| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak Kamil ke svému jménu přišel

 Celkem 50 názorů.
 Jopša 


Krásný příběh 

(8.3.2007 10:34:42)
Krásné znamení! Mám tyto znamení moc ráda
a snažím si jich všímat. Věřím, že na nich skutečně něco je.
Kamil je pěkné jméno, mě osobně se moc líbí. Je to otázka vkusu a také je pravda, že nás při výběru hodně ovliňuje (kladně a bohužel i záporně) kdo je nositelem toho jména.
 Evča, kluci 90+96 


Re: Krásný příběh 

(8.3.2007 16:54:34)
Jopšo, máš pravdu, že nás hodně ovlivňují jiní nositelé toho jména. Já třeba znám bezvadného šikovného chlapa jménem Kamil, milovníka hor a toulek. Každý muž toho jména mi ho připomene.

Některému ze svých synů jsem chtěla dát jméno Ondřej, to se mi moc líbí a hodilo by se i k našemu příjmení. Ale neuspěla jsem, protože manžel znal nějakého Ondru, který prý byl "hroznej blbec"... takže ani my jsme nemohli mít Ondru doma.

Ale na jménu zase tolik nezáleží, hlavně ať jsme zdraví a hodní k sobě navzájem, že? To přeju nám všem i našim dětem :-)
 Jopša 
  • 

Re: Re: Krásný příběh 

(8.3.2007 20:02:06)
Evčo! To je přesné! Taky právě znám Kamila, hrozně hodnej kluk, a tak se mi asi líbí i to jméno. Naopak to mám s Martinem. Jméno martin se mi líbí-jenže...Znám jednoho Martina...a to jméno bych prostě svýmu nedala i kdyby se mi stalo to té autorce článku, znamení neznamení :-)
Mám Marka a Michaelu :-)
Ahoj, Hanka
 Jopša 
  • 

Re: Re: Krásný příběh 

(8.3.2007 20:02:37)
Evčo! To je přesné! Taky právě znám Kamila, hrozně hodnej kluk, a tak se mi asi líbí i to jméno. Naopak to mám s Martinem. Jméno Martin se mi líbí-jenže...Znám jednoho Martina...a to jméno bych prostě svýmu synovi nedala i kdyby se mi stalo to co té autorce článku, znamení neznamení :-)
Mám Marka a Michaelu :-)
Ahoj, Hanka
 Martina 
  • 

Re: Re: Re: Krásný příběh 

(9.3.2007 15:33:55)
My máme taky rodinou historku. Rodiče dali před třiceti lety mé sestře jméno Radana. Vymyslel to táta, všem se to moc líbilo. Když jí byly asi 3 roky, máma našla ve sklepě krabici tátových věcí, měl tam milostné dopisy od nějaké Radany, se kterou před mámou chodil a zapomněl se jaksi o tomto při vymýšlení toho jména zmínit. Máma ho prý tehdy chtěla přizabít. :-)
 Erika a Kristýnka (22.měs.) 
  • 

Krásný článek 

(8.3.2007 10:40:52)
Moc pěkný článek :-) My jsme našemu bříšku říkali Bobešku(nevěděli jsme co to bude a nechali se překvapit) a nyní máme doma malou Kristýnku! Hodně zdraví, lásky a štěstí celé Vaší rodině přeje Erika a Kristýnka
 bosorbaba 


Re: Krásný článek 

(8.3.2007 11:08:55)
Ahojky, my jsme pro naši holčičku dlouho nemohli vybrat jméno. Až jednou se mi zdálo, že vybírám z kalendáře jména a vybrala jsem Ester, takže hned po probuzení bylo jasné, jak se naše dcera bude jmenovat. Do té doby jsem na znamení a sny nevěřila.
 usta, 1,5 +? 
  • 

Re: Re: Krásný článek 

(8.3.2007 12:50:35)
mě se taky už dvakrát o jménu zdálo - u dcerky asi v půlce těhotenství, že se nám narodila Emma, a teď při druhém těhotenství jsem nedávno měla sen o Editě. Ale pokaždé jsme měli víc variací, mezi nimiž tahle jména byla a nedokázali jsme se rozhodnout pro žádné z nich. Já až tak moc na nějaká znamení shůry nevěřím, ale tohle jsem brala jako ulehčení rozhodování.
 Toranoko 
  • 

