| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Děti v nemocnici

 Celkem 3 názorů.
 MajdaZ 
  • 

Trochu 

(17.3.2005 9:25:51)
Hezké, ale trochu mi chybí širší pohled, alespoň zmínění se o herním specialistovi a jeho úloze v nemocnici.
 Evelina 
  • 

Skola v Nemocnici 

(17.3.2005 10:02:13)
Moc pekne napsany clanek.Ale?Pripadne mi jako kdybych si otevrela knihu z roku 1984 a cetla neco co mi chteji vnutit a tvrdit ze je to nejlepsi.Chtelo by to sirsi pohled na vec a napsat konkretne jak se vedou jednotlive hodiny vyuky a cely den deti na oddeleni.
Byla jsem hospitalizovana se svym synem(1rok)v Detske fakultni nemocnici v Brne a pani ucitelka mnela problem zvladnout 5 deti.Nakonec to vzdala ,sla si vypit kavu na sesternu a deticky se mohli "pozabijet" na chodbe odd. a nikomu to nevadilo(jenom mne).Doufam ze to bylo jenom na tomto odd.
Vsem pekny den
 S. 
  • 

Re: Skola v Nemocnici 

(21.3.2005 13:23:55)
Byli jsme také v Dětské fakultce v Brně, dvakrát. Malé děti měly školku přímo na oddělení, školáci dopoledne vyučování, odpoledne družinu, kam měli přístup i starší předškoláci. Nemůžu si stěžovat, bylo to super. Ani mi nevadilo, že z kapacitních důvodů byly děti v jednom z pokojů a v jídelně. Možná záleží na odd., byli jsme na neurologii. O víkendech to bylo šílené, protože nebyl pro děti žádný problém a podle toho to taky vypadalo. S.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.