| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Mami, ty jsi krásná

 Celkem 42 názorů.
 Dula 
  • 

Krása a muži 

(9.11.2005 9:32:29)
Je to příjemné, když nás děti pochválí, že jsme krásné. Ale pro vlastní dítě je máma krásná vždycky. Lepší by bylo, kdyby nám to říkal manžel. Vlastně ještě příjemnější to je od nějakého jiného muže.
 Petule 
  • 

Re: Krása a muži 

(9.11.2005 10:42:22)
Moc hezky napsané. Ať už se ráno probudím v jakékoliv náladě, chvíle,
kdy za mnou přijde můj 4 letý syn a řekne mi: "Maminko, já Tě mám
tak strašně moc rád, nemusíme dnes nikam chodit? Budeme se spolu
mazlit a pusinkovat" bych nevyměnila za nic na světě. A přeji si, aby
mu to vydrželo co nejdéle.
 Claudius 
  • 

Re: Krása a muži 

(10.11.2005 18:34:45)
Chapu, ze Te to tesi, ale pozdeji bude lepsi, kdyz na Tebe prestane byt tolik fixovany a prekona toto oidipovske obdobi. Jinak by s tim mel v zivote problemy a to Ty urcite nechces.
 marketka & dvá ješte nepočaté děti 
  • 

Re: Re: Re: Krása a muži 

(3.12.2005 22:58:14)
To tak sedlo!! Vážná, málem jsem se usmála k oidipovskemu komplexu..:)
 Dula 
  • 

Re: Bolest 

(9.11.2005 12:16:35)
To je nepříjemné, když má člověk smůlu na bratra. Říkáš, že žije v tvém bytě - to je skoro šokující. Ten byt ti dali rodiče, nebo sis ho snad dokonce koupila za své vydělané peníze?
 Meta 
  • 

Re: Bolest 

(9.11.2005 12:42:21)
To s tím bratrem jsem si zažila na vlastní kůži. A taky v jednom bytě. Nechala jsem se citově vydírat. A teprve, když situace začala uzrávat na rozpad mé nové rodiny (neboť manžel to sice dlouho snášel aby mi situaci nestěžoval, ale každá trpělivost má své meze), teprve tehdy jsem pochopila, že je to cesta do pekel. Zatvrdila jsem se, neboť nejsem zodpovědná za svého bratra a jakmile to bylo možné, odstěhovali jsem se. Bylo zle, bylo bububu a ejhle - najednou změkla i maminka. Dnes s ní mám snad o to lepší vztah, že uznala, že jsem dospělá! Soužití s bratrem nás kromě zničených nervů stálo i balík peněz, nicméně jsem to oželela - z dnešního pohledu to vidím jako spravedlivou daň za moji blbost. Jo a víš jak dopadl brácha? Když ztratil teplý polštářek pod zadkem, musel se začít živit, starat, oženil se a dnes ho cvičí švagrová. Nicméně, já bych ho doma nechtěla, protože kde může, tam se stejně ulejvá:)))) Třeba ti moje zkušenost pomůže.
 Malenka 
  • 

Re: Bolest 

(9.11.2005 15:46:31)
Ani nevíte, jak v uvozovkách!! "ráda" čtu, že taky někdo jiný má problémy s bratrem. Tomu mému je 24, přesto je nezodpovědný, nesamostatný, nemá o nic zájem, jen se dobře vyspat, najíst a o víkendu jít zapařit. Bohužel je od 2 let nemocný-diabetes melitusI., a bohužel jsme zjistili, že ještě pořád s nemocí není vyrovnaný.Nedodržuje životní rytmus, který mu nemoc předepisuje. Dost mě to ničí, když vidím moji "krásnou mamku", jak už by si ráda oddychla, užila si toho, že její 3děti jsou dospělé, a přesto se i dnesk musí starat o svého nejmladšího a neschopnýho syna...;-(((
 Borča 


zas brečím 

(9.11.2005 10:53:46)
a nemám k tomu co dodat, je to přesně tak.
 StřreLenka 
  • 

syn 

(9.11.2005 11:24:43)
Je to opravdu balzám da duši. I ke mě občas přijde synek (4r) s poznámkou typu - to máš moc hezkou sukni, to máš nové? nebo - máš hezké vlasy. To fakt potěší. Obzvláště proto, že to nemá oposlouchané (tatínek, jako asi většina, si všimne nového účesu (nedej bože oblečení) až po upozornění někoho jiného.)
 Siskas 


