| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ztratila se mi moje oblíbená opička…

 Celkem 10 názorů.
 Kočulka 
  • 

Štěpáne 

(26.8.2005 10:28:41)
Bohužel ti nepomůžu, podobnou opičku nemám, ale vím jaké to je, ztratit svého mazlíka. Naštěstí jsem svého, po asi půl hodinovém hledání v lese, našla. Kámošky z toho sice měly vánoce a málem nám ujel autobus, ale stálo to za to.
Takže ti MOC a MOC držím palce, ať se nová Julina najde!!!!!
 Emmina 


Re: Štěpáne 

(28.8.2005 19:39:33)
Muj synek ma svoje "haji", ktere kdykoliv se ztrati, zestarnu o nekolik desitek let. Naposledy byla velka ztrata na letisti, nastesti jsem mela 3 hod. na nalezeni.Zburcovala jsem nekolik zamestnancu. V CR jsem zakoupila dva dalsi "haji", ale v jine barve (byl to doprodej) a byly odmitnuty. Vzdy mi nezapomene pripomenout, ze jeho "haji" je preci tak hladounky (latka uz je velmi ridka). Polstarek ma mnoho zasitych der a jeho puvodni zluta barva se da jiz tezko urcit. Vypada dooost humacsky, ale je to holt clen rodiny.
 x 
  • 

x 

(27.8.2005 14:54:26)
x
 Ivana Procházková 


Trochu od věci 

(28.8.2005 10:48:32)
Je to trochu od věci, ale já už několik dní marně přemýšlím, kolik je vlastně Štěpánovi roků. (Tím nechci na nic narážet, jen si ho zkrátka nějak nedokážu nikam "zaškatulkovat" - za předpokladu, že je Štěpán skutečně i autorem článku). Co na to ostatní?
 Kopretin@ 


Re: Trochu od věci 

(28.8.2005 15:55:59)
Zdá se to vtipně napsané rodiče,očima dítěte. T si myslím já. Má dcerka má taky takového miláčka,hajánka a nedovedu si představit,někde ho nechat...
 Martina 
  • 

Re: Re: Trochu od věci 

(28.8.2005 21:00:19)
Nase holcicka ma na spani medvidka z Ikei. Jeste pred tim, nez se mu neco stalo se nam podarilo zakoupit dva "nahradni", kteri byli postupne akceptovani jako "brachove" (mysleno brachove toho puvodniho) a jsou akceptovani napr. na cestach jako zastupci... :-))
 Martina, tom3roky, tina3měs 
  • 

Re: Re: Trochu od věci 

(29.8.2005 0:38:05)
Je to tak. Já já jsem "Štěpina" teta a tento článek jsem psala jakoby "jeho očima", očima dítěte, které ztratilo svou oblíbenou hračku... Zkrátka už o tom moc před ním nemluvíme, neboť začínáme ztrácet naději, že by se opička našla... Původně jsme ho chtěli překvapit jejím nálezem (Julina si prodloužila prázdniny u moře a konečně se vrátila...), ale nevím, zda už to není ztracené. Synovec má plno jiných zájmů a koníčků, ale myslím, že ve skrytu duše mu jeho talisman asi stále chybí, ..to je vše.
 Rosie 


Re: Re: Trochu od věci 

(29.8.2005 13:12:54)
Naše dcerka má od půl roku látkovou dýni, doma ušitou z kostičkované červené látky a plněnou rozcupovaným tevirem. Neusnula bez ní, všude ji s sebou tahala. Dnes, dcerce je 6,5, je to stále ta dýňuška, bez které by naše princezna neusnula. Ošoupaná, vybledlá, sepraná a pozašívaná, ale naprosto nenahraditelná.
 Markéta V. 
  • 

Naděje umírá poslední 

(28.8.2005 23:42:21)
Milý Štěpánku, jsi mi velmi sympatický, ať je Ti 5 nebo 20. Dle Tvého chování usuzuji, že jsi citlivá a starostlivá osoba a přeji Ti, ať se s opičkou zase najdete. Ale když Ti někdo pošle jinou i když stejnou, už to nicméně stejně nebude ta Tvá, co s Tebou prožívala oné lumpárny. Takže usuzuji, že článek za Tebe spíše psali rodiče, aby měli doma zase klid. A jestli je Ti už více let a psals sám, klobouk dolů, lidé, kterým na někom (dá se to tak říct?) záleží ještě žijí. Já sama jsem ztratila plyšového méďu někdy v sedmi letech a ještě dnes si na něj vzpomenu a podezdřívám sourozence, že za jeho zmizení můžou oni. A 20 už mi bylo dávno. Měj se hezky Markéta
 Arka 


Re: Naděje umírá poslední 

(31.8.2005 14:35:19)
Myslím, že to psali rodiče :)
Začínám být vděčná, že naše mrně má oblíbenou plenku. Sice se jí snažíme odnaučit, že je jen do postýlky ... ale dá se vyprat, dát se jich vzít s sebou víc, takže žádná tragedie, když nějaká zmizí do pračky. Jediný průšvih ... musí být vypraná v Arielu a aviváži Azurit. Babička co používá jiný prášek, musí dostat na výlet aspoň dvě, protože s jinou vůní se nechytá :)

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.