| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Žena o ženách na pedálech

 Celkem 9 názorů.
 Silvie 
  • 

moc hezké 

(24.7.2004 8:44:42)
Zní to moc hezky a takovou dovolenou bych také podstoupila (ráda jezdím na kole-dnes i s tříletou dcerou v cyklosedačce), ale bohužel jsem zvolila tu druhou cestu: nejdřív manžel a potom kolo. Manžela jsem na kole ještě nikdy jezdit neviděla (jsme spolu 10 let) a když mi ho vezl ze servisu, tak ho domů přitlačil!! Ale stejně ho miluji a na kole jezdím sama, nebo s kamarádkou.
 Katka 
  • 

asi nejsem dost zena 

(28.7.2004 16:05:37)
Clanek je na pekne tema, ale zdesilo me, ze bych mela dumat nad tim, jak se mi opali nohy nebo ruce...cely den na kole v plavkach bych neustala...to zavani upalem, prehratim nebo obojim...nizke tenisky do klipsen ? to je o odreni nohou...a ze by pani nosila v cyklobrasnach strevicky na podpatku, aby si vecer vysla za damu ? tak to gratuluju, ja jsem rada, kdyz dam do brasen veci nezbytne nutne k preziti. myslim, ze damy, kterym vadi bile ruce a cirkusove nohy by proste nemely na kole jezdit...zena se pozna i podle jinych veci nez je dokonaly lak na nehty :-)))
 Aliousek 


Re: asi nejsem dost zena 

(3.8.2004 8:37:53)
No, ono na tom přemýšlení o opálení něco bude, když se za jízdy tak nějak různě nepravidelně natáčíte ke sluníčku, tak se vám může podařit vypadat jak "přechod pro chodce" - jak mé opálení či spíše připálení komentovala moje dcera... Přiznám se ještě k něčemu - klipsny mne přímo svádí k tomu, abych jezdila v pantoflích (ne domácí obuvi, ale zdravotních). Zrovna nedávno na dovolené jsem se úplně zapomněla přezout do sportovního a absolvovala tak 14 kilometrů...
 Jana,Týnka 3,5r.+Kamilka 1,5 


Bez helmy??? 

(28.7.2004 19:14:29)
Mám kolo moc moc ráda a snažím se každý rok ujet několik set kilometrů, teď už jezdíme celá rodina (Kamču vozím na sedačce) a užíváme si to.
Že bych ale někdy vyjela bez helmy, nepřichází v úvahu!!
Před měsícem helma doslova zachránila život mému kamarádovi, když ho srazilo auto. Tento víkend obdobná situace u sousedů...
Takže, u nás pouze v helmách - účes se dá obnovit, prasklá lebka už hůře...

Kolu zdar a bezpečnosti zvlášť
Jana
 HANDA 
  • 

Souhlasím s autorkou 

(2.8.2004 20:59:54)
Právě jsme se vrátily z dvoutýdení dovolené na kolech.Bylo to super i takyla z těch stehen zmizela.
 Věra, dcera 2 roky 
  • 

Pěkný článek 

(6.8.2004 14:07:24)
Článek se mi líbil, jak píše autorka, hlavně si to cestování na kole užít po svém...a ta helma, já ji nemám, ale asi by měla být. Taky mám z nedávné doby pár nepříjemných zkušeností (ne vlastních).
 romy 
  • 

asi také nejsem dost žena ... 

(6.8.2004 23:17:56)
Asi také nejsem dost žena - alespoň tak soudím podle tohoto článku. Když jsem ho četla, přemýšlela jsem, jestli to autorka myslela ironicky nebo vážně.
K horskému kolu mě před pár lety přivedl můj muž. Jezdíme spolu sami dva, s kamarády a někdy také sama. Jezdím hlavně kvůli radosti z pohybu, který je na čerstvém vzduchu nejlepší.
Oblékám se tak, jak je to na kolo (nejen horské)nejpraktičtější - cyklistické kalhoty, dres, rukavice, cyklistické boty, klimatixové tričko (když je chladněji) a samozřejmě přilba. Z jízdy v plavkách si akorát tak uženete úpal a spálená záda. Sebou vozím minimum věcí - kolo není pojízdný kufr - každé deko navíc se při delší jízdě projeví.
Z článku jsem měla spíš pocit, že autorka neradí, jak si užít cykloturistiku, ale spíš procházku po pláži.
Je mnoho mužů, kterým se líbí sportovně vypadající ženy - to ale neznamená, že mám na mysli nějaké mužatky. Chci jen říct, že jim rozhodně nevadí cyklistické oblečení na ženě, nenamalovaný obličej a nevadí jim ani nepravidelné opálení těla. Toto ženám ženskost opravdu neubírá.
 Honza + 2kluci + cca 1/2 manželky 
  • 

Re: Re: asi také nejsem dost žena ... 

(9.8.2004 16:42:18)
Teda, holky, vy jste se rozjely :-)

Právě jsme se vrátili z "týdne na kolech", parta lidí mezi 6 a 41 lety. A užili jsme si to, byť jsme bydleli v kempu ve stanech, některé holky měly šaty či sukni, jezdíme v tom, co kompromisem mezi pohodlným (někdo třeba plavky nesnese, jinému neva), chtěným a dostupným (tolik za to dám/nedám a mám/nemám).

A můžete si být jisté, že pohledy nejen na cizí, ale i vlastní šikovné ženy funící do kopců rozhodně byly obdivné nezávisle na tom, zda měla trikot Author či vytahané a vyrudlé tričko. V tom to není.

Myslím, že tak nějak to Irena myslela. Ale mohu se mýlit. V každém případě jí dík za článek s trochou šmrncu.
 Zdeněk 
  • 

Mohu-li do toho mluvit 

(1.3.2005 18:04:56)
Ač muž, musím se zapojit. Na 100% souhlasím s tím co napsala romy. Prostě to oblečení, helma a to všechno k tomu patří a nijak to žádné ženě neubírá na přitažlivosti. Řek bych, že z hlediska nás mužů dokonce opak je pravdou. Přece pěkný dres a elastické cyklokalhoty bez výstelky zdůrazňují krásnou ženskou postavu. V sobotu 26.02.2005 jsem byl na výstavě Sport Prague a tam jsem se zastavil u třech mladých krásných žen, které předváděly jízdu na spiningu. Řeknu vám, že jim to tak slušelo v tom cyklistickém oblečení, že jsem tam stál až trapnou chvíli.Nechci nikoho omezovat nebo někomu něco radit, ale s autorkou článku Žena o ženách na pedálech nemohu a nechci souhlasit.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.