Re: syn 

(9.11.2005 11:52:37)
Haluško,moc hezké a při takových článcích mě vždy zamrzí,že můj vztah s mamkou není až tak ideální.
Jinak mě můj syn(skoro3roky) častuje jen poznámkami,že vypadám jako čarodejnice.(Schválně mě i po učesání cuchá.Prý mi to tak víc sluší.:-))Prostě chlap!:-)
 Rosie 


Re: syn 

(9.11.2005 19:07:38)
Náš 3,5 letý klouček má v oblibě větu: "Mamulululánku,já tě mám lááád, honem pomazlit" a pusinkuje a pusinkuje. Tomu se nedá prostě odolat a i když něco předtím provedl, tak ten pacholek moc dobře ví, že tímhle to vyžehlí :-))). Taky to na vás ti vaši mrňouskové s úspěchem praktikují?
 Ivča + 3 kluci 


Re: Re: syn 

(9.11.2005 23:25:03)
Ano,Rosie,přesně tak.Náš starší(3 r.),když se na něj rozzlobím,začne: "Maminko,jsem hodnej!Máme se rádi" a jde ke mě s rozpřaženýma ručkama.Tomu nedokážu odolat,ať se zlobím sebevíc a když ho taky obejmu,hladí mě po zádech a vlasech (to okoukal ode mne :o)).Asi bude něco pravdy na tom,že synkové to prostě s maminkama umí,nemyslíte? Jsem docela zvědavá,jak se mnou bude "cvičit" ten mladší (tomu je zatím 1/2 r.,tak se uvidí).
Haluško,moc milý článek,takové pohlazení...
 Sušenka 


maminka 

(9.11.2005 12:06:49)
Děkuji za váš článek. Sice jsem ho probrečela, ale někdy není slz škoda.

Je mi 26 let a maminka mi zemřela přesně den po mých 23 narozeninách. Vzpomínám na ní každý den. Na to, jak jsem se navzájem milovaly. Přestože naše poslední setkání proběhlo v nemocnici a na jejím těle bylo znát vše, čím poslední měsíc musela projít. Přesože díky chemoterapii neměla na hlavě ani vlásek. Přesto všechno, byla neuvěřitelně krásná. Nejkrásnější na světě.
 Petra, Dominik (3/04) 
  • 

Re: maminka 

(9.11.2005 14:00:32)
Tak teď mam slzy v očích já. Napsalas to moc krásně!
 Klára, 2 dítka 
  • 

Re: maminka 

(9.11.2005 19:30:20)
Moc dobře Ti rozumím. Já tu svoji "krásnou" mámu ztratila ve dvaceti. Rychle, nečekaně, bez varování a napořád. I když vím, že určitě věděla, že je pro mě tou nejkrásnější, strašně moc bych jí to chtěla říct ještě jednou a kdybych mohla, tak bych jí to opakovala každý den. Teď už vím, že není třeba šetřit slovy a když někoho miluju a na někom mi záleží,nepočítám. Život je až moc krátký.
 Katka 
  • 

Re: maminka 

(10.11.2005 17:02:06)
Já tu svoji ztratila téměř před rokem. Naposledy jsem ji viděla taky v nemocnici, pod silnými dávkami morfia, takže mě nepoznávala ... A o 4 měsíce se nedožila svojí první vnučky. Nikdy jsem netušila, jak může někdo takhle chybět ...
 caira (Vojta1/03,Mates11/04) 


matka matka x matka dcera... 

