| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Pohádky v knihovnách

 Celkem 3 názorů.
 Karel (1 dcera 2,5 roku a jedno devátý měsíc na cestě) 
  • 

KLATOVY 

(20.2.2000 21:48:34)
Věřte, nebo ne, ale i v naší knihovně v Klatovech (www.knih-kt.cz) máme v dětském oddělení velký kout (i s těmi polštáři), kde si mohou děti (případně i s rodiči) sednout, lehnout, postavit se na hlavu a číst si. S naší dcerou si do knihovny chodíme číst už půl roku a je to moc fajn. Co nedočteme, to si půjčíme. Knihovnice nás vždy pozdraví - za měsíc nashledanou - a my přijdeme za týden.
Je to opravdu příjemné. Moje žena, která je v devátém měsíci, si sem chodí i počinout.
 Vera Souradova 
  • 

Mam velikou radost 

(29.2.2000 1:20:16)
Mily Karle, ani nevite, jak jste mne potesil. Nemohla jsem dostat lepsi ohlas. Prala bych vsem rodicum, aby takovych knihoven jako v Vas v Klatovech bylo hodne. Knihovna je tak neco vic, nez jen pujcovna knih. Prijemne misto k pohoveni, k setkavani, msto, kam se jako vy a ja radi vracime a s nami i nasi mali. Hodne hezkeho casu s knizkami preje Vera S.
 Jitka, Ríša 3 roky 
  • 

Re: Mam velikou radost 

(16.3.2001 14:41:33)
Mila Vero a Karle, mit takovou knihovnu v okoli by se mi (a urcitei Risovi) strasne libilo. Nas maly knizky miluje, pismenka zna od 2,5 roku, ale mnohem vetsi vztah ma k cislum. Nicmene miluje rikanky, pohadky... Jsme oba s manželem dost pracovne vytizeni, s hlidanim pomahají moji rodice, ale urcite bychom si na takovouhle knihovnu nasli cas. Už se tesime, az bude Risa o kousinek starsi (tak na podzim), že s ním budeme chodit do divadýlka - kousek od nás je divadlo Spejbla a Hurvínka, nekolik mych kamaradu z gymplu hraje v detskem divadle, tak to urcite bude prima. Tesim se na Vase dalsi zazitky s Clarisskou a drzim palce. Karlovi hodne radosti s detmi - už je to male na svete??????
Jitka

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.