno ho poponesete.. nenarazila jsem zatím na místo kam bych se s dětma nedostala..
 Iva + 2 kluci 
  • 

Re: Tip na výlet?  

(15.4.2008 17:22:15)
Ahoj. Myslím, že s kočárem není problém, až na ty vodopády Bílé Opavy a hory. Ale na Praděd se dá vyjít i po asfaltce a pokud byste jeli v létě, kdy už nebude sníh (ten tam bývá až do května), je tam hezká procházka i s miminkem v kočárku. Jinak všude se dá vyjet s kočárkem. Ale osvědčila se nám krosnička Chicco Caddy, byli jsme s malým v Tatrách, když byl škvrně a to bylo super. My jsme šlapali se starším synem po svých a malý se spokojeně nesl a spinkal nebo se rozhlížel kolem. To spíš teď musíme vybírat menší túry, neboť ve 3 letech už se nám do krosničky nevejde (hlavně nechce) a po svých toho zase neujde tolik kolik my. Jinak, co se týče Slovenska, ve spoustě restaurací mají na krmení dětské židličky a venku nějakou prolézačku se skluzavkou. Přeji hezkou dovolenou, ať už se vydáte kamkoliv.
 Františka 
  • 

Tip na dovolenou do Orlických hor 

(11.4.2008 10:40:38)
Můj příspěvek, respektivě dotaz, sice úzce se článkem nesouvisí, ale připomělo mi to naše aktuální dilema: kam na dovolenou??
Mohli byste mi, prosím, někdo poradit nějaký penzion v Orlických horách, kam se dá jet s 8 měsíčním dítětem. Ideální by byla polopenze a zároveň k dispozici kuchyňka pro přípavu příkrmů pro dítě.
Moc děkuji za tipy.
 evcik 


Re: Tip na dovolenou do Orlických hor 

(11.4.2008 13:22:57)
my byli před 4 roky v chatě Orlice http://www.chataorlice.cz/ rovněž s 8 měsíčním synem a dodnes na tuto dovolenou nemůžeme zapomenout (i když voda v bazénu byla na konci srpna dosti ledová :-)), ale manžel užil dosytosti horské kolo a s kočárkem jsme najezdili hodně km, výlety do okolí rovněž možné. Velmi sympatičtí správci, povolili nám rychlovarnou konvici na pokoji, chutná domácí kuchyně, příjemné večerní posezení u sklenky, když už dítě v pokoji usnulo.
 Jarka, Pavlík a fazolka 


Re: Tip na dovolenou na Šumavě 

(12.4.2008 22:05:40)
My se chystáme v květnu do Kašperek,jmenuje se to Best Western Aparthotel Šumava a jejich nabídku najdete na www.sumava2000.cz, nejsou nejlevnější, ale ty služby jsou super. Kámarádka byla před rokem a byla nadšená. Bydlení je v apartmánech nebo studiích, je tam plně vybavená kuchyňka a pro děti je to taky super.Hned vedle hotelu je dětské centrum a našla jsem v místě i několik restaurací s dětským koutkem. Na dvoře se dá grilovat a nedaleko je aquapark Horažďovice. jeden je taky na německé straně, hned u hranic, ale to nevím přesně kde. Už se na to s přítelem moc těšíme, dovolenou neměl ani jeden z nás několik let. Našemu cvrčkovi je 10 měsíců,(jo dvě děti do deseti jsou zdarma)a zatím malá fazolka se má narodit v listopadu. Už se moc těším :-))Všem hezký večer a vydařenou dovolenou.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.