(9.11.2005 12:52:14)
Ani se neda rici, ze jsem se svoji matkou na kordy.. Posledni dobou se s ni radeji vyhybam, jelikoz kazdy dialog konci hadou a ja jsem vzdy oznacena za vinika.. a neni to vlastne jen posledni dobou, bylo to tak vzdy, pokud zrovna nebyl po ruce nekdo jiny..
Ve dvaceti jsem mela velmi tezky uraz, mami za mnou jezdila velmi casto do nemocnice, za coz jsem ji do ted velmi vdecna... O to vic mne boli, kdyz mi jeste dnes ( po 12 letech) dokaze vycist, ze si nevaziom toho jak za mnou tehdy musela jezdit a co ji to stalo penez... Totez posloucham ohledne svych studii (chodila jsem sice na brigady, abych se vubec uzivila a mati mi platila jen pobyty doma o vikendech a ty jsem stejne travila u sveho pritele..
Po vysoke jsem vydrzela doma ani ne rok. Nesnesli jsme se. Vdala jsem se, diky memu manzelovi vypadla z domu. Od te doby , co mame deti, jezdi moji rodice k nam. Ale to neni jezdeni treba jednou za dva tydny. Jsou tu 1x v tydnu + 1x o vikendu kazdy tyden! Dost vycerpavajici, vzhledem k tomu, ze si vezmou deti treba jen na hodinu na prochazku. Zbytek travi mati tim, ze do mne rype, co delam spatne a jaka jsem nemozna.. A pokud uz vedeme dialog, je to na tema moje sestra ( osedm let mladsi, mazanek, ktery ma prvni posledni) a jeji problemy s penezi (vydelava 2x tolik nez ja pred nastupen na MD).
Presto vsechno ji mam svym zpusobem rada. Ale to, ze je krasna, ani podobne lichotky ji uz nikdy bohuzel rict nedokazu. Neco ve mne se zablokuje a proste to nejde.
Mam dva syny. A vim, ze nejkrasnejsi chvile jsou ty , kdyz mne starsi (3roky) obejme a rekne: Ty si moje maminka Lenka princezna krasna.... a treba i po ranu ;-)
 Eva K 
  • 

Re: matka matka x matka dcera... 

(10.11.2005 12:55:00)
Jako bys popisovala moji tchýni.. Já mám báječnou mámu a je mezi námi i dálkové spojení (hlava nás bolí ve stejný den, když ta druhá potřebuje, ta první sama od sebe zavolá..). O to více je mi líto mého manžela i jiných, který to má jinak. Manžel se se svou mámou jen hádá, protože už si žijeme po svém, ne podle jejího, přestože se pro své děti obětovala.. Já jsem taky terčem kritiky a samozřejmě jeden z důvodů "vzpoury" jejího "děcka". Zatím je ale 300km od nás. Návštěvu 2x týdně by možná náš vztah či mé duševní zdraví nevydrželo.
Eva
 caira (Vojta1/03,Mates11/04) 


Re: Re: matka matka x matka dcera... 

(10.11.2005 13:12:21)
take jsem na pokraji zhrouceni..
 Eva K 
  • 

Re: Re: Re: matka matka x matka dcera... 