Re: Krásný článek 

(8.3.2007 11:11:26)
Ahojky, to je hezky... jedni moji kamaradi mivaji pro briska "pracovni nazvy" - jeden byl Sosatko, druhy Racochejl...moc se mi to libilo.
 gabika, 2 deti 
  • 

Re: Re: Krásný článek 

(9.3.2007 21:54:19)
Ja som vraj mala "pracovny nazov" Dežko :-)
 malatovic rodinka 


Re: Krásný článek 

(7.1.2011 23:31:49)
Tak my u prvniho jsme rikali pytliku a narodil se matyasek manzel to jmeno slysel v nejakem obchode jak maminka volala na sveho syna.Pred skoro rokem jsme resili jmeno opet brisku jsme nijak nerikali ale prala jsme si pokud to bude holcicka aby mela druhe jmeno po me zemrele babicce.a po predcasnem porodu cisarskym rezem kdyz jsem se probrala z narkozy a videla tu nasi princeznu jsem vlastne videla moji babicku takze mame terezu marii.deti si jmena prinesou a rekla bych ze je i ovlivnuji v urcitych vecech!hanka~p~~:-D
 Ráchel, 3 děti 
  • 

oblíbené téma 

(8.3.2007 12:46:35)
je opět tady! jména...hezká, strašná, oposlouchaná, archaická, nudná, příliš originální, málo originální... no, v jedné z diskuzí tady na rodině mě nedávno pobavil komentář, že jméno Ráchel je hrozné, jelikož se tak jmenuji (ano, opravdu to není přezdívka:)). Tuším, že se autorce komentáře nelíbil význam jména "ovečka". Několik přátel a známých má asi jiný názor, jelikož se inspirovali a kolem mě se to teď hemží malými Ráchelkami, kterým bezostyšně nadržuji :) Co se týče jmen našich dětí, vždycky jsme to řešili až do poslední chvíle... taky bych uvítala možost se s dítětem nejprve nějakou dobu seznamovat a pak ho teprve pojmenovat... Jména jsou relativní záležitost. Když se (před devíti lety) narodila dcera a dali jsme jí jméno Sára, v té době se tak pojmenovávali leda psi. Lidé se nás často ptali: Jak že se to jmenuje? Klára? Bára? Teď už je Sárinek tolik, že to nikomu nepřipadá zvláštní.
 Kristain 


Re: oblíbené téma 

(8.3.2007 14:15:50)
náhodou tvé jméno se milíbí. Jak ti říkají zdrobněle či domácky? Mě akorát napadá anglická výslovnost Rejčl...
 jaboma 
  • 

Re: Re: oblíbené téma 

(8.3.2007 16:07:32)
Kamarádka má dcerku Ráchel a vedle Ráchelky a Ráchi jí nejčastějí Áchi (vymyslela to její staší sestřička - když se malá narodila, neuměla "r"). Zní to krásně mazlivě. Áchinčina babička jí někdy říká také Rašelino nebo Rašelinko ;-)
 Ráchel, 3 děti 
  • 

Re: Re: oblíbené téma 

(9.3.2007 17:35:10)
mně se moje jméno taky líbí :)
Zdrobněle se mi Ráchelko a Ráchelinko, jinak prostě Ráchel, zkracovat se to moc nedá, ale dvě slabiky nejsou moc. Kdysi na ŠVP, kde jsem byla jako vychovatelka, mi někteří milí osmáci říkali ("tajně", mysleli si, že to nevím :)) Rašple a Rachejtle, to bylo vtipný :) Jedna malá holčička, teď už slečna, mi říkala "teto Cháchel" a její maminka, moje kamarádka, mi tak občas říká dodnes :)
 Bela a smečka 


ad Ráchel 

(14.3.2007 22:30:44)
Sousedovic holčičce Ráchel říkají Elinka. To se mi líbí, ale kdo neví, základu jména se nedopátrá.
 Ráchel, 3 děti 
  • 

Re: ad Ráchel 

(16.3.2007 16:13:34)
no, to bych si myslela, že to je Eliška :) MMCH jeden z našich synů je Eliáš a běžně na něj voláme Eli... a na písku se otáčí všechny Elišky :)
 Kamila 
  • 

Re: ad Ráchel 

(6.2.2008 15:33:58)
no přece RáchEL..ELi...logické.. a já nejsem Ráchel ale Kamila:-)
 Kamila Čepičková 


