| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Řeč dvojčat

 Celkem 2 názorů.
 Míša Vorlíčková, dvojčata holky 
  • 

Našly si svou řeč, prosím o pomoc 

(12.1.2006 18:13:56)
Mám velký problém.Holkám byly v září 4roky a stále nemluví.Komunikují mezi sebou svou vlastní vymyšlenou řečí a nemají zájem se naučit mluvit.Občas mi něco zopakují,ale jakmile se začnou bavit mezi sebou,tak jen po svém.A s okolím samozřejmě také nekomunikují,navíc jsou abnormálně stydlivé.Do školky chodí,ale to je zatím bezvýsledné,komunikují jen mezi sebou.Chodíme na logopedii,ale také žádný výsledek.Prosím o radu,jestli někdo z vás má také podobné zkušenosti.Nevím si rady,jak na ně.Jak je přinutit,aby chtěli komunikovat normální řečí.Děkuji
 irča sahulová dvojčata holčičky 
  • 

Re: mám stejný problém 

(4.9.2006 22:34:56)
Taky mám úplně stejný problém holkám bude za 4 měsíce 5 roků a jakoby jste popisoval moje holky.Taky mají svoji řeč a když chci aby tomu říkali jako ostatní tak si to přizpůsobí sobě.Třeba vlaku říkají"houky" protože houká.Taky jsou před ostaníma lidma dost stydlivé a nevyjde z nich ani hlásek jenom se usmívají.Taky nevím jak je mám přinutit aby normálně mluvili.Chodím taky na logopedii ale bez větších úspěchů.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.