(10.11.2005 15:57:09)
Já jsem při poslední návštěvě u tchýně změnila taktiku. Když se mě ptala např. na očkování proti chřipce (je obvoďakča; kromě toho že na ni netrpím jsem těhotná), odmítla jsem jediným slovem "ne". Bez vysvětlování či hájení svého názoru. Neřekla ani slovo a šla vysvětlit švagrovy do kuchyně, že přeci při těhotenství se může očkovat. Ale mě vynechala. Taky když jsem jediným slovem odmítla minerálku (bublinky v bříšku mi pak kroutí úsměv:-)), neřešila to se mnou, ale s babičkou. Kecy o tom, že jí nevoláme sami od sebe, jsme s Lukášem ignorovaly, jen jsme si to poslechli a nereagovali. A nezačali jsme volat. Kdo by jí volal, když to stejně znamená jen hádku.. Pro mě to není lehké, ale prostě svůj názor vyjadřuji jen, když je to nezbytně nutné a hovor bracím směrem k ní, jak se má ona a nekomentuji to. Prozrazujeme jí minimum z našeho života, nejlépe až je rozhodnuto (až po výběru pozemku - okamžitě tam poslala nějakého známého pražáka se kouknout, až manžel změní práci apod.).
Ale beru to jen jako první výkřik, podstatu problému - její názor je jediný správný a jakékoliv prostředky k jeho prosazení jsou povoleny - to nezmění. Taky už vím, že nemá cenu rozumná rozmluva ani hádky. Jedině se vyhýbat sdělování názoru (např. otázku obrátit v žert, který sice nepochopí, ale odpověď se tím může odložit), mlžení, odpovědi "to je tvůj názor", ohraná gramfonová deska - na každý nový a nový její argument odpovídat stejně bezemočně "už jsme se rozhodli, nám to tak vyhovuje", nesdělovat žádné další své názory a tím nerozšiřovat diskuzi. Ovšem nenechat se vyprovokat k výměně názorů se dobře radí a dost blbě dělá. Dost mi pomohla kniha Nenechte sebou manipulovat.
Spíš bych volila taktiku - tento víkend jedeme pryč, dnes večer máme návštěvu a pokusit se tímto způsobem počet návštěv uměle zredukovat. Protože jestli je tvá máma podobná osobnost jako tchýně, je to vážné ohrožení tvé duševní rovnováhy, tělesného zdraví (vysoký tlak, alergie, bolesti hlavy, nespavost apod), i celé rodiny. Eva
eva21546@seznam.cz
 maceška 


Díky za naději 

(9.11.2005 13:03:48)
Fakt přijde ještě třetí etapa? Zase jednou budu v očích mých dětí krásná, milá, jediná?
 Olina 
  • 

Re: Díky za naději 

(9.11.2005 13:16:03)
Nepomůže, ani když mají hlad? :o)
 Haluška 


Re: Díky za naději 

(10.11.2005 9:57:42)
Maceško,
až budu mít děti v pubertě, asi o tom taky budu pochybovat a budu muset utěšovat sama sebe, že se to změní tak, jak se to změnino u mě :-)
 Martina 
  • 

Re: Díky za naději 

(10.11.2005 18:29:13)
Macesko,
ty uz jsi pro sve deti ta nejkrasnejsi a jedina!!!! Za to, co pro ne delas!!! Mozna to nerikaji nahlas nebo dost casto, ale urcite to vedi. Moc vam drzim palecky a dekuji za tve krasne clanky
 Jarma (dvě děti) 
  • 

Já tě mám ráda až do nebe. 

(9.11.2005 14:44:33)
Řekla mi dcera asi před rokem, když jí byly tři. Od té doby si to navzájem říkáme hodně často a doufám, že nám to ještě dlouho vydrží...
Moc krásný, dojemný článek. Díky.
 Lasconka 


Maminka 

(9.11.2005 15:37:20)
Ja jsem byla se svoji maminkou taky na kordy :-) Kdo by nebyl!
A pak jsem se odstehovala, vzala jsem si uzasneho manzela a uvedomila jsem si, ze jsem svoji mamince spoustukrat nechtele ublizila "zlymi" slovy. Svoji maminku (i sveho tatinka) moc miluji a snazim se jim to rikat hodne casto. Vim, ze jim obema neudela vetsi radost, nez jejich holcicka, ktera se k nim pritiskne a rekne: "Mami/tati mam te rada." Jsou to 4 slova, ale vyvazi vsechna prikori, vsechny uplynule krivdy, protoze jsou receny uprimne. A cas, ktery na sebe mame, je neuprosne vymezeny a bylo by skoda ho nicit nehezkymi slovy (i kdyz vim, ze nekdy nam to ujede).