Jméno Kamil 

(8.3.2007 14:35:40)
Někde jsem kdysi četla, že Kamil je jméno latinského původu a znanemá oddaný služebník v chrámu nebo něco takového. Můj taťka měl kamaráda Kamila a chtěl, aby když se narodí kluk, aby se tak po něm jmenoval. Mamce se jméno sice nelíbilo, ale chtěla udělat taťkovi radost a když to byla holčička, dala jméno Kamila. Mně osobně se tedy jméno Kamila ani Kamil nelíbí. Ale líbí se mi Váš článek, určitě to byla dobrá volba pro Vašeho chlapečka.
 Dana, Kubík 4/05 
  • 

výběr jména 

(8.3.2007 14:59:55)
Také jsme dlouho vybírali jméno. Snažili jsme se, aby se jméno nevyskytovalo v příbuzenstvu (u nás není zvykem dědit jména). Dělala jsem si legraci, že by se mohl jmenovat Evelín nebo Božidara. Takže malý velmi dlouho byl pro mě Evelínek nebo také Šklebaně. Když o tom tak píšu, už mi to hezké nepřijde, jako v těhotenství. Nakonec jsme vylučovací metodou vybrali Jakuba, jméno se líbilo všem. To, že je tak rozšířené, jsem se dozvěděla až měsíc před porodem a to už jsem věděla, že mi v břiše roste Kubík. Pro druhé dítě (ještě chvilku počkáme) už ale máme vybrané jméno teď :-).
Jinak neznám nikoho, kdo by byl extra spokojený se svým jménem.
 Lada 
  • 

Re: výběr jména 

(12.3.2007 16:50:57)
Věta "Jinak neznám nikoho, kdo by byl extra spokojený se svým jménem." mě docela zarazila. Já myslím, že spousta lidí je se svým jménem spokojená. Například já (mmch. svým založením nespokojená téměř se vším co se mě týká) jsem se svým jménem spokojená naprosto a jinak bych se jmenovat nechtěla :-)
 jana, 2 děti 
  • 

Re: Re: výběr jména 

(20.3.2007 21:43:53)
NO, to se Ti nedivím, že jsi spokojená se svým jménem!!! Dali jsme holčičce taky jméno Lada. Protože je prostě překrásné!
 Hanka 
  • 

mám doma 2 

(8.3.2007 16:47:37)
Můj muž se jmenuje Kamil, když jsem s ním začala chodit, nikoho s tímto jménem jsem nikdy neznala, připadlo mi hodně zvláštní, zvykla jsem si. Když se narodil náš syn, dlouho jsme nevěděli jméno na kluka,byli jsme přesvědčení, že to bude Klárka. Až v porodnici z toho byl nakonec Kamilek, Kamča, Kamínek, Kamiláč :-))
 johana, 4 děti a miminko 


Re: mám doma 2 

(8.3.2007 16:58:22)
Hezkej článek. Pro mě byl poslední výběr jména dost boj se sebou samou, tehdy bych taky ráda uvítala nějaké znamení, leč nic nepřišlo.

První syn se jmenuje po mým největším příteli, který tragicky zahynul těsně před tím, než jsem se dozvěděla, že jsem těhotná. Ačkoli jsme nevěděli pohlaví předem, pro holku jsme nic neměli (ani nevybírali).
U druhého těhotenství jsem si byla na 100% jistá tím, že čekáme holčičku a vybrali jsme Julii. Pro kluka nic, a tak se nejdřív narodil "bezejmenný", posléze byl pár dní za Štěpána, ale nějak to nesedělo, a tak máme Jonáše.
Výběr pro dvojčata jsme brali poctivě, a tak se jejich jména (když ještě byly v u mě v břiše) měnila prakticky dennodenně (několikrát víckrát za den) až do porodu.

Kamila mám taky kamaráda a ze začátku mně to jméno přišlo jako "karamel", ale přišla jsem mu na chuť - navíc se mi líbí, jak mu každej říká hezky Kamile a nikdo nemá potřebu to komolit.
 Zuzana+Jony, 2 roky 
  • 

Re: Re: mám doma 2 

(9.3.2007 14:58:36)
Jé, my máme také Jonáška a pro holčičku jsme měli připravenou Julii, to je náhodička....
 Zuzana + kluk04 + holka06 


Jméno Kamil 

(8.3.2007 16:59:54)
Po přečtení několika debilních příspěvků výše (Jája a spol) mi to nedalo a rozhodla jsem se napsat něco ke jménu Kamil.

