| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

 Celkem 6 názorů.
 Jana + 4 


díky 

(5.8.2004 10:36:07)
Díky za tenhle příspěvek, že neříká jen jak je všechno růžové, ale přitom ukazuje, že to má smysl. I my se už teď modlíme, abychom poznali, zda si někdy v budoucnu za mnoho let nevzít k případným našim dětem jedno z domova. Zatím se ale těšíme na naši první, Bětušku, a přejeme Peřinům, aby jim Bůh žehnal.
 monis 


děkuji za otevřenost 

(5.8.2004 11:25:49)
Ahoj Jani, moc mě potěšilo, že sem píše i někdo "od nás" :o)) Líbí se mi jak jsi to napsala a obdivuji a skláním se před otevřeností a upřímností s jakou Peřinovi přiznali své vnitřní boje a prohry. Je to opravdu těžké přiznat takto veřejně i negativní pocity, opravdu smekám a myslím, že se mnoha rodičům uleví, když si to přečtou a pochopí že je takové to pocity nemají jen oni. Opravdu moc děkuji za takovou otevřenost, fandím takové krásné rodince, kéž jim Bůh žehná.
Mimochodem ten nepříjemný pád ze stromu měl ještě jeden "následek", loni v lednu se nám narodil třetí synovec Kubíček, asi budeš vědět o kom mluvím :o)))
My si právě užíváme dvojnásobného holčičího požehnání, které se na nás vykulilo přesně před 2 měsíci a 2 dny. Venda si moc přál dvojčátka a modlil se za ně přestože je nikdo v rodině nemáme. No a už je máme, jsou to ty nejkrásnější a nejhodnější holčičky na světě, pochopitelně :o)) Nádherný dvojnásobný zázrak stvoření, těhotenství, porodu i krásných dní jejich života,nádherné svědectví vyslyšených modliteb, ale to by bylo na celý článek.
Ještě jednou děkuji za Tvá slova, zdravím Tebe i Tvou rodinu a přeji vám krásné požehnané léto.
Monika + Alžběta a Anežka Kordulovi
 Konstanta & 3 raraši 


Re: děkuji za otevřenost 

(5.8.2004 13:43:36)
Monis,
jeje... nemaji nahodou vase dvojcatka babicku Anicku?
Moc a moc k sikulkam blahopreju!
Konstanta
 monis 


Re: Re: děkuji za otevřenost 

(6.8.2004 9:32:13)
Tak to se povedlo, jasně že mají, Ty jsi s ní pracovala viď :o))
Mamka mi vždycky volala, když jsi přišla s Markétkou do práce a celá se nad ní rozplývala. Často jsem na Tebe myslela a jsem moc ráda, že jste to obě tak krásně zvládly a Markétka je sluníčko :o))
Jak se vám daří? Mamka chce abych přivezla holky ukázat do práce, ale až bude po dovolených, aby tam byla plná sestava obdivovatelů, tak jestli chceš, tak bychom se mohli domluvit a sejít se tam :o))
Zítra jedeme na dovču, samozřejmě i s babičkou a druhou babičkou, synovcem od manželovi sestry, neteří od mého bráchy a švagrovou ... takže trošku Hujerovi, ale bude tam spousta jiných lidí, tak se snad všichni rozptýlíme, abychom se nepokousali.
Měj se moc krásně a jestli chceš tak se mi ozvi na mail: mimiquick@volny.cz
Monča a spící princezny
 Haluška 


moc pěkné 

(5.8.2004 13:01:38)
děkuji, je to moc pěkně napsané. Jsem ráda, že jsou lidé ochotní vzít na sebe takové břemeno a vytrvat, i když to vůbec není snadné.
 Luciash 
  • 

Zvažujeme... 

(6.8.2004 22:53:33)
My s manželem jsme teprve ve fázi uvažování, zda dítě adoptovat či ne... Jsem ráda, že kromě "RŮŽOVÝCH" příběhů napsal někdo i něco ze života.

Film Marian jsem viděla. Když ho kdysi dávali v televizi, natočila jsem si ho na video. Kdykoliv si pustím první scény, jsem rozhodnutá pro adopci...

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.