Mejte se krasne a mejte radi svoje maminky a tatinky, jednou budeme taky takovi :-)

Lasconka a pidizvik 26tt
 smutná 
  • 

Re: Maminka 

(16.11.2005 11:51:24)
Já teda bohužel musím říct, že ani nevím, jaký mám se svojí matkou vztah. Přichází k nám, jen když něco potřebuje, vnoučata sama od sebe vidět nepotřebuje, o sebekratší pohlídání se musím prosit a přitom je to třeba jen jednou za měsíc. Ale když potřebuje půjčit peníze nebo něco zařídit, tak to hned ví, kde bydlíme. Je mi z toho smutno a jsem zvědavá, jaké to bude s bratrem a jeho dětmi, ženil se na jaře a rodinu plánují po novém roce. Když to bude jinak, bude mi to moc líto. Ale nevím, myslím že ona už se dostala do stádia takového sobce, že o ničem jiném, než o svých problémech s otcem a na zahradě a v práci ani mluvit neumí.
Přitom ty naše děti jsou milé, hodné, žádní raubíři, syn by k babičce šel rád, občas o tom mluví, když děti ve školce mluví o tom, jak byly na víkend u babiček. Babička mi radši vypráví, co vnoučata spolupracovnic. Teď mi třeba slíbila hlídání, je to už tři neděle, na sobotu, kdy jsem chtěla jet pryč a manžel zrovna také nemohl hlídat, takže tři neděle slibovala, že na to myslí a potom mi na poslední chvíli řekla, že jde vlastně do práce.
Omlouvám se, že si tady vylévám srdce, ale strašně mě to trápí, že je to s mojí maminkou takové, také jí už nikdy nebudu schopná nic takového říct, protože v sobě potlačuju tolik křivd....
Jsem ráda, že moje děti se ke mně přitulí a také mi řeknou, že se máme rádi, že mě pohladí a říkají....ty seš moje maminka.... doufám, že budu schopná s nimi mít hezký vztah pořád a že překonáme i ta horší období tak, že i potom si budeme blízcí a neztratíme se navzájem. Za článek moc děkuju, vzal mě za srdce, občas potřebujem se trochu zamyslet :o)
 Eva K 
  • 

Re: Maminka 

(25.11.2005 13:53:56)
Myslím, že na každém je něco dobrého, jen u někoho je to schované.. My máme špatný vztah s mámou manžela, je to sice jiný typ problému, ale stejně smutné, když máma není ta důvěrnice, kterou chceš a potřebuješ.
Taky u ní to dobré nemůžu najít (a její děti taky ne), připadá mi, že myslí jen na sebe, aby bylo po jejím aby její duševní a časové nároky na nás byly uspokojeny. Možná ani nejde se s tím smířit.. Eva
 Petra, 5 let a 8 m 
  • 

Mami ty jsi krásná 

(9.11.2005 21:18:55)
Moc hezky napsané, hned jsem se zamyslela, kdy jsem něco podobného řekla svojí mamince naposledy...
 Ivana 2 děti 3,5 r a 5 měsíců 
  • 

Re: Mami ty jsi krásná 

(9.11.2005 22:33:16)
Překrásný článek, vždycky, když slyším svou 3,5 letou dceru, jak mi nězně říká své vyznání "mami ty jsi tak krásná, ta nejkrásnější maminka na světě" a nevadí jí, že mám z nevyspání kruhy pod očima a na hlavě natáčky, přeji si , aby tenhle obdiv trval co nejdéle. Bohužel vím, že jednou projdu nemilosrdnou kritikou, jak tak úžasná dcera může mít tak příšernou matku a tak doufám, že se mi jedno tohle úžasné vyznání vybaví.
 Kamilka 1.8.05, Marcka 


musím mamce zavolat... 