Kamil je tuším z Latiny, mužská podoba je myslím celkem rozšířená ve Francii (napadá mě slavný impresionistický malíř Camille Pissarro)

a jinak:

"Variant of Camillus: Temple servant. This name of unknown origin was used by many young attendants of priests and priestesses in ancient Rome"
(internet)
 Zuzana + kluk04 + holka06 


Jméno Kamil 

(8.3.2007 17:00:19)
Po přečtení několika debilních příspěvků výše (Jája a spol) mi to nedalo a rozhodla jsem se napsat něco ke jménu Kamil.

Kamil je z Latiny, mužská podoba je myslím celkem rozšířená ve Francii (napadá mě slavný impresionistický malíř Camille Pissarro)

a jinak:

"Variant of Camillus: Temple servant. This name of unknown origin was used by many young attendants of priests and priestesses in ancient Rome"
(internet)
 Hanka, kluci Kamil a Daniel 
  • 

JMÉNA 

(8.3.2007 22:54:29)
Ahoj mi jsme si taky pěkně lámali hlavu s tím jak se budou jmenovat naše děti.Holčičku jsme měli jasnou-Kamila ale u kluka jsme se pořád nemohli shodnout. Nakonec jsme si řekli že když to není ta Kamilka tak to bude prostě Kamil. Náš Kamča je andílek a jsem ráda že má takovéto krásné jméno.
Jsou mu 3,5rokú a má o čtyři roky staršího brášku Daniela. Tak Vám přejeme hodně zdravíčka mamka Hanka
 Moňula-Áďa 7.letÁďa 7.měs 
  • 

Re: JMÉNA 

(8.3.2007 23:00:39)
Hani, my máme ADélku 7.let a ADámka 7měs a říkáme jim Áďa oběma, oba se narodil v úterý nad ránem a oba mají super datumy narození dcera 11.1 a syn 8.8.Papa
 Míša a Agátka 
  • 

JMÉNA 

(10.3.2007 10:53:24)
Byl to příběh o náhodě a znamení a ne o tom, jestli je ten výběr výběr špatný nebo dobrý. No, diskuze.
My máme necelé dva roky Agátku, sama si říká Tkátka a asi jí to zůstane. Moje máma taky ze začátku tvrdila, že dítě s takovým jménem vozit nebude a dneska, když jí nevidí pár dní, je hotová a volá, kdy můžou přijet na návštěvu. Nemyslím si, že by moje máma byla blbá, prostě nikoho s takovým jménem neznala a přišlo jí neobvyklé. Dneska, když jdem mezi děti, je všude plno Adélek, Nátálek, Kristýnek, Nikolek, Adámků a Kubíků, naše Agátka (Áša, Šáša, Chachátka, Chachajda) je jen jedna.
 Moňula-Áďa 7.letÁďa 7.měs 
  • 

Krásný dopisek 

(8.3.2007 22:57:39)
Fakt moc pěkný příběh,taky věřím,že něco mezi nebem a zemí existuje,jen mít oči a srdce otevřené,Kamil,krásné jméno,moje první láska.
 Lenka 
  • 

Věc každého 

(9.3.2007 9:14:21)
Boďa tu napsala, jak ke jménu přišla - a neprosila se netaktních komentářů Jáji či Páji. Proč by měl být každý Honza nebo Pepa? Trošku fantazie neuškodí. Vůbec bych byla pro inovaci jmen v kalendáři - nejsem zasánce Vanes či Tuan-Čong, ale Slavěn a Evženií po Čechách tolik neběhá.
 Lenka 
  • 

Věc každého 

(9.3.2007 9:15:00)
Ne Boďa, ale Gábina:-)
 Evka 
  • 

Kamil 

(9.3.2007 12:22:09)
Myslím, že Kamil je hezké jméno a není ani moc časté. Každý má jiný vkus, tudíž je zbytečné se tu hádát. Co se nelíbí mně, může se líbit jinému.
Já osobně moc Kamilů neznám, ale jednoho mám v živé paměti. Když byl minulý rok kluk v nemocnici, hádejte, s kým ležel na pokoji? Vzpomíná na něj dodnes, snad proto, že jej učil samý rošťárny :-)
 Kristain 


Re: Kamil 

(9.3.2007 12:52:55)
:))

Já znám jediného Kamila a tím je Střihavka a tím pádem se mi to jméno líbí:) o tom to je.
 KAMILA 
  • 

Re: Re: Kamil 

(10.3.2007 0:49:12)
Ahoj tady nositelka tohoto jména - KAMILA - čtu pobaveně vaše příspěvky a musím říct, že první příspěvek mě opravdu zarazil, když čtu že mé jméno je strašné......:))))

Přijde vám jméno Kamil/a vhodnější pro ženu či muže. Já osobně mám toto jméno spjaté jako ženské, ikdyž teď mě napadá, že si vybavuji jednoho Kamila z večerníčku (kos Kamil-moc hezký večerník).

