| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku První ultrazvuk a oznámení v práci

 Celkem 8 názorů.
 Irena 
  • 

SUPER! 

(26.11.1999 9:22:45)
Vydržte psát a můžete i obšírněji! Zrovna včera jsme se s manželem dohodli, že to na jaře taky "zkusíme", tak ať se poučím.

Irena
 Káča Skokanová 
  • 

Re: SUPER! 

(30.11.1999 16:47:27)
Milá Ireno,
tak ať Vám to na jaře vyjde! A neztrácejte naději, když to nevyjde napoprvé.

Káča
 Magda Hofmanová - bezdětná 
  • 

První ultrazvuk a oznámení v práci 

(26.11.1999 14:28:19)
Je to naprosto super,jsem ve stejné situaci a hltám neustále informace, kterých mám při prvním děťátku neustále málo.
 Káča Skokanová 
  • 

Re: První ultrazvuk a oznámení v práci 

(30.11.1999 16:43:46)
Milá Magdo,
gratuluji Vám k těhotenství a budu se snažit "informovat veřejnost" o tom, co a jak se děje. Občas je opravdu těžké nějaké informace najít, ale když se člověk snaží, většinou uspěje a pak má radost. A zvlášť v tomto období, když jsme těhotné, chceme vědět úplně všechno, ne?
Hodně štěstí a spokojené těhotenství,
Káča
 Mamka Zdenka+dcerka Zdenka(11měs) 
  • 

GRATULACE!!!!! 

(26.11.1999 23:02:21)
Z celého srdce Vám gratuluji. Dle mých měřítek právě prožíváte jedny z nejkrásnějších chvil. Úplně jsem s Vámi prožívala to co popisujete. Já mám do dneška schovaný ten "proužek", který ukázal, že jsem se konečně dočkala. A to jak mi tekly slzy štěstí, že jsem z toho nemohla ani mluvit, když jsem poprvé uviděla na ultrazvuku pulzují bod (5týdnů), no prostě sdílím s Vámi Vaši radost a cením si toho, že se o tyto krásné pocity chcete podělit s ostatními. Možná jenom, být na Všem místě bych změnila gynekologa, protože čekat někde takhle jak popisujete je úděsné a hlavně je velice nepraktické chodit na jedno místo do poradny, na další na ultrazvuk, na další na CTC atd. Já jsem chodila ke gynekologovi, kde mi udělali vše na jednom místě a v čase na který jsem byla objednaná, a pokud jsem čekala, tak nějakých 10 minut.
 Káča Skokanová 
  • 

Re: GRATULACE!!!!! 

(30.11.1999 16:32:56)
Děkuji za vlídná slova, je to opravdu skvělé těšit se na nového človíčka.
Nevím ale, jestli jste z Prahy nebo z jiného města. Ptám se, protože mám i zkušenosti z čekárny ultrazvuku v jiné nemocnici-porodnici, než je v Podolí, a to od Apolináře. Tam jsem byla objednána na přesný termín a hodinu, ale tehdy to dopadlo podobně - čekala jsem "jen" hodinu a čtvrt. To ale bylo před více než rokem, možná se to od té doby změnilo...
Mějte se pěkně,
Káča
 Petr Zahradník 
  • 

Nepřenáší 

(27.1.2000 19:12:28)
Ahoj, není to e-miminko už trochu přenošené? Na popisu obrázku ultrazvuku je napsáno 10. měsíc. To už by pomalu asi chtělo ven :-)
 Petra Grygarová 
  • 

Prvni ultrazvuk a oznameni v praci 

(19.6.2000 10:34:56)
Moc Vam dekuji, za Vase informace.
Ja sama jsem ted v 19 tydnu a hltam doslova vse co se tyka tehotenstvi. Zacatek meho tehotenctvi nebyl tak radostny, jako ten Vas. Doktor mi rekl, ze mam mimodelozni tehotenctvi a tak jsem jela do nemocnice. Musim rici, ze jsem byla hodne nestastna. Za tyden mi oznamili, ze je vse vporadku a mohu domu.
Ted mam zas jiny problem a to s negativnim Rh faktorem. Nikdo mi neni schopni rici, co mne vlastne ceka a jak se to muze spatne projevit na me dite.

Preji Vam hodne zdravi, stesti a radosti s Vasim miminkem.

Vase ctenarka Petra

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.