(10.11.2005 7:38:05)
krásný článek. Fakt si nepamatuju kdy naposledy jsem něco takového mamce řekla a sáhnu si do svědomí...řekla jsem jí to někdy? Člověk si kolikrát spoustu dobrých věcí o druhých myslí a neřekne to, jakoby měl strach, že ho ubyde, že se to pokazí...Taky se s mámkou dokážeme pohádat a měly jsme mezi sebou mega zeď celkem dlouho...su husa, musím jí to zavolat.
 Beatrice 
  • 

Líbilo se mi to 

(13.11.2005 1:33:57)
Hezký článek, máš citlivou duši...
 Penetrovaná 
  • 

Re: Líbilo se mi to 

(13.11.2005 13:23:08)
Mně taky - hned po ránu dvakrát a teď před obědem potřetí.... A taky mi při tom říká, jsi tak krásná !!!! Můj manžel...
 Oluše, těhule 37tt 
  • 

Super 

(14.11.2005 9:28:55)
Moc krásný, výstižný, dojemný článek, takových potřebujeme více, abychom si tyhlety věcičky uvědomovali a přitom je to tak přirozené, říct někomu "mám tě rád"...
 Marie 
  • 

Maminka nejen krasna 

(14.11.2005 12:35:01)
Dekuju za clanek. Taky brecim. Uvedomuju si, ze prijde doba, kdy je maminka /i tatinek/ nejen krasna, ale i uzasna. Co vsechno umi a zvlada, jaky ma prehled, velkorysost a trpelivost. Jak to, ze zvladla tolik prace a stale na nas mela cas? Jak to, ze zvladla tolik vnoucat a deti a manzela a zahradu.... a stale krasna a usmevava? Mohla bych toho vyjmenovat na celou stranu, ale muzu ji jenom rict - dekuji. Mam Te moc rada a chci byt takova jako Ty. /Cele dospivani a ranne manzelstvi jsem tvrdila opak./
 Hana + 1 dcera 20m 
  • 

Re: Maminka nejen krasna 

(15.11.2005 14:47:33)
brecim celou dobu i pri cteni vsech tech komentaru. Ten clanek je nadhernej, diky moc.
S moji maminkou si rozumim ted mnohem lip nez driv. Chci byt stejna mama jako ona, protoze ona je moc krasna a jsem¨moc rada, ze ji mam. Vzdycky ji rikam:
Kdyby mi tak nekdo rek, treba kamarad,
prodej mi tu tvoji mamku, dam ti za ni hrad,
neprodam, neprodam, ani za nebe,
necham si tu svoji mamku jenom pro sebe.


 Gerberka 


Hanko, díky za tu básničku 

(16.11.2005 10:40:16)
Hanko,

díky za tu básničku. Nedá se popsat slovy, jak je krásná a já u toho brečím. Moc Ti děkuji.

Já mám svoji maminku taky moc ráda, moc si pomáháme, navštěvujeme se, vyzvedává mi ze školky synka, jezdíme k ní skoro každou sobotu, kupuju jí květiny, dárky... Pořád si máme co vykládat, probereme všechno, v létě jezdíme spolu na výlety, které ona vymýšlí pro mě a pro synka (je to velká turistka). ALE: NEUMÍM JÍ ŘÍCT, ŽE JI MÁM MOC RÁDA. Prostě mi to nejde přes pusu. Stydím se za to, ale prostě MI TO NEJDE a NIKDY JSEM JÍ TO JEŠTĚ NEŘEKLA. Snad je důkazem mé lásky k ní moje pozornost, moje ucho připravené ji kdykoliv vyslechnout a moje pomoc.

Nevím, možná je to tím, že já jako dítě jsem nikdy neviděla u ní a u taťky jakýkoliv náznak vzájemné náklonnosti - nevedli se nikdy za ruce, nedali si před námi dětmi pusu, nikdy se nepohladili. Když jsem byla starší, tak jsem se divila, jak je možné, že jsem se vůbec mohla narodit :-)). Tak jsem asi byla zvyklá, že se to prostě neříká.

Všem pisatelkám, které umí své mamince říct slovy, že ji mají nadevšechno rády, moc a moc jejich city a tuto schopnost přeju (a trošičku i závidím ;-)).

My s manželem se na sebe vrháme hlazením, objetím a pusou před naším synkem normálně kdykoliv a on mezi nás skáče a chce taky :-)). Ale že má rád mě jako svou maminku, mi nějak taky ještě neřekl. Ale to neva, třeba časem :-)) - hlavně že se máme rádi.