Jinak mé jméno má neskutečně mnoho zdrobnělin a to se mi líbí, že mi každý říká jinak - např. Kami, Kamčo, Kamuš, Kamilko, Milí, Milíku, Kamilíku, Kamíku, Kámo.... když mi někdo osloví jen KAMILO, tak mi to přijde takové neosobní jak jsem zvyklá na zdrobňování. Vy co máte kluky Kamily - jak jím říkáte zdrobněle - je to stejné jako moje zdrobněliny?
 Hanka, kluci Kamil a Daniel 
  • 

Re: Re: Re: Kamil 

(10.3.2007 23:41:53)
Ahoj Kamčo,
máš krásné jméno.Mám kamarádku Kamilu a manželovi se vždy líbila.Já se zase zamilovala do jejího jména.Takže když jsme psali lístek do porodnice tak tam byla jména:Kamil-Kamila
Zdrobnělinky taky ráda používám-nejčastěji Kamčo nebo Kamiško-Myško
měj se hezky ahoj
 Eva 
  • 

Pro KAMILKU 

(12.3.2007 8:47:31)
Kamčo, z toho si nic nedělej. Mně osobně se odjakživa nelíbilo jenom jedno jméno, a sice to moje. A Kamilka je stejně hezký jak pro holku, tak pro kluka. Připomínáš mě heřmánek (kamilkový krém).
 Marie Stará 
  • 

Re: Re: Re: Kamil 

(13.3.2007 10:08:29)
Vidíš, jsem matkou Kamila a právě jsem si zakládala na tom, že i jen prostě Kamil, Kamila se hezky poslouchá. Existuje opravdu spousta zdrobnělin, ty jsem nepoužívala, ještě tak Kamilku, a do dneška se mi dobře neposlouchají. Kdyby se všechna jména nechala přeložit z latiny, to by bylo lidí (i těch, kteří se tak neurvale zúčastnili diskuze k tomuto jménu), kteří by se chtěli nechat přejmenovat. On také výklad může být různý a zavádějící. Myslím si, že by náš seznam jmen pěkně zeštíhlel. Spíš by si maminky měly dávat pozor na to, aby se křestní jména jejich potomků hodila k příjmení. Pak by nemohly existovat např. Angeliky Strašné, Ester Vopičkové apod.
 Kik+3 


Re: Kamil 

(14.11.2010 15:09:32)
Kamilo,
já zase znám večerníček, kde vystupoval "větrný kohout Kamil" - byl to ten o těch dvou vrabčácích :-)

Můj brácha je Kamil, a kdyby nebyl, dala bych to jméno některému ze svých kluků, protože se mi líbí. Jinak je to jméno neotřelé a málo používané, takže když brácha ve škole něco provedl, řeklo se, že to udělal Kamil, a nikdo nemusel říkat příjmení a všichni věděli :-)
 Nikola 
  • 

:-)))) 

(10.3.2007 13:46:29)
Stalo se nám skoro to samé... měli jsme pro miminko vybrané jména a pořád jsme se dohadovali, které to nakonec bude. Mezi favority byl i Viktor. Během těhotenství jsme jeli na dovolenou a k našemu obrovskému překvapení rezervace byla na jméno Viktor K...... Paní to popletla. Ale bylo jasné, že budeme mít opravdu Viktorka - a máme:-)))
 droping 


Re: :-)))) 

(11.3.2007 9:53:33)
Mám bráchu Kamila a když mě štval, tak jsem mu říkala velbloude :-).
Jinak nejčastěji Kamčo, Kame nebo taky Kamačo.
Kamila se mi pro holku taky líbí.
 Marie Stará 
  • 

Jak Kamil ke svému jménu přišel 

(12.3.2007 8:51:09)
A jak náš Kamil ke svému jménu přišel? Tenkrát v roce 1970 budoucím rodičům ještě nikdo nedokázal říci, jestli se narodí holka nebo kluk, takže jsme v tom šťastném období vybírali jméno jak pro kluka, tak pro holčičku. Já jsem byla přesvědčena, že budu mit chlapečka.A abych se vyhnula případným dohadům, jakže se "to" bude jmenovat, již od začátku jsem i s mým povedeným bratrem tvrdila, že to bude Hugo. Pokud na nás někdo činil nátlak, přidávali jsme Alfons, Pankrác a další kalibry. Takže můj vysněný Kamilek byl pak přijat s obrovskou úlevou a bez námitek.
 Jana, 36 týden těhotenství 
  • 

Re: Jak Kamil ke svému jménu přišel 

(25.10.2007 17:03:16)
Jé, to je náhoda! Jsem v devátém měsíci těhotenství, čekáme chlapečka a boj o jméno u nás vrcholí. Všem známým a rodině ale od začátku tvrdíme, že se náš prcek bude jmenovat HUGO. Myslím si, že si někteří opravdu nejsou jistí, zda jméno Hugo (Hugísek, Huginka, Hugáček) nakonec opravdu nedáme...musím přiznat, že jsme si docela zvykli a můj manžel toto jméno dokonce napsal do seznamu svých oblíbených jmen....já to ale spíše vidím na Jakoubka, nebo Davídka.
 Hana, Lucka 7let,Kryšek 19měs. 
  • 

Moc pěkné 

(12.3.2007 12:06:21)
Zajímavé, i tak se dá přijít na jméno.Někomu se líbí, někomu ne. Každý z nás má jiného favorita. My jsem měli u prvního celkem jasno, manžel vybral Lucii a diskusi o jiném jméně ani nepřipouštěla,mě řekl ať si vyberu klučičí, ale že je to zbytečné on si dělal Lucinku - a má ji. U chlapečka to bylo taky celkem jednoduché ,dost brzo jsme věděli že je to kluk, tak si muž myslel, že to bude mnou vymyšlený Matěj, kterého jsme měla připraveného už od Lucinky, ale mě se v tu dobu začal moc líbil Kryštůfek, shodou okolností jsme zrovna malé četli Medvídka Pů a ta také chtěla Kryštůfka, nakonec jsme zjistli, že má svátek na manželovi narozeniny a bylo to. Manželovi se jméno nakonec taky moc zalíbilo a o jiném již nechtěl slyšet. Nakonec asi týden před porodem se mi nějak zalíbil Samuel a pořád mi tak vrtal hlavou a nevěděla jsem, tak jsme si říkala, že to asi nechám až co mě trkne. A neuvěříte, přišli jsme na porodní sál a tam se z rádia linula kapela Kryštof a bylo rozhodnuto. Jsem moc šťastná, že to tak dopadlo, Kryštůfek mu sedí jako ulitý a je to nádherné české jméno.
 renai,3.mimi na cestě, 2kluci 


Re: Moc pěkné 

(13.3.2007 15:07:36)
Ahoj, tak my doma toho Samuele máme, bude mu 9, taky babička obracela oči v sloup ( to mu jako budete říkat SAMEČEK?), dnes na něj nedá dopustit, pak máme Davida ( Dádu, Dádulu) a nedávno se nám narodila Judita, Jutynka, Jutka, holčička naše krásná).
Každé jméno může být půvabné a je to i v rukou nás rodičů.
Jinak se mi moc líbil trik se jmény od Marie a rovněž myslím, že kvalitně diskutovat se dá bez jedu a nevěcné kritiky... Renata
MMCH, můj muž se jmenuje MArcel, taky jich až tak moc neznám.
 Hana, Lucka 7let,Kryšek 19měs. 
  • 

Každé jméno je hezké, ne?  

(12.3.2007 12:57:48)
:-))
 hana 
  • 

strašné jméno 

(16.3.2007 8:02:08)
taky si myslím, že jméno Kamil je prostě příšerné
 Mili+2 


Re: strašné jméno 

(8.12.2007 18:09:15)
Mne se taky nelibi,ale je to otazka vkusu...Ovsem varuju pred zenskou variantou.KAMILA vubec neni internacionalni.V Chorvatsku a Srbsku to znamena doslova velbloud.Predstavte si ze se vam dcera vda treba do Belehradu...
 Líza 


Re: strašné jméno 

(8.12.2007 20:03:30)
Milijano, to je stejně legrační, jako bys Srbkám říkala, aby nedávaly normální srbská jména, protože co kdyby se třeba vdaly do Česka a jméno znělo divně ;-))), jinak Kamila, kterou (Parker-Bowles) všichni známe i v anglickém kontextu, bezpochyby internacionální je.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.