| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Výchova je když...

 Celkem 3 názorů.
 Katka, syn 12 let a dcera 9 
  • 

reakce na článek Výchova je když 

(6.6.2000 9:09:40)
Po přečtení příspěvku se mi udělalo mírně nevolno (nějak vnitřně - asi psychicky). Doufám, že mé děti budou mít větší štěstí na učitele než ty, o kterých se pslo v článku. Takový přístup přece musí zanechat na duši dítěte - spíše už mladého člověka - nesmazatelnou vzpomínku. Já osobně bych v tomto případě svého potomka pochválila za přístup ke koťatům a v duchu bych si myslela své o paní učitelce. A co se týče ostatních prohřešků - asi to patří k dospívání. Držím place všem školákům, aby podobné vychvatele potkávali co nejméně.
Katka
 Katka, syn 12 let a dcera 9 
  • 

reakce na článek Výchova je když 

(6.6.2000 9:09:40)
Po přečtení příspěvku se mi udělalo mírně nevolno (nějak vnitřně - asi psychicky). Doufám, že mé děti budou mít větší štěstí na učitele než ty, o kterých se pslo v článku. Takový přístup přece musí zanechat na duši dítěte - spíše už mladého člověka - nesmazatelnou vzpomínku. Já osobně bych v tomto případě svého potomka pochválila za přístup ke koťatům a v duchu bych si myslela své o paní učitelce. A co se týče ostatních prohřešků - asi to patří k dospívání. Držím place všem školákům, aby podobné vychovatele potkávali co nejméně.
Katka
 Pavka 
  • 

pravdu maji vsichni 

(7.3.2001 13:26:18)
Jako ucitelka, ac hodne mlada, jsem uz par vyletu s detmi absolovovala a to i s obavanymi devataky. Kdyz jste na 30 deti dve, je to jako hlidat srsni hnizdo, ale zkuste odeprit detem posledni vylet, ktery mohou stravit spolu jako trida, nez se definitivne rozebehnou sveta. Zaroven ale souhlasim s rodici. My, kantori, mame obcas prazvlastni pozadavky. Aspon pak nemusime vysvetlovat rodicum, proc prave jejich dite prijelo domů se svrabem ci jinou nemoci od zvirete... Svym zpusobem je to alibismus, ale ja ucim rada, a bych mohla sve povolani vykonavat dal, musim skloubit prani rodicu, potreby deti, instrukce nadrizenych a samozrejme zakon.Vazeni rodice, az Vas priste ucitel pozada, jestli byste nejeli jako dozor s detmi na vylet, zkuste to, moc pomuzete jemu i detem.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.