Moc zdravím a ještě jednou děkuji za tu básničku. Až přestanu brečet, musím si ji zapamatovat :-))

Ahoj, Afrikánka - Irena


 Hana + 1 dcera 20m 
  • 

Re: Nemas vubec zac 

(16.11.2005 13:25:36)
Nemas vubec zac, rozhodne se ji nauc a rekni ji svy mamce a kdyby ti to neslo pres pusu, tak ji to napis na vanocni darek, urcite ji to udela radost.

Vis, ja si myslim, ze je to hezky, kdyz si lide umeji rict navzajem mam te rad a nebo neco takoveho, ale neni to to nejdulezitejsi. Muj manzel to rika velmi malo (alespon v porovnani se mnou) a ze zacatku mi to trochu chybelo, ale ted jsem si na to zvykla. On je proste takovej. Ale to ze me ma rad dokazuje jinak - proste spoustou cinnu. Tak je to i s tebou a tvoji mamko, ona to moc dobre vi, ze ji mas moc rada. Taky doufam, ze jednou budu mit takovy vztah s moji holcickou. Jinak se chova stejne jako tvuj syn, kdykoliv se s manzelem objimame, tak se mezi nas vecpe a chce taky, je to legracni.
mej se moc krasne
Hana
 Gerberka 


Čteš mi myšlenky 

(16.11.2005 15:18:49)
Ahoj Hanko,

to je snad neuvěřitelné, jak mi čteš myšlenky :-)). Říkala jsem si, že jí tu básničku napíšu do knížky, kterou mám pro ni koupenou k Vánocům.

Dokonce to máme podobné i se svými manžely! Můj manžel mi v podstatě taky neříká slovy, že mě má rád. Já mu to říkám pořád a už mi nevadí, že on ne. Dokonce mu píšu i milostné vzkazy, když je na odpolední směně a nevidíme se :-)). Já vlastně ani nevím, co bych chtěla slyšet - on mi dává tolik lásky a pozornosti, jako jsem si vždycky přála cítit a mít - i když mi to neříká.

Tak ahoj a ještě jednou díky moc :-)); ještě pořád, když se na tu básničku podívám, tak se mi chce brečet, ale už je to lepší :-)))

Afrikánka - Irena
 Dita, dcera 21 měsíců 
  • 

básnička 

(22.11.2005 13:42:26)
Ahoj!
článek i komentáře jsou úžasný, ale ta básnička mě dostala, je nádherná a dojemná. Nejradši bych ji taky vepsala mamině do knížky. Jen jestli neva, že ji nemám pro sebe, ale že nás má 3 děti :o). Naštěstí už jsem taky dospěla a uvědomuju si, jak moc pro mě znamená a jak nedlouhý je lidský čas...
 Hana + 1 dcera 20m 
  • 

Re: básnička 

(1.12.2005 16:42:21)
Ahoj,
to vubec neva, ze jste tri. My jsme ctyri, ja mam jeste tri sestricky a stejne tu basnicku mamince rikam, ona vi, jak to myslim a o tom to je. Tak ji klidne rikej taky.
pa
 Mirka 33let, 2kulíšci-4roky 
  • 

Re: Re: Navždy nejkrásnější 

(23.11.2005 21:12:19)
Já přes slzy nevidím. Moje maminka tady už není a jak říkají kluci - sedí na obláčku a dívá se.
Dneska alespoň děkuji osudu, že když se kluci narodili, pobývala jsem doma u maminky víc než od té doby, co jsem odešla na školu 100km daleko.
Byla ten typ, co by láskou snědl a já jsem po ní. Proto jsem jí stihla říct, jak moc ji mám ráda a ona zase mě. Říkám jí to i teď, ale už neslyším odpověď.

Moje maminka je taky krásná, navždy!!!

P.S. Kulíšci dostali marťafony (dárek u vitamínků, na který mohou něco namluvit a přehrát si to) a mě těší, že namlouvali i : Maminko miluji tě!
Asi budou po babičce.

Dík za krásný i když smutný večer

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.