| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Víte, co je to Filmstudio Blabla?

 Celkem 12 názorů.
 Daniela Lukášek Leonka Kevin 


Pozdrav 

(5.1.2005 23:54:19)
Jak to děláš, že mě vždy tak potěšíš? :-)
Těším se na další setkání!
 janka a spol 


Re: Pozdrav 

(6.1.2005 11:29:51)
Přidávám se k pozdravu celé vaší rodiny!
Filmování je výborná terapie nejen pro vás, ale i pro nás.
Už se těším na další...povídání i filmování.
 Alicee 


Díky 

(6.1.2005 4:35:19)
Maceško, taky jsi mě moc potěšila svým článkem...člověk občas potřebuje číst, že se lidé doma zasmějou a dokážou být takhle nádherně tvůrčí...:)

Připomněla jsi mi svým článkem mého kamaráda, který byl od malička šíleně zapálený do režírování, a už na základce natáčel ruční kamerou na sídlišti indiánky. Hráli všichni jeho spolužáci a byly to úžasné filmy...občas za zápasícími kmeny projela v pozadí tramvaj, či někdo venčil psa...:) Po létech tyto výtvory promítal a byl to vskutku nezapomenutelný kulturní zážitek. No a pak vystudoval FAMU a dneska režíruje "ve větším". Nikdy nevíš...třeba z vašich dětí budou noví Formanové...:)))
 Alena 
  • 

To budou vzpomínky 

(6.1.2005 7:41:56)
Kdysi jsme takhle doma taky blbnuli.Sice se film musel nechat vyvolat a stříhal se nůžka,ale taky jsme se královsky bavili.Dneska,po asi 30 letech se královsky baví moje děti,když jim to dědeček promítá. Přeju všem krásný nový rok.
 Mecháček 
  • 

Prima nápad 

(6.1.2005 12:27:19)
Prima nápad, není nad to, když děti už od mala dokáží sami sebe nějak "rozumně" zabavit a vůbec neuškodí, když si při tom třeba i dokáží udělat sami ze sebe legraci. Dělat si ji z druhých, to nám většinou jde tak nějak samo (...). Tak to se Vám (myslím všechny, protože je to hlavně zásluha rodičů, kteří něco takového umožní a podpoří) tedy fakt povedlo.

Mecháček
 Olina 
  • 

To je krásný. 

(6.1.2005 12:58:13)
Nechcete mě adoptovat?
 Kač. ♀ + ♂ 


Re: To je krásný. 

(6.1.2005 23:00:47)
Oli bereš, mi myšleky za hlavy, taky bych chtěla aby mě Maceška adoptovala třeba jen na týden. :-))
Srdíčko mi zaplesalo, když jsem viděla příspěvek od Macešky, to je záruka skvělého čtení s nahlédnutím do jejich úžasné rodinky. Konečně jsme pochopila, že videokamera může být úžasná věc. Doposud jsem ji považovala za nástroj k výrobě stupidních nahrávek. Jako třeba 4 hodinový sestřih z tanečních. No asi tak po dvou hodinách sledování černobílých postaviček ploužících se po parketu jsem si přála ať upadnu do komatu ale hlavně ať už se nemusím dívat. Rovněž tak šílím, z oněh zmiňovaných aranžovaných výstupů kdy načesané děťátko v nedělních šatičkách předvání něco k čemu ho rodičovné lehce donutili :-)
Doufám, že nebudu sama kdo by zatužil vidět kousek z dílny Filmstudia Blabla.

Maceško těšíme se na další :-))
Kačenka
 Simča, dcery *1988 a 1997 


Gratuluji 

(6.1.2005 23:24:05)
Maceško, máš úžasně tvůrčí děti, pevné nervy - že to doma vydržíš - a spoustu, véééééélikou spoustu lásky ve svém srdci. Gratuluji a jsem další ve frontě čekatelů na adopci do vaší rodinky :-))))
Simča

PS. Kdy a kde bude přehlídka filmů studia BlaBla?
 maceška 


Re: Gratuluji 

(7.1.2005 7:06:31)
Olino, Kačenko, Simčo,
mám dojem, že adoptovat lze jen nezletilé, právně volné osoby...ale dík za rozveselení po ránu. Máme spoustu blablacích kazet, které by asi nebyl problém zapůjčit, ale vůbec nejlepší by bylo - nechcete si přijet zahrát???
 Věrka 
  • 

Re: Re: Gratuluji 

(7.1.2005 10:06:59)
Po přečtení tohoto článku mě napadlo na mysl - v té rodině bych chtěla výt dítětem a v zápětí, že bych chtěla být alespoň poloviční mámou jako jste Vy. Vaše příspěvky mě vždy zahřejí na duši a ukáží, kde je ten správný směr a co je v životě důležité. Děkuji moc za to teplo na duši, které tam teď mám.
 jana 
  • 

pridavam se do skupiny adopcechtivych! 

(11.1.2005 12:09:20)

macesko, mate obri srdicko, jste velmi inspirativni a ... ja bych byla a jsem take neskutecne zvedava na vytvory vasich deti. kdyby to slo, vazne rada bych se mrkla!


totiz - legrande zdar a vzkvet! makam ted v praci az do upadu, holt materska na krku a ceske zdravotnictvi, pres bricho uz skoro nevidim, dcerka doma chrci rymou, proste srandy kopec, jak rika klasik, ale jezisek byl kamarad a dal nam taky kameru :-))
ta sice v rucce 18-ti mesicni boruvky, ktera ji nejradeji zavira, otvira a leti nasadit krytku na objektiv, kdyz ji zrovna uprostred radeni v domneni, ze nenapadne, chcete natocit, jeste neni uplne v bezpeci, ale uz mame take jeji prvni autorske dilko. jak si dat sama sobe pusu, do otocene obrazovky... :-)) treba bychom to mohli dal rozvijet a hlavne, treba bychom mohli do budoucna najit odvahu nechat ji samotnou pracovat s touhle "drahou hrackou".


preji hezky den, jp

 Míša Grei 


Re: pridavam se do skupiny adopcechtivych! 

(16.2.2007 18:37:10)
Zdravím Vás všechny...ráda bych se připojila s manželem k těm kdo štastně adoptovali nějaké to opuštěné dětátko,ze zdravotních duvodu(mých)nemužeme bohužel mít svoje a tak jsme se rozhodli pro tuto cestu a tím pomoci někomu třetímu,kdo by nás mohl mít rád a potřebovat...I když je nám jasné,že to nebude cesta uplně jednoduchá,ale ruku na srdce co vlastně je?:o).Jelikož jsme uplně na jejím začátku ráda bych Vás poprosila o nějaké ty rady,jako např: kam se obrátit jak začít atd...Moc se těším na Vaše zkušenosti.Předem Dík M:o)

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.