| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak „kuře“ rozděluje peníze

 Celkem 7 názorů.
 Bibi* 


Díky 

(18.3.2005 15:21:49)
Moc děkuji za příspěvek.S manželem každý rok něco dáme právě na "kuře",protože působí nejvěrohodněji.Porvrdila jste náš odhad,letos teda pošleme o něco víc.b
 sally 


Pomoc dětem... 

(19.3.2005 5:32:09)
... je jistě potřebná... ovšem raději než článek o tom, jestli autorka dávala známky nebo si kreslila hvězdičky nebo já nevím co, bych raději uvítala
1) informace, kam se tedy dá přispět
2) informace o projektech, které granty získaly. "Šimon jede do stacionáře" je sice hezký název projektu, ale kdo je Šimon a proč jede do stacionáře? A kdo jsou ti ostatní, kteří granty získali?
Prostě víc informací by určitě bylo k většímu užitku.
 Jana,Týnka 3,5r.+Kamilka 1,5 


Re: Pomoc dětem... 

(21.3.2005 16:51:07)
Milá Sally,
podle mně je to přesně obráceně!! Na informace se můžete podívat na oficiální stránky projektu, na inzeráty, na billboardy, do novin. Ale zkušenosti ze "zákulisí" projektu, od důvěryhodné letité novinářky, která se dětské problematice věnuje - ty jsou k nezaplacení!! Jak často se k nim dostaneme? Jak často máme možnost posoudit rozhodovací mechanismus poroty? Já jsem naopak velmi ráda za tento článek a nadace Pomozte dětem! se i díky němu pro mně stává stejně důvěryhodnou jako Člověk v tísni v jiné oblasti pomoci.Děkuji, paní Chvátalová.
 Peter 
  • 

penize 

(23.3.2005 10:26:09)
Jasne. Je dobre vědět, že se o rozdělení peněz demokraticky hlasuje, a že se bere v úvahu i nákladnost a potřeba daného projektu.- Peníze tedy nejdou "na zmar". Problem bych však viděl u zadávání konkrétních zakázek. Např. peníze, uvolněné na opravu střechy a oken.-Je firma,jež opravu provede,kontrolována,zda si účtuje adekvátní sumy,zda zbytečně opravu neprotahuje?-Je totiž dost obtížné najít někoho, kdo by si nechtěl na projetu,jenž je financován z veřejných zdrojů, přilepšit. Jinak Vaši práci velice oceňuju.
 EvčaK 


Re: penize 

(23.3.2005 10:49:51)
Petře, tak zrovna ten projekt, co jsi jmenoval znám a je škoda, že se na něj nepřidělilo peněz víc. Vím co myslíš. Ale autorka článku tam zmiňovala, že u jiného projektu přidělili o 1000Kč méně, protože někdo z "rozhodujích" spočítal, jak se dá ušetřit na benzínu. Takže o tom asi přemýšlí.
 gaba 


Re: Re: penize 

(27.3.2005 16:38:13)
Já tomuhle financování nerozumím,tak bych se chtěla zeptat,z čeho se platí reklama.Poslední dobou je v TV minimálně 1x za hodinu reklama na kuře.Věřím,že ti herci za to nic nechtějí,ale co televize?Ta reklama je dóóóst drahá.Tak jestli někdo víte,tak díky za info.
 Jana 


Re: Re: Re: penize 

(27.3.2005 17:10:39)
"Kure" je projekt Ceske televize, proto je o nich na CT tak casto slyset - predpokladam, ze sami sobe reklamu neplati ;o)
Ale kdo vi, jak se tyto veci uctuji